načítám data...

Autíčkář se ptá: Vozíte v autě maskota?

Jízdní vlastnosti sice nezlepšují, i tak se ale v lecjakém autě najde nějaký ten plyšák, nebo jiný kýček. Proč?

zobrazit celou galeriiZobrazit galerii

V autě vozíme jistě spoustu důležitých věcí. Kromě obligátní povinné výbavy a “papírů” tam pravděpodobně máte nějakou tu škrabku a smetáček na led, možná pár kousků nářadí, někteří přibalí i deku, bundu, nebo třeba kanystr s olejem. Postupem času se pak nabalují další a další nezbytnosti a pokud vůz čas od času nevykydáme, může skončit dost zabydleně. Přítomnost většiny věcí na palubě se ale dá celkem logicky vysvětlit, ale občas narazíme v autech na propriety, nad kterými zůstává rozum stát. 

Dneska bych se chtěl zaměřit na různé maskoty a talismany, které mají v našich autech své vyhrazené místo, i když čistě pragmaticky vzato žádnou přidanou hodnotu do interiéru nepřináší, naopak se mnohdy kývají v zorném poli řidiče, nebo zabírají odkladací místo. 

A začnu pěkně u sebe, ať to nevypadá, že se strefuju jen do ostatních. Ve svém červeném kombíku vozím už několik let realistickou plyšovou rybu. Jak se sem dostala? Jednoho dne jsem večer, povzbuzen etanolovými substancemi, bloumal po zapadlých končínách Ebaye a hledal, jakou blbost z Číny za dolar bych nutně potřebovat. A spolu s gumovou k oňskou hlavou mě tehdy uchvátily plyšové ryby s fotopotiskem. Něco tak bizarního jsem zkrátka musel mít, navíc jedna vyšla na pouhý kanadský dolar, no neberte to. Objednal jsem jich tedy devět (od každého druhu jednu) a pak na celou anabázi trochu pozapomněl. 

Za zhruba třicet až šedesát dní (jak pravil údaj o době doručení) se začaly v mé schránce jeden po druhém objevovat lístky k vyzvednutí zásilky. Ryby totiž neprošly šterbinou schránky a tak jsem si pro ně musel chodit na poštu. Čínský obchodník je poslal pěkně samostatně, jednu po druhé, takže s každým vodním stvořením mě čekala hodinová fronta. Kvůli plyšové rybě. Super. 

Vykulený kapr, kterého vozím zaháklého za zpětné zrcátko přišel jako poslední. Tou dobou už se nám doma válela osmice ryb, což je zhruba o osm plyšových ryb více, než je nutné. Rozhodl jsem se tedy, že kapříka domů už nedonesu. Cestou z pošty jsem ho tak nějak mimoděk pověsil za ocas v autě a od té doby tam zůstal. Ostatní plyšoryby jsem postupem času věnoval kamarádům jako mile nevhodný dárek a doma z této nákupní eskapády už zůstala jen ta koňská hlava.

Tak mě napadá – možná jsou ryby nějaká podvědomá redakční specialita. Jeník Machačů vozí třeba na zpětném zrcátku malého plastového žraloka. Zas na druhou stranu – Zlokočka jako maskota svého vozu vybrala ponožku, kterou cituji: “někdo v autě vytrousil, chvíli tam ležela a pak už tam byla tak dlouho, ze jí přišlo divné dát ji pryč.” 

Někteří maskoti dávají, narozdíl od pana Ryby nebo ponožky, poněkud více smyslu. Třeba plyšová hlava virtuální zpěvačky Hatsune Miku kývající se pod stropem vínového Daewoo Tico, které jsem otestoval před dvěma roky, tu docela dobře korespondovala s praštěným zevnějškem vozu. Mimochodem – auto se stále vyvíjí, od dob testu dostalo pár stylových karosářských dílů a nový polep a vypadá ještě líp

Kromě takto jedinečných talismanů existuje také několik doplňků, které potkáme ve vícero autech, ale zmínku si také zaslouží. Evergreenem je samozřejmě růženec - je s podivem, kolik ortodoxních katolíků nosí tepláky a řídí postarší BMW. V autech zpoza oceánu zase nesmí chybět dvojice plyšových kostek, která prý kdysi označovala vozy řidičů, jež jsou ochotni se o klíčky od svého auta utkat v nelegálním drag-race.

