načítám data...

Ptejte se: Třídveřový hatchback nevšedního vzhledu

Dnes nebudeme hledat zážitky za volantem, ani maximalizovat užitnou hodnotu. Půjde hlavně o vzhled a příjemné cestování.

zobrazit celou galeriiZobrazit galerii

Po delší době jsem zalovil v redakčním mailu a našel tam docela zajímavý dotaz:

Zdravím redakci.

Po několika letech v centru Prahy jsme se letos se ženou rozhodli pro suburbanizaci a odstěhovali se na vesnici kus za hlavním městem. Hromadnou dopravu tu reprezentuje šest autobusů ve všední den a celé dva o víkendech a svátcích, potřebujeme tedy pořídit druhé auto, které by žena využívala na každodenní cesty do práce (cca 25 km), na nákupy, ale občas i na delší trasy. Ideální bude tedy auto na benzín. 

Nehledáme nic řidičského ani přehnaně silného, auto bude sloužit jako dopravní prostředek, většinou navíc na nudných příměstských a městských cestách, takže nezáleží na radosti z jízdy, ale chtěl bych, aby dělalo radost vzhledem a pohodlím v interiéru.

Protože nemáme děti ani psa, stačí menší auto, nejideálnější bude dvoudveřový hatchback. Chtěl bych ale, aby se ženě líbil a aby si ho oblíbila. Neláká jí prémie, velká auta, opulentní dvoudveřová kupé, ale ani nic nudného ve stylu Fabie. Koukali jsme zatím na takovou tu “retro” klasiku: Mini, Fiat 500, Beetle… Ale možná vás napadne i něco lepšího. Rozpočet je kolem sto tisíc se stropem na sto dvaceti.

Předem díky za tipy.

Díky za dotaz. Myšlenka toho, že i spotřební automobil může majitelce dělat radost neotřelým vzhledem a pěkně zpracovaným interiérem se mi líbí a je mi blízká. Dvou-, v případě hatchbacku tedy spíš třídveřových, aut sice v posledních letech na trhu ubývá, mezi ojetinami jich ale ještě najdeme docela slušnou řádku. Když se ale přidá ještě požadavek na originální neokoukaný vzhled, je to už trochu těžší zadání. Ale i s tím si poradíme.

Malým hatchbackům sluší trochu přehnaný a roztomilý design nejvíce a návrháři si tak v téhle kategorii můžou dovolit kreace, které by všude jinde působily nevkusně a lacině. Je ale třeba říci, že za veselými barevnými detaily se v některých částech skrývá poměrně pofidérní zpracování a nekvalitní materiály. Nezřídkakdy bývá příplatek za praštěný design poměrně vysoký a po odeznění prvotní “zamilovanosti” do originálního vzhledu zbude jen rozpačitá pachuť levných neměkčených plastů a povrzávání. 

foto: Autíčkář.cz

To víc než kde jinde platí u ojetých Fiatů 500. Italské miniauto sice nestárne vzhledem (vyrábí se už třináct let!), ale zpracováním bohužel ano. První kusy v chudších výbavách zkrátka věk nezakryjí a v případě vyššího nájezdu jde o poměrně rozhrkaná přibližovadla. Mechanika sice funguje vesměs spolehlivě, nižší výkon motorů by u dojíždění také nemusel vadit, ale obávám se, že pocit z jízdy nebude v plastovém království na prosezelých sedačkách příliš příjemný a tím nesplníme požadavek na pohodlí.

foto: Autíčkář.cz

A dost podobné pocity lze zažít i v letitém ojetém Mini. To je sice o třídu výše, ale i zde se léta zpravidla projevují vrzáním a pevné plasty obdrží v provozu nejeden škrábanec. Navíc se Mini kvůli své sportovní nátuře stává často náčiním okreskových nadšenců, kteří u levnějších verzí kompenzují nedostatek výkonu trápením motoru ve vysokých otáčkách. A oproti všem konkurentům je Mini zdaleka nejtvrdší, což je sice žádoucí při sportovnější jízdě, ale k pohodlí to příliš nepřispívá.

