načítám data...

AutoFrc aneb automobilový inzertní server, který tu chyběl!

Trávíme spousty času prohlížením aut na prodej. A žádná online inzerce nám tak úplně nevyhovovala. Proto jsme pro vytvořili vlastní – a jak doufáme, lepší.

zobrazit celou galeriiZobrazit galerii

Snad každý automobilový nadšenec tráví spousty času v online inzercích. Ať už zrovna chceme něco koupit, hledáme, za kolik něco prodat, zajímá nás, kolik to zrovna na trhu stojí, nebo prostě jen sníme a kocháme se, rádi se probíráme inzeráty na prodej zajímavých aut.

Jenomže kde a jak takové zajímavé inzeráty najít? Svět automobilových inzercí je spletitý a často není snadné se v něm zorientovat. Můžete zvolit cestu mainstreamu a pátrat v nabídce velkých specializovaných serverů – jenomže brzy zjistíte, že leccos z aut, po kterých nadšencovo srdce touží, se do nich nedostane. Inzerce je totiž placená a tudíž z velké části omezená na nabídku autobazarů, které si platí paušál. Běžní prodávající, zvláště u levnějích vozů, totiž obvykle za inzerci nechtějí platit, zvláště pokud prodávají automobil výjimečný a zajímavý, protože takové se často prodávají i měsíce.

Samozřejmě tu jsou specializované inzerce, třeba na stránkách klubů příznivců dané značky. Jenomže co když zrovna ‚to vaše‘ vysněné auto prodává někdo, kdo neměl ke značce žádný vztah? Právě to jsou často ty nejlepší příležitosti koupit skvělé auto za dobrou cenu. Takový člověk klubovou inzerci obvykle neobjeví.

O něco lépe na tom jsou specializované inzertní servery, zaměřující se třeba na veterány, na sportovní vozy nebo naše vlastní inzerce amerických aut. Hledání se samozřejmě stává snazším, ale co když hledáte něco, co není ani sportovní, ani dost staré, ani americké?

Ve výsledku není moc překvapivé, že většina redakce i lidí v našem okolí má při hledání aut na prodej nejlepší výsledky s inzertním serverem zcela neautomobilovým a automobilovému vyhledávání poměrně nepřátelským – totiž naším oblíbeným Bazošem, ze kterého pochází i signifikantní část automobilů zmiňovaných v článcích rubriky Bazarový snílek.

Jenomže nás už nebaví vymýšlet klíčová slova, která nám ve fulltextovém vyhledávání horko-těžko přinesou kýžený výsledek, a probírat se nekonečnými hromadami inzerátů na náhradní díly či kola s pneumatikami, když jsme hledali auta. Nechceme přemýšlet, jestli auto, které hledáme, je spíše sportovní vůz, veterán, nebo amerika, a nechceme se omezovat na to, co nám nabízejí majitelé bazarů.

Rozhodli jsme se udělat online inzerci vlastní a chceme, aby byla pro nadšence co nejlepší a nejpřátelštější. To samozřejmě znamená, že soukromá inzerce u nás je a vždycky bude neplacená. Stejně důležité však je, že chceme co nejvíce usnadnit vyhledávání a prohledávání inzerátů, aby vyhovovalo i těm, kteří mají poněkud nezvyklé požadavky. Proto náš systém již od samého začátku nabízí funkce, jako je možnost vyřadit určitou značku z vyhledávání (určitě už jste někdy chtěli vyhledávat třeba malý levný hatchback, který není Škoda Felicia), vyhledávání podle celé řady podrobných detailů nebo předdefinovaná hledání.

Předdefinovaná hledání se navíc brzy vyvinou v možnost nastavovat a ukládat si “oblíbená hledání” a sdílet je s ostatními. Myslíte si třeba, že jste dokázali skvěle definovat hot hatch nebo sportovní sedan za pomoci série definovaných parametrů nebo značek a modelů? Uložíte svoje hledání a budete ho sdílet s ostatními.

Zatím vám nabízíme několik předdefinovaných možností, které jsme vytvořili sami a uvítáme vaše návrhy a nápady. To se samozřejmě týká i dalších designových detailů nebo funkcí, které bychom mohli upravit a vylepšit, nebo nápadů, co bychom měli dodat nového.

AutoFrc.cz začíná, a když nám pomůžete, může se stát skvělou inzercí pro petrolheady i obyčejné motoristy. Takže zkoušejte, vymýšlejte, raďte a hlavně, sdílejte a přesvědčte své známé, ať vloží svá auta na prodej i k nám. Jen tak se AutoFrc může stát místem, kde budeme moci snadno najít to, po čem naše benzínové srdce touží.