A takovou ryze českou libůstkou je kývací pejsek. Předloni jsem jednoho potkal v Tatře 613, kterou nám na otestování zapůjčil náš čtenář. Tahle proprieta zkrátka nesměla chybět v žádném pořádném žihadle v dobách před pádem železné opony. A že se na tehdejších záplatovaných okreskách tenhle jezevčík něco nakýval.

Máte ve svém autě také nějakého maskota, nebo naopak nejste příznivcem takovýchto lapačů prachu? Visí vám z předního zrcátka obligátní voňavý stromek, klasické plyšové kostky, nebo, tak jako v posledních měsících leckomu, jednorázová ústenka? Napište nám do komentářů. 

 

 

Nelíbí se Vám reklamy, ale líbí se vám články?
Podpořte nás, pořiďte si VIP členství a užijte si autíčkáře bez reklam.


Mohlo by Vás také zajímat

Pro přidání komentáře se přihlašte nebo registrujte

Komentáře

eLzyx
12. září 2020, 09:20
1

nevozím. Pokud se do toho nepočítá reklamní tužka ve formě injekční stříkačky s logem Autodoktora, zasunutá do držáčku pod klimapanelem. Policajti ji mají “strašně rádi”. Pokaždé se na ni zeptají, někteří rovnou navrhují lízací test, ale obvykle se spokojí s ukázkou, že je to fakt jen propiska.
Co “zdobím”, tak klíče od auta. Tam se nějaká ta připnutá kravinka najde.
Jedinou kravinku na palubku, co plánuju, je hula tanečnice (principiálně stejná kravinka jak kejvací pes) do VW T2, až ji dokončím.

reagovat
Ronoath
12. září 2020, 09:23
4

Aneb "postavím článek na rybách". Super, moc se mi to líbilo!

Jinak v autě nic takového nemám. V Berlingu jsem měl cedule z lokomotivy ČD 151 "max. rychlost 160" a větu, kterou si už přesně nepamatuji "vozidlo je vybaveno něčím odpovídající nedostatku převýšení N"

reagovat
Holofaust
12. září 2020, 10:02
1

vozím roušku na zrcátku dle fotky :-D
A na palubce parkovací povolení :-)

reagovat
lu
lumix
12. září 2020, 11:04
1

Nevidím nic, i když jako správný majitel BMW bych měl mít na zrcatku poveseny krucifix, mimo jiné bych měl mít i kerku a jabko.

reagovat
lu
lumix
12. září 2020, 11:04
0

Nevozim

ransom
12. září 2020, 15:01
1

Jako správný majitel BMW bys měl mít v kufru baseballovou pálku, ne?

Fa
Fandatik
12. září 2020, 15:22
5

Lumix: Blinkry vozíš? :-D

lu
lumix
12. září 2020, 22:58
1

Hlavně je používám ????, dělám ostudu ????

Jo
Josephus
15. září 2020, 18:47
0

Neber si to zle, Fandatik tady asi narážel na nedávnou debatu a určitě to myslel jako "jednu humornou k dobru", bez předsudků. Já se u toho pěkně zasmál...
...a u Tvého příspěvku vzápětí znovu... U nás máme takový místní BMW gang a ti by Tě do klubu asi nevzali. ;-)
Já mám třeba dospělá BMW moc rád a vážím si každého, kdo se o to své náležitě stará a používá jej v silničním provozu s respektem a rozvahou.

ganmiki
17. září 2020, 12:31
0

Mám kérek několik, dokonce používám i jabko a navíc nosím i kšiltovku a světe div se, nepřipadá mi to divný a to ani v BMW jako ve svém asi 15 autě a nepřišlo mi to divný ani v žádném jiném před tím, jo a blikám a maminky s kočárkem na přechodu nepřejíždím ;)

bitner
12. září 2020, 11:21
-3

No az potkate organa, tak vam da pokutu.
Na plate vozim dva mensi polstare.

reagovat
martin_100
12. září 2020, 20:26
0

Jo? Hele od roku 2005 co jezdim sem orgánů potkal zástupy a nikdy sem za kokotiny na zrcátku pokutu nedostal.
A kdyby nááááhodou chtěl bejt aktivní tak ho necham ať jde lustrovat mojí kriminálnickou souičasnost, mezitim to ze zrcátka sundam a budu se hádat že tam nic neni tak mi za to nemůže dát flastr.