foto: Autíčkář.cz

U Volkswagenu vychází rozpočet na první generaci New Beetlu vyráběnou mezi roky 1998-2010 (vážně už je to tak dlouho?). Ačkoli se mezi petrolheadskou veřejností nedočkal příliš nadšeného přijetí, čistě z uživatelského hlediska to není špatné auto. Podvozek je odladěný spíše do pohodlna, ale pocitově mi přijde mnohem lepší než ve čtyřkovém Golfu (ze kterého platformou vychází). Od koupě zachovalého New Beetlu s benzínovým motorem vlastně nemohu odrazovat. Stále platí poučka, že Golf je ideální auto pro ty, kdo úplně přesně nevědí, co chtějí. Vy víte, že chcete něco stylového. No a Bettle je prostě stylový Golf.

foto: Wheelsage

Pojďme se ale ještě podívat na nějaké další tipy. Když jsem si přečetl zadání, hned mě napadla Lancia Y. Poslední vyráběný model italské automobilky je sice maličký, ale nabízel vždy bohatou výbavu, kvalitní zpracování interiéru a spoustu možností individualizace. S motory FIRE jde navíc o velmi spolehlivé auto, dobrá je i ochrana proti korozi. Stačí jen najít nějaký kousek, kde bude barva vnitřní kůže pěkně ladit s exteriérem, a pokud bude trochu oplácaný design zevnějšku paní manželce po chuti, není nad čím váhat. 

foto: Wheelsage

Na druhou stranu chápu, že ne každému oplácaná přeslazená baculatost Ypsilonky sedne. Naštěstí je ale pod Fiatem ještě jedna automobilka vyrábějící sice nepříliš peníze vydělávající, ale za to stylové a zajímavé vozy. Ano, Alfa Romeo, konkrétně model MiTo by mohla být ideální varianta plná emocí, trocha toho “cuore sportivo” pocitu možná také potěší. S tím ale souvisí podobný problém jako u Mini (i když ve zdaleka menší míře). MiTo je docela tvrdé a neposedné, takže spíše než pohodlí upřednostňuje radost z jízdy a čitelné jízdní vlastnosti.

foto: Wheelsage

Závěrem se tak nabízí obligátní otázka “co bych si v téhle situaci koupil já?”. A odpověď asi pravidelné čtenáře nepřekvapí. Ano, myslím si, že řešením by mohlo být Volvo C30. Na platformě zčásti společné s Focusem vzniklo v Göteborgu pohledné kupé, s benzínovou jedna-šestkou to sice není trhač asfaltu, ale na normální ježdění úplně stačí. Samozřejmě jde pořídit i silný pětiválec, ale to by bylo v rámci zadání asi spíše na škodu. Kromě hezky zpracovaného interiéru a nevšedního vzhledu potěší i příkladná bezpečnost a fakt, že tohle auto už jen velmi pomalu ztrácí na ceně. Jediným problémem by tam mohl být poměrně malý výběr na trhu ojetin. 

 

A co byste na dnešní dotaz odpověděli vy? Souhlasíte s mým výběrem, nebo se šeredně mýlím? Napadají vás další vhodní kandidáti? Svěřte se v diskuzi.

 

Nelíbí se Vám reklamy, ale líbí se vám články?
Podpořte nás, pořiďte si VIP členství a užijte si autíčkáře bez reklam.


Mohlo by Vás také zajímat

Pro přidání komentáře se přihlašte nebo registrujte

Komentáře

PeterLuk
03. srpna 2020, 15:25
3

Mne napadla DS3-ka. Len netuším, ako sú na tom cenovo.

reagovat
Jakub Pospíšil
03. srpna 2020, 15:43
0

Ano, ta mě taky napadla, ale bohužel se nevlezeme do rozpočtu. Podobně dopadl i Opel Adam, který by jinak zadání vyhovoval.