A samozřejmě tu je bonus – auta, která se objeví v naší inzerci, budou mít mnohem větší šanci být zpopularizována články v rubrice Bazarový snílek, protože právě z AutoFrcu budeme vybírat jako první!

P.S.: Pro začátek jsme inzerci na AutoFrcu doplnili inzeráty ze sesterského Bazaru Amerik. Nelekejte se tedy, že je zde přemíra amerických vozů a směle vkládejte i ty neamerické!

P.P.S.: My v redakci už jsme sice desítky vozů nakoupili i prodali, s inzertními servery máme bohaté zkušenosti a trávíme na nich spoustu času, ale přesto nám mohlo leccos uniknout. Budeme proto rádi za jakékoliv podněty a připomínky třeba v diskusi pod tímto článkem!

P.P.P.S.: Pokud jste registrovanými uživateli Autíčkáře, můžete pro AutoFrc použít stejné přihlašovací údaje!

Nelíbí se Vám reklamy, ale líbí se vám články?
Podpořte nás, pořiďte si VIP členství a užijte si autíčkáře bez reklam.


Mohlo by Vás také zajímat

Pro přidání komentáře se přihlašte nebo registrujte

Komentáře

JayK91
04. ledna 2017, 19:39
1

Super nápad ;) :)

platí tam přihlašovací údaje jako do fora nebo je třeba se znova registrovat?

reagovat
Caddy
04. ledna 2017, 19:49
1

¨plati :)

David Marek
04. ledna 2017, 20:33
1

platí, registrace jsou společné pro bazaramerik, Autíčkář a autofrc :)

vl
vladas
04. ledna 2017, 19:52
1

Přidal bych i přesný výběr motoru ke každému modelu. Jako aby se dal vybrat jeden a ne a by mi vyjeli všechny benzínové motory. Ale zase abych si mohl zaškrtnout víc motorů najednou.

reagovat
Vavris Vavrisovic
04. ledna 2017, 20:37
2

Taková podrobná databáze by byla spíše kontraproduktivní. Doporučuji hledat pomocí rozpětí výkonu.

Caddy
04. ledna 2017, 22:12
1

je tam rozpeti objemu, to na definici motoru staci bez problemu...stejne jako i ten vykon

wdave_t
04. ledna 2017, 19:54
2

Počet válců! Konečně to někoho napadlo, děkuju! Ještě (pokud nejsem slepej) tam chybí Přeplňování: ne/turbo/kompresor (+ jejich počet ;-) ).

reagovat
Ev
Evlo
04. ledna 2017, 20:00
0

Marek začíná dost ovládat o autech v ČR. Už před dvěma, možná třemi lety jsem použil Bazar Amerik a uto prodal za 90 minut od zadání inzerátu.

reagovat
Ev
Evlo
04. ledna 2017, 20:03
0

To stejné auto jsem levněji koupil asi rok předtím na bazoši, kde se válelo asi rok. I když je fakt, že jsem v něm vyměnil olej a rádio a prodal jen o málo dráž.

Když jsem prodával nedávno hyundai na Sauto, tak se za měsíc neozval jediný zájemce ...

Caddy
04. ledna 2017, 22:11
0

Je fakt, že když jsem naposledy prodával auto (Park Avenue na BazarAmerik), ozvala se zájemkyně během deseti minut a pak ho fakt koupila :)

Iv
Ivo
04. ledna 2017, 20:09
2

Já bych chtěl mít filtrování podle lokality řešeno CheckBoxem namísto ComboBoxu. Do sousedního kraje to není daleko, přitom musím zadávat dvě hledání.

reagovat
David Marek
04. ledna 2017, 20:27
1

super nápad, píšu si do TODO

Pe
Petr Kučera
04. ledna 2017, 20:20
0

Já vím, že je to zbožné přání, ale nešlo by nějak korigovat gramatickou stránku věci? Alespoň interpunkci, když už nic? Tím se rozhodně tento inzertní server stane unikátním.

reagovat
David Marek
04. ledna 2017, 20:28
0

zkusim vojtu přemluvit, ať každý inzerát projde a opraví! i do budoucna

Pe
Petr Kučera
04. ledna 2017, 20:41
0

Díky moc. To by bylo vážně skvělé a mělo by to opravdu velmi vysokou úroveň, což je v českém prostředí unikátní.