bitner
12. září 2020, 20:32
0

Taks nepotkal dost velkeho organa.

beastar
12. září 2020, 20:42
1

Ja teda musim rict, ze mam stejnou zkusenost jako Martin. Vcelku vzdy v klidu. To me ted nedavno buzeroval za zabky, ze jako nemam pevnou obuv.

bitner
12. září 2020, 20:47
0

Za zabky te muze buzerovat pouze ve sluzebnim aute.

martin_100
12. září 2020, 20:50
0

V žabkách a jiných pantoflích řídim celou dobu co mam noty. Nikdy sem neměl problém. Pokud někdo udělá průser a vymlouvá se na boty tak by ten průser udělal i bez bot nejspíš.

beastar
12. září 2020, 22:41
0

Jo to je jasny ja v zabkach jezdim bezne i bez nich obcas. Tj jak pise Bitner. Auto napsany na firmu. Plus 35 stupnu a ja tam klimicku, tilecko a zabky. Frajeri v Rumunsky na chodniku v cerny uniforme, bad day. Tak si museli rejpnout. Rekl sem jim, ze boty na prezuti mamv kufru pokynul sem a jel sem.

PepaSFI
13. září 2020, 09:11
0

to já bych nemohl. Já pantofle snesu leda doma v kuchyni, v autě to nesnesu, vadí mi to ikdyž jen jdu s autem vyjet z garáže. A sandály vůbec nenosím, nejsem nějakej neg... teda afričan, my evropani se obouváme.

Irwinek
13. září 2020, 12:18
0

Pantofle vem čert, ale když vidím " řidičku " s jehlama, tak bych vraždil ;-(

beastar
13. září 2020, 13:21
0

Irwinek: Nevim jak ktera ridicka. Ta moje (rozumej stara, ale tak jsme slusny ze jo) ridi v tebou popisovanem typu obuvy bezne. Vetsinou tak 9 az 12cm, vsechny mozny tvary, klinky, sloupky whatever. A nikdy nebyl, co moje pamet saha typ obuti nejakym zdrojem ridicske chyby. Tim casto byva kombinace silneho auta a silneho zenskeho sufrazetkovskeho ega:D Ve smyslu ted vam vy hajzlove vsem ukazu jak ta S6 jede... Takze na boty nehled spis, co s tema botama pak ridi. Nejhorsi kombo jehly minisukne, co leze pod kozy a neco jako x6m...

martin_100
13. září 2020, 22:11
0

Pepo holt sem negr. Jak sleze poslední sníh přezouvam na větrací a vydržim v tom do prvního sněhu. (v uvozovkách)
Nesnášim zapařený nohy a v práci si bagány užiju až až. Občas mam pocit že se zmenšuju jak mi v tom uhnívají nohy.

Irwinek
15. září 2020, 21:12
0

Beastar: asi má Tvou školu :-)
A neházím všechny do jednoho pytle, ale špatných zkušeností mám až dost a v okolí taky pár blatníků, celé auto, protože proti audi q10 neměla astra šanci,atd atd
Je to samozřejmě tím, že v dané lokalitě jich je přehršel :-( a už jsem taky páčil " jehlu " z pod pedálu.

sheogh
12. září 2020, 11:41
1

S tema rybama jsi me pripomnel kamosa, kterej taky v pokrocilem stadiu intoxikace ethanolem objednal z chiny za podobnou cenu obri, plysovy papuce ve tvaru jednorozce :-D :-D

Ja od dob xtype jsem zvyklej vozit bednu s vercajkem (ta nosi stesti nejvic). Pak, po jednom koupani, zustaly v kufru asi 2 roky trenky, coz uz jde taky povazovat za talisman (nakonec skoncily coby hadr na utreni brzdovky) :-D
Jinak standardni vybava - skrabatko na dalnicni znamky, hromadka drobnych v ruznych menach, co zbyly po placeni v zahranici a deka :-)

reagovat
VK
VK
12. září 2020, 12:57
0

Rákosníčka, na zadním sedadle zapomenutého po převozu potomka. Zalaminované potvrzení IZS/kritické infrastruktury, od jara jsem raději nevyložil.

reagovat
Ju
Junior
12. září 2020, 14:57
4

Na zrcátku mám takovou malou oprátku. Koupil jsem to pár let zpátky někde na trhu a jsem pořád tak mentálně slabej, že mi to přijde vtipný :)

reagovat
ransom
12. září 2020, 15:00
5

Za oknem nic. Ale teď jste mi připomněli, že bych měl někde z kufru vyhodit tu mrtvou šlapku.