Kuře
03. srpna 2020, 21:15
0

Adam mě taky napadlo jako první;)))
To autíčko se mi strašně líbí...;))

Nezn.uživatel
Nezn.uživatel
04. srpna 2020, 08:33
0

DS3 mají naši. Do 120 tisíc se nevešli, ale i za tyhle peníze se to občas najít dá.

Nezn.uživatel
Nezn.uživatel
04. srpna 2020, 08:38
1

Ještě přidám fotku. Musím uznat, že je to vážně pěkný auto. :-)

Ca
Cartman
03. srpna 2020, 15:32
-4

A musi to byt za kazdou cenu tridvirko? Jestli ne, tak bych doporucil Hondu Jazz tak kolem roku 2010. Funky vzhled, zivy motor, a super prakticnost. To by se zena nezlobila ne?

reagovat
Jakub Pospíšil
03. srpna 2020, 15:41
3

Teda nic ve zlém, ale že by zrovna tohle mohlo stylovostí soupeřit s Mini nebo pětikilem, to si moc nemyslím.
Ale tisíc lidí, tisíc chutí.
-
Komentář upraven 3. 8. 2020, 15:41:54

Ko
Kostinen
04. srpna 2020, 23:37
0

Renault Wind, ale těch na prodej není mnoho...

beastar
03. srpna 2020, 15:42
2

Kdyz to ma byt daily nevymyslel bych hovna. Bud se mi libi doporuceni Kuby aneb jedine Volvo co mam skutecne rad. C30. Kdyby se sehnala Ypsilonka ok fakt to nejsou spatny auta. Ja bych osobne neresil 3dv a nadelil bych panmame 1.5dci pod kapotou Clia po leasingu:) Jezdi to za malo, vykon do mesta super, ma to kufr kam se vejde nakup pripadne svicky a prostirani Ikea... Podle me designove pusobi dobre, bude nerozvrzane a pohodlne protoze mu bude max 5 a ne 10 a vic...

reagovat
Jakub Pospíšil
03. srpna 2020, 15:46
2

Přemýšlel jsem ještě o Twingu, vlastně by splnilo třídveřové zadání, ale nejsem si jistý tou 0,9...

Ca
Cartman
03. srpna 2020, 15:49
-4

To Jakub:
Taky nic ve zlem, ale v zadani je napsano nevsedni vhled. A to bych rekl, ze je. Jasne, ze se nemuze rovnat s Mini nebo Mitem (volba srdce), ale zas neni tak nudne jako Beastarem navrhovane Clio( volba rozumu). Za me idealni kompromis.

beastar
03. srpna 2020, 15:50
0

Jo Twingo by mohlo byt pro tohle jezdeni taky dobry. Ta 0,9 obecne na to moc chvalitebnych reakci neslycham. Osobne si myslim, ze v tom primestskem provozu to bude dobry. Pry to strasne drnci a je to hlucny nevim no. Ta 1,5 je sice slaba ale umi se nadechnout nahore a pomoci kdyz to ridic dojebe. Clio bych rekl bude bezpecnejsi a pohodlnejsi. Sem si vedomej toho,ze to neni uplne stylovka, ale urban warrior je to dobry...

Ca
Cartman
03. srpna 2020, 15:54
-3

To Twingo je zatim nejlepsi napad. Vlezlo by se i RS minule generace? to by byl ficak idealne Gordini.

Sa
Sato
03. srpna 2020, 18:10
9

Chciet nieco nevsedne a dostat clio v nafte, to je rezigancia :-D Manzelka ma jednu s poslednych 147 v nejakej cool edici. Pouziva to ako daily, uz vyse pol roka a (zatial) ziadne problemi, je nadsena, ze sa zdravi s ostatnymi alfami ako to vyzera a tak :-) Minule ma prekvapila otazkou, "myslis, ze by som mala svoje prve auto rada aj keby to nebola alfa" zahral som to na "jasne ze nie" :-)