BobAsh
04. ledna 2017, 20:55
0

Já zkusím Davida přemluvit, ať udělá autocorrect.

JLK
04. ledna 2017, 22:59
4

Ja bych u inzeratu chtel tlacitko 'Nahlasit chybu', at' uz pro opravu gramatiky, zjevne chybneho popisu nebo udaje. Docela me sere kdyz v inzerci narazim na Punto co ma 1000kw nebo 'benzinoveho' Golfa s nadpisem TDI na zadku a kazi mi vysledky meho zdlouhaveho odfiltrovani odpadu ktery nechci videt. A aby to nebylo moc velkou zatezi pro redaktory tak treba muzete vyuzit komunitu a par lidi poverit pravem na drobne opravy.

BobAsh
05. ledna 2017, 01:09
0

To je ovšem super nápad! David si to určitě rád přidá do ToDo listu!

martin_100
05. ledna 2017, 22:57
2

Šla by tam udělat funkce aby shořel počítač každýmu cikánovi nebo negramotovi, kterej vyplodí inzerát se slovy jako:
"víměna možná" "technycká na rok" a "ztrati jsem klíče i doklady přepis nepožaduji"

JLK
06. ledna 2017, 09:31
1

martin_100: pridat blacklist slov a kdyz jich v textu bude vic tak zvyraznit inzerat nadpisem "Pozor! Prodava kreten!"

Ta
Tarrantula
04. ledna 2017, 21:01
0

Já bych měl poznámku k výběru výkonu. V názvu filtru je kW v tabulce potom je rozmezí udáváno v koních. Srovnal bych to aby bylo oboje stejné a osobně tedy preferuji kW. Jinak je to spíš detail.

reagovat
David Marek
04. ledna 2017, 21:15
0

sjednoceno, zatím na koně, díky za postřeh

Ta
Tarrantula
04. ledna 2017, 21:20
0

super

Caddy
04. ledna 2017, 22:14
3

ja jsem zase spis pro kone nebo moznost volby... v kW vykon nikdy nikde neudavam a nehledam, je to pro me takove neuchopitelne a kdyz jsou nekde uvedeny jen kW, hned prepocitavam, abych si udelal predstavu :)

sp
spooon
04. ledna 2017, 22:23
1

já bych zase preferoval koně...všude na inzertních serverech to musím v hlavě přepočítávat/odhadovat z KW na HP. A přece jenom u aut je přirozenější HP

sp
spooon
04. ledna 2017, 22:25
0

edit-> jsou tam koně, což mi vyhovuje...chce to nejdřív kouknout na stránku, než lamentovat :-D

A tleskám za tuto volbu!

JLK
05. ledna 2017, 08:38
0

Jsem taky pro moznost prepinani, na mobile.de nebo spritmonitoru to maji a docela pouzivam. Vzhledem k tomu ze je to ciste frontendova vec na par radku javascriptu a aplikace muze dal pracovat s jednou velicinou tak bych to osobne pridal.

JLK
04. ledna 2017, 21:32
2

Jaky ma smysl prohozeni sloupcu s nazvy udaju a hodnotami? Myslim proc je tam neco jako:
95 000 Kč cena
1997 rok výroby
142 koní výkon
3 800 ccm objem
Clovek tu hodnotu intuitivne hleda napravo a tam nic, tak si rikam ze to nekdo nevyplnil a ono je to nalevo.

reagovat
JLK
04. ledna 2017, 22:03
1

Obecne v inzercich mi docela chybi moznost filtrovat krome modelu jeste podle generaci (kde to dava smysl). Kdyz jen tak brouzdam a chci neco rychle najit a z hlavy nevim od kdy do kdy se to vyrabelo, nebo se ty generace vystridaly v pulce roku a tak at rok nastavite jakkoliv tak budou vysledky zapleveleny inzeraty ktere nechcete.

Taky nemam rad v cenovem filtru prednastavene hodnoty s dost velkym odstupem (100, 150, 200), jediny prinos je pro tuneni databaze, ale zase i ty vetsi inzertni servery maji radove desitky az male stovky tisicu inzeratu a to je pro db hracka do zvladnout.

Potom combo por vyber roku vyroby - osobne bych combo pouzil pro vyber custom business polozek s nejakym netrivialnim popisem. Pro zadani obyc. cisla mi to prijde zcela zbytecne - stejne to budu natukavat na klavesnici na prislusnou polozku v combu protoze je