reagovat
Irwinek
12. září 2020, 15:19
0

Pod zadním oknem si již asi 17 let hoví bílý tygr z výletu do liberecké zoo - kromě podsvětlení přístrojovky a rádia jediná světlá věc v černém interiéru :-)

reagovat
Fa
Fandatik
12. září 2020, 15:27
2

To je snad ještě větší úchylárna, než samolepky na zadku. Ani parkovací kartu nenechávám za jízdy. Takže jen držák na mobil (magnetický klip do ventilace), občas zapomenu při zastavení dát pryč.

reagovat
ro
rock
12. září 2020, 18:00
0

Kostru. Teda malou, ne skutečnou. V každým autě jsem ji měl někde dole na středovým panelu, kde ji za jízdy nevidím, ale vím, že tam je.
Bytostně nesnáším něco bimbajícího se ze zrcátka.

reagovat
PepaSFI
12. září 2020, 18:16
2

já obecně nesnáším cokoliv ve výhledu, vadí mi i odlesk parkovacího lístku, takže nic na zrcátku, nic vzadu za oknem. Jen vzadu v bočním okýnku v C sloupku, kam nevidím, mám kartičku s logy různých internetových spolků na kterých se vyskytuju, ikdyž už poněkud neaktuální. A ještě plyšového medvídka kterého jsem od někoho dostal na jedné vánoční oslavě a nějak nebyla příležitost ho zas darovat.
Vonítko mám vlastní výroby. Ty kupované obvykle voní jak hýzlik v Kaufu. Mimochodem, pamětníci, vzpomínáte si co to znamenalo když v bazaru v autě byl vanilkovej wundrbaum v počtu větším než malém?
Občas jsem si na různých akcích dával na zrcátko coby vonítko, klobásu nebo kus lovečáku. Mělo to docela úspěch, měl jsem k tomu i autorské prohlášení, něco jako že je povoleno to bezplatně kopírovat a šířit za předpokladu, že bude zachován smysl věci a bude použito jen kvalitních surovin a ne nějaká svatokrádež jako třeba veganská klobása.

Toho psa si pamatuju jako malej, měli jsme ho v š1000MB, jenže už tenkrát byl dost ošuntělý takže asi byl vyhozen. Škoda, to by stálo za zrenovování.

reagovat
martin_100
12. září 2020, 20:24
1

Z auta do auta mi od začátku řidičskýho života putuje plyšová rybka ke ktrerý před x lety přibyl plyšovej pejsek asi z mekáče.
Rybku sem našel v 15 letech v itálii. Asi jí ztratilo nějaký dítko. Od prvního auta se vozí na zrcátku. Jinak semnou na zadnim platě jezdil větší červenej dinosaur. Jenže se po letech rozpad díky slunci a s těžkym sdrcem sem ho musel obřadně pochovat v nejbližší popelnici. Teď už semnou na zadnim platu jezdí leta veliká myš s vykulenýma vočima. A ty voči kulí na auta jedoucí zamnou.
Jinak v T3 od začátku co jí mam (2008) jezdí na palubce plyšová malá kravička ale už je dost vyšisovaná a začíná se párat. Před pár lety mi kamará daroval sobíka se švédkou vlajkou na břiše a ten se spolu s vlaječkou volvo FH12 houpe na zecátku.
Když sem jezdil náklaďákem tak semnou zase na palubce jezdil brejlatej zajíc v saku a pruhovaných gatích od kolegyně.

reagovat
beastar
12. září 2020, 20:45
2

Jak by rekl muj dobry kamarad.. woo those fckin fishes from fckin china fckers. Sneaky bastards tho. U must buy them cause itz so fckin cheap...:D