beastar
03. srpna 2020, 18:31
0

Sato: Tak já bych třeba dost pravděpodobně svojí ženě nic jako je Alfa (možná snad Stelvio) nekoupil. Už jenom proto že taková věc jako je 147 je i při městském střetu s nějakým SUV bez šance. Takže leda na vesnici. A zcela neútočně... co je na 147 originální? To že jich jezdí málo jinak designem to fakt neoslní. Pravda je že Clio v naftě taky není žádná bomba, ale jak sem psal bude to rok 015, moderní auto a furt to má glanc ve srovnání s klasikou Polo, Fabia... A pokud Kuba zmiňoval Lancii Y (design je divný tj celé) nebo Nóje Bítla (design je stokrát okopírovaná klasika) tak to Clio když má kola a trochu výbavy je docela fresh. I když OK uznal sem, že to Twingo se jeví jako lepší trefa.
-
Komentář upraven 3. 8. 2020, 18:31:39

Sa
Sato
03. srpna 2020, 19:01
0

Dizaj je subjektivna vec, takze presviedcat ta ze 147 vyzera dobre nebudem. Pre mna a asi nie len mna je to (po fl) krajsie auto ako vacsina. Samozrejme to ze ich je malo hra tiez podstatnu rolu v celkovok efekte. No a potom tu je interier, zufalo nemoderny a kvalita tiez nic extra ale je to proste prijemne miesto kde je vidiet ze sa niekto snazil o viac ako len aby to bolo, cheap shit and move on. Ale zase to bude asi hodne subjektivne. No a technicky je to 156ka, ale to je zene nepodststne.

S bezpecnostou mas pravdu, je to moralne stare auto, preto som povodne 147ku ani nechcel, a pravdepodobne to bude aj jeden s prvych argumentov ked nastane cas na nieco ine. Ale ved Brno je vesnica, ci ako sa to v Prahe berie, takze asi ok.

Kamaratka ma clio jeden s tych prvych 1.2tce, uz x rokov rokov, velmi spokojna, ale jej je uplne jedno co to je za auto, proste chce len aby ju nieco odviezlo a za lacno.

beastar
03. srpna 2020, 19:25
0

To me nepresvedcuj. Mel sem 156 pred asi 12 lety ja uz presne nevim. Interier fórový poskladany italiano na poho. Zvenci se mi to docela libi. Dneska uz ne tak jak driv. Nicmene za nic extra hodneho obdivu to neshledavam. Jo je to hezci jak 4ka Golf:))

A na jezdeni po Brne no to nevim to uz je mesto. Je to sympaticka volba srdce tj cele...

Ha
Habakukk
05. srpna 2020, 10:00
0

beastar Clio za 100t Kč bude stejně 12 let staré a rozhodně nebude vypadat jako na tebou připojené fotce. Prostě za Kliána to bude minimálně 10 let stará hujda.

beastar
06. srpna 2020, 01:19
-1

Habakuk: Já nevim a nebylo by dobrý místo toho střílení od boku o tom třeba něco zjistit. Jednak strop má na 120. A druhak Clio teda když pominu, že nebude 3dv rozhodně bude o dost mladší jak 12 let. Ono víme jaksi Clio je docela dost (bylo) levné i jako nové a jelikož je to Renault kterej českej průměrnej zákazník (jantar totál strejc EssoXX custumer) nekupuje, tak docela padá na ceně..... show me jór kozy...

https://www.tipcars.com/renault-clio/van/nafta/renault-clio-1-5-dci-authentique-1maj-cr-7225619.html
https://www.tipcars.com/renault-clio/kombi/benzin/renault-clio-1-2-tce-cr-1-maj-serv-kniha-7041115.html
https://www.sauto.cz/osobni/detail/renault/clio/18737547?goFrom=list
https://www.sauto.cz/osobni/detail/renault/clio/18800547?goFrom=list

atd

Ha
Habakukk
06. srpna 2020, 10:27
0

No já se na to právě díval na Sauto pravda je, že jsem se díval podle zadání na benzíny tak mě trošku zaskočily ceny nafty co jsi teď dával a dovádí mě to k otázce to je ta nafta takový sráč, že je výrazněji levnější než benzínové alternativy? Jo a hranici jsem měl spíš na kilu aby zbylo na první servis než vyšponovaných 120.

beastar
06. srpna 2020, 11:26
0

No jo možná podle zadání přesně by to byl problém. Já si nahoře vytvořil tak trochu svoje zadání to jo:) Ta malá nafta 1,5 právě nijak neexceluje v ničem jede to rozvážně, ale za málo. Spolehlivost jako ojetá nafta no nesmíš to koupit s 200 000. Lidi to moc nekupují páč ta 1.2 se jeví celkově do města líp. Diesel v městském autě je dneska hodně out proto ty ceny. Spíš sem tim chtěl říct, že když se člověk bude snažit, tak sežene hodně pěkný a ne starý Clio. Dobrý tak to ukecáš na 115 000 když to bude hezkej kus, tak co na tom chceš servisovat udělá se za talíř olej, filtry, dotáhne ručka, vyčistí klima, případně desky ale to už ženská může jezdit...

Ha
Habakukk
06. srpna 2020, 12:02
0

Tak volbu Clia vůbec nezpochybňuji řekl bych volba rozumu a relativně nevšedního auto. V ČR je nevšední vše co není Škoda pokud sedne stav a pěkná barva pořád to bude pěkné auto. No servisovat asi nic zásadního jak píšeš podle doložitelného nájezdu i to co popisuješ bude spíš za 4litry kde za 1500 v materiálu když si to udělá kluk doma na dvorku.

Fa
Fandatik
03. srpna 2020, 17:46
0

Když už Kuba výslovně zmínil, že krom Y je pod Fiatem ještě MiTo, trochu opomněl mateřský Fiat.
Punto 3dv. není úplně designovým skvostem, ale za tu cenu bude 2015, najeto do 100k km, klima, atd. Což by bylo moje doporučení pro čtenáře.
Jinak bych tý svoji koupil CLK (C209).

reagovat
ickxs
03. srpna 2020, 18:19
3

?

reagovat
Goldies
05. srpna 2020, 11:20
1

Přesně to jsem chtěl napsat. Paní chce Audi TT, dal neřešit, je vybráno!

XT
XTad
03. srpna 2020, 18:21
1

Co Hyundai Veloster? Zadani "divna nakupni taska" splnuje dokonale.

reagovat
beastar
03. srpna 2020, 18:36
7

Jako fakt je ten, že když Fiata 500, tak jedině toho po tom slavném novináři z auto branže... jak on se to.. . myslím že Matěj Podhorský. Prý po něm Fiat možná pojmenuje i poslední edici. Edizione Mille ore di volo: "Podhorský" stile 500. Proslýchá se že to bude dostupné je ve šmoulové modři s interiérem v barvách města Brna. ...ale pšt je to tajná věc zatim... Až se to stane tak mít i ten původní kus po něm to bude šleha!

reagovat
Sc
Sch
03. srpna 2020, 19:44
2

Jako hodně raritní by mohl být C3 Pluriel. Ale asi to není dobré na zimu.
Na druhé straně neokoukaná alternativa s mírnými provozními a servisními náklady jako Twingo je také Ford Ka.

reagovat
BubaaCZek
03. srpna 2020, 19:47
0

V te cene i krasny Ford Ka

reagovat
Trinom
03. srpna 2020, 20:18
3

A co by říkala malé hravé Fiestě?
https://auto.bazos.cz/inzerat/123095145/skoda-octavia-kombi-16i-75kw.php (octavii v adrese inzerátu ignorujte, vede to fakt na Fiestu)

reagovat
BubaaCZek
04. srpna 2020, 11:38
0

Inzerat pekny, ale v blogu o st150 jsem psal, ze to neni dobra volba pro manzelky. Je to dost nabrousene a na poskakovani po meste ne uplne vhodne.