reagovat
ja
jazet
12. září 2020, 21:08
2

Mě moje přítelkyně na moje přání koupila cca před rokem toho psa z kyvaci hlavou. Akorát už přestala lepit lepka, co ho držela na platu a při každém nájezdu na dálnici si jezevčík leha nohama vzhůru. Taky doufám, že nebudu mít nehodu, protože v jezevcikove hlavě je šroub, který by asi byl schopný dekapitovat hlavu někoho z posádky. Ještě dobrou historku mám s tím, že mi při brzdění a zataceni doprava něco tukalo jakoby z oblasti pedálů, několik měsíců jsem nad tím badal a nakonec dal auto do servisu. Svezl jsem v tom servisaka, aby to slyšel a on, že je to divný, že se na to podívá a pak mi zavolá. Volal asi za půl hodiny a říká; víte co to je? Jak máte vzadu za řidičem položenou tu dřevěnou tyč (násada na případné řešení konfliktů), tak tuka do středového tunelu a to se nese dopředu k pedalum. Dal jsem vám ji do kufru a dluží te mi 400 stovky. :)

reagovat
Irwinek
12. září 2020, 21:20
1

Tak tohle znám :-) když seděli dva v pravo a jeden vlevo, cosi pochodovalo tunelem při brždění a prudší akceleraci - dva servisy, 6 mechaniků , x známejch a : kulička z ložiska :-) někde si sedla a když se auto na jedné straně zatížilo, běhala si dopředu a dozadu, jinak o ní člověk nevěděl :-)

ma
martinw
12. září 2020, 21:20
3

WTF tyc na reseni konflitu, tak ty budes dost nekonfliktni clovek :D

ja
jazet
12. září 2020, 21:44
-2

Nikdy jsem ji nepoužil a ani to nemám v plánu, ale svoje místo v kufru má. :)

eLzyx
12. září 2020, 23:09
0

můj děda vozil v Žigulu násadu od krumpáče. Jednou ho takhle zastavil německý pohraničník a ptal se ho, k čemu to tam má. Tak mu po pravdě odpověděl, že "gegen Zigeuner". Celník se vyděsil, zazubil a rozkázal "geh weg".

Fa
Fandatik
13. září 2020, 10:08
2

Když už chceš něco vozit, tak v loketce teleskop. Nějaká násada od koštěte v kufru, bude platná jak automat na kondomy ve Vatikánu (RD).

PepaSFI
13. září 2020, 10:38
1

tak co vím od kamioňáků, tak teleskop nebo třeba bácbalová hool se velmi nedoporučuje a do zahraničí vůbec ne. Třeba v Rakousku můžeš mít potíže už jen z toho že to máš. A když s tím grázlovi nabacáš, může se snadno stát že budeš mít větší problém než on protože jsi použil předem připravenou zbraň. Ale takový hasičák ti zakázat nemůžou a představ si tu srandu když někdo dostane do úsměvu proud hasícího prášku.

Fa
Fandatik
13. září 2020, 10:53
1

Tohle už jsme tu kdysi rozebírali. Já nevozím nic podobného. Ani neřeším zda je to v souladu s legislativou jiných zemí, to si musí každý zhodnotit sám. Řeším jen to, že v případě nějakého problému (ataku) je cokoliv v kufru úplně k ničemu. Není šance se k tomu dostat včas.

ja
jazet
13. září 2020, 12:24
0

Zase to tolik nezer. Ta násada se kdysi valela v areálu naší firmy u mého auta, tak jsem ji hodil za přední sedačky, že se třeba bude někdy hodit. V interiéru se neosvedcila viz. výše, tak je v kufru. Nemám v plánu se s ní ohánět někde na křižovatce ( na filmy se Segalem se nedívám), prostě tam jen je.

Jenda_K
14. září 2020, 21:08
0

Pokud něco vozit pro pocit jistoty a převahy není špatná varianta teleskopický klíč na kola. Odpověď orgána na otázku na co to máte je jednoduchá: děkuji že jste mi připoměl, měnil jsem kola tak musím zkontrolovat zda se mi nějaké nepovoluje.

custom1
12. září 2020, 21:37
0

V tryskomyších jsem měl plyšové krysy a kostky na zrcátku, ale v Malibu už nic. Ani v Buicku nic nemám, jen jakýsi polštář, který už v něm byl. Možná něco dodám, ale zatím mě nic necvrnklo do nosu... :)

reagovat
Sedrik
13. září 2020, 08:23
0

Koupil jsem kdysi dávno na pouti plyšové pivo s přísavkou. Vozili jsme je na zadním okně do doby, než jsme koupili Miatu - tam to z pochopitelných důvodů nešlo.

Pivo putovalo do kufru (resp bylo přiděláno zevnitř na víku kufru). No a při prodeji Miaty šlo na odpočinek.