M
03. srpna 2020, 20:33
0

Test
Miata 3D

reagovat
reagovat
Ca
Cartman
03. srpna 2020, 21:22
0

OMG! tuhle karu miluju

PeterLuk
03. srpna 2020, 21:39
2

Alebo rovno... :D

Ju
Junior
03. srpna 2020, 22:15
1

Prvně bych se zeptal paní, kolikrát měsíčně je ochotná jet sockou / platit náhradní vozidlo výměnou za to, že to bude styl.

A podle toho koupil buď pětistovku nebo postupoval dle beastara.

Zní to ošklivě, ale je to realita.

reagovat
beastar
03. srpna 2020, 23:13
1

No to je tak, ze velka cast lidi tady ma pocit ze originalita se rovna picovina:) Nebo ze musis defakto trpet. Nejhorsi mozna varianta C3 Pluriel nahore to me dorazilo. Auto bez strechy ktere fakticky musi jezdit furt se strechou a jezdi mnohem hur jak jeho obycejny ekvivalent. Navic samotna zenska tu strechu nikdy nesunda. Jakakoliv stara Alfa, vrtosivy pelech s hromadou problemu. Jako hobby auto asi dobry, ale pro manzelku? To uz snad radeji tridvirko Stilo. K Mini se radeji nevyjadrovat....

Woyta
04. srpna 2020, 02:29
0

No me jeste napada VW Scirocco. Technika golfu, sportovní kabát. Překvapivě nepadla ani zmínka o jedničkové řadě BMW. Případně starších Compactech.

reagovat
beastar
04. srpna 2020, 10:54
1

Ceny

Ca
Cartman
04. srpna 2020, 12:13
-2

A hele ho bavoracka jednickovyho za 105 tisic. Jak na zavolanou.
https://www.autofrc.cz/inzerat/bmw-rada-1-118d--2007/3089/

beastar
04. srpna 2020, 15:36
2

Jooo tak tenhle motor s 311000 to je presne to, co doma nutne potrebujes:)) Proto asi top angebot pani vi co ma za klenot..

Ca
Cartman
04. srpna 2020, 16:03
-2

Je to scheiss motor to vim, ale na druhou stranu kdyz vydrzel do ted:-). To se to polemizuje, kdyz to nemusim kupovat: -)

FidoBlack
04. srpna 2020, 08:18
1

A co třeba Smart? Třeba Roadster nebo forfour? Forfour je celkem velký a me se i celkem líbí a roadster s 0.7 turbo moturkem a 60kw může být i zábava na každodenní ježdění :)

reagovat
Pochtli
04. srpna 2020, 10:05
0

Přesně to mě teď napadlo taky - dostatečně vizuálně odlišitelné od ostatní produkce.

ro
rock
04. srpna 2020, 11:30
1

Lancia Delta (a nasrat na to, že je to 5D. Je to krásný 5D).
Volvo C30.
Sám za sebe bych koukal ještě po Sciroccu, ale to už je cenově mimo výseč.

ro
rock
04. srpna 2020, 11:30
0

Sakryš, tohle neměla být reakce na nikoho. Ach jo...

PachezZ
04. srpna 2020, 17:18
0

Roadster je sice hezkej, ale hrozne blbe se do nej/z nej leze... práh je vysokej a sedíš až skoro na zemi :D

Irwinek
05. srpna 2020, 12:40
0

FidoBlack, Pochtli - jo, a seděl jsi v to někdy? tvrdý, vidět ven je sice krásně, ale jsi tak nízko, že blatník vedlejšího auta představuje téměř barák, k předjíždění využíváš momentu překvapení a přitom se modlíš, aby předjížděného náhodou nenapadlo se něčemu vyhnout, protože třeba Q7 projedeš pod zrcátkem. Auto je to bezesporu mrštný, ale na silnice do provozu se tak nějak nehodí a pro dámu už 100% ne

Pochtli
06. srpna 2020, 00:03
0

Bohužel neseděl. Nízký auto mi nevadí, snížená MX-5 byla taky občas zábava..