Jsem jeden z těch magorů, co v autě mají pořádek. Nesnáším, když v autě něco lítá, klepe, šustí apod. Takže jen nejnutnější věci a všechno má svoje místo.

reagovat
BubaaCZek
13. září 2020, 09:43
4

Poznáte?

reagovat
PepaSFI
13. září 2020, 10:25
2

samozřejmě, to byl kdysi kultovní film. Tady u nás zas jeden kamioňák vozil jako spolujezdce Alfa, samozřejmě v životní velikosti, tedy asi 1metr.

Jo
Josephus
15. září 2020, 19:02
0

Jasně, Ford S-Max? ;-)

sumy
13. září 2020, 11:33
4

Ja jsem spis na ty prakticky veci. Treba lopata, sekera, pilka, lana atd. (Ono co taky s tema stoparema ma clovek jinyho delat ) Teda pravda, na rezervě mám kryt jen aby mi měl kde držet můj mitsubishi šnek:" Pomalu, ale všude" kterého před lety vyrobila manželka.
No a když jsem skládal manželky auto, tak nejlepší kapota jaká byla k dispozici byla provrtana na fanfáry :-/ Docházel mi drát do svarecky, tak jsem raději vyvadil hranu a díry nechal. Nebyl čas:-/ Tak si do jedné z děr žena přivrutila velmi realistický vypadající gumovou žábu. Všichni celnic/policajti a i lidí se vždy jdou presvedcit, jestli je živá :-D

reagovat
Michal88
13. září 2020, 11:44
0

Jojo, zaky vozím. :) Ne teda na zrcátku nebo u čelního okna, tam mám rád rozhled a stačí bohatě kamera a u služebáku displej na parkovací kameru. Ale u svého auta už od prvního dne vozím "šutr štěstí" v popelníku. Od prvního XMa jsem na to dvojité okno do kufru začal lepit samolepky ze srazů. A na platě mám teď přivezené ze 100 let Citroënu ve Francii koupené a vystavené RZ ve starém francouzském formátu (černošedé) se svou přezdívkou. :)

reagovat
beastar
13. září 2020, 13:24
0

Jo a k veci, talisman nevozim, ani ruzence a podobne. Vse mam prikurtovany a dobre ulozeny. Vozim kameru obcas, antiradar uz jen pasiv, teleskop a dobrou naladu.

reagovat
8ball
14. září 2020, 14:00
4

Jelikož mám BMW 3 cabrio bez navigace Magic 8 ball je pro mě nutným doplňkem.

reagovat
8ball
14. září 2020, 14:03
1

Pro ty co neznají, je to z filmu Interstate 60 :)

Woyta
14. září 2020, 15:50
1

Tak schválně. kdo mě trumfne. :D

reagovat
Jakub Pospíšil
14. září 2020, 16:18
1

To je Mondrogar!
Tak v tom případě tě dorovnám...

Woyta
14. září 2020, 19:53
-2

Tu masku mam obvykle na polystyrenove hlave prichycenou k sedacce gumicukem. Pak jsem vezl zname (Mondy, Susa viz spodni foto) a masku jsem hodil na zadni sedacku. Tak si ji nasadil a ze stresniho okekna koukal a maval na nechapajici nemecke turisty , kteri navstivili Jizerske hory.

Irwinek
16. září 2020, 13:41
1

Nevím, zda se dá tohle považovat za MASKOTA, každopádně je to dobrej nápad :-D

reagovat
C70C
19. září 2020, 21:03
0

Koukám, že s putovním LEGO Stigem na klíčkách jsem žabař.. Ale vzhledem k tomu, že cabrio slouží nejčastěji jako anestetikum pro malou, tak vozím i knihu říkadel..

reagovat


Poslední komentáře

Poslední inzeráty

Ford Fiesta kupéčko v super tech. stavu !! 2003
Ford Fiesta kupéčko v super tech. stavu !!

2003 rok výroby
68 koní výkon
1 300 ccm objem

Chrysler Stratus 2.5V6 cabrio 2000
Chrysler Stratus 2.5V6 cabrio

2000 rok výroby
160 koní výkon
2 500 ccm objem

Ford Mustang Convertible GT 5.0 V8 310kW, 2017
Ford Mustang Convertible GT 5.0 V8 310kW,

2017 rok výroby
420 koní výkon
5 000 ccm objem

Toyota Corolla TS 2003
Toyota Corolla TS

2003 rok výroby
192 koní výkon
1 795 ccm objem