Irwinek
06. srpna 2020, 09:07
0

Škoda, ono to svezení za to stojí, to zas jo, nebudu kecat, ale na dlouho bych to nechtěl a jezdit v tom daily už vůbec ne :-D

Be
Beran
04. srpna 2020, 10:27
0

Zohlednil bych jestli bude pani dojizdet po okreskach. Pokud ano tak potrebuje auto schopne jet stabilni rychlosti aspon 100km/h. Benzinove malorazky mivaji kratke prevody a ve stovce vysoke otacky=> kraval v aute, namahani studeneho motoru, vysoka spotreba...

A pri rozpoctu 100 litru bych zacal otazkou kde budu auto servisovat (nekdo komu verim a zaroven neni matlak). Ten da vyberu auta jasnejsi ramec. A pak uz jenom v tomhle ramci vybrat zachovaly kus.

A kdyz si to po sobe ctu, tak to neni autickarska, ale pragmaticka odpoved uplne mimo zadani :-(

reagovat
Ju
Junior
04. srpna 2020, 16:19
4

Ono když máš na auto kilo a chceš s ním jezdit nějakých 20 000 km rok, hlavně aby ráno nastartovalo a v létě se neposrala klimatizace, tak na autíčkářství není moc prostor.

ge
geralt
04. srpna 2020, 13:22
0

Povolvo C30 predface se mi libi moc, otazkou je stav intetieru (trhajici se sedačky) a jaky motor od Fordu zvolit... petivalec bude na hrkani kolem komína zbytecny, navíc je jich malo.

reagovat
ge
geralt
04. srpna 2020, 13:36
0

povolvo=polovolvo... nechapu co tim autooprava chtěla rict

Ha
Habakukk
04. srpna 2020, 15:18
3

No za 100t si nic moc stylovýho nepořídíš natož aby to bylo velké a opuletní jak to tvoje drahá nemá ráda ono jí ani nic jiného nezbývá. Prostě nekombinujete nejste Rodšíldi a kupte jakýkoliv nudné malé auto protože nemáte rozpočet aby jste si vyskakovali. Fabia, Polo, Clio, Grande Punto stačí zadat na Sauto nebo Bazoš a něco vypadne. Omezit se jen na 3 dveře je blbost.

reagovat
Ča
Ča Snač Aj
04. srpna 2020, 16:57
0

Vidím to stejně.. a z toho výběru je Clio asi nejhezčí a navíc má kliky zadních dveří schované ve sloupcích takže z dostatečné dálky i působí jako 3dv. A co si budeme povídat s těma pěti dverma se funguje v denním provozu líp.

CZmisak
05. srpna 2020, 07:58
0

207Cc a v létě může shazovat střechu.

reagovat
ReVolte
05. srpna 2020, 09:36
0

Řešil jsem to před 3 léty a vyšlo z toho Ka 2013 za pár korun s minimálním nájezdem. To auto té mojí dělá hroznou radost až tak ze to sama myje! Plus se dala docela individualizovat a vybavit. Koupil bych ji z Reichu s malým nájezdem s klimou na 14 kola a je to roztomilé a pohodlné auto.

reagovat
Ra
Raven94
12. srpna 2020, 13:08
-1

s dvojnásobným rozpočtem bych zauvažoval nad Hondou CR-Z...

reagovat


Poslední komentáře

Poslední inzeráty

Chevrolet Aveo LPG,KLIMA 2008
Chevrolet Aveo LPG,KLIMA

2008 rok výroby
92 koní výkon
1 400 ccm objem

Chevrolet Blazer K5 1981
Chevrolet Blazer K5

1981 rok výroby
100 koní výkon
6 200 ccm objem

Ford F150 XLT Singlecab Longbed 1994
Ford F150 XLT Singlecab Longbed

1994 rok výroby
200 koní výkon
5 002 ccm objem

Chrysler Stratus 2.5V6 cabrio 2000
Chrysler Stratus 2.5V6 cabrio

2000 rok výroby
160 koní výkon
2 500 ccm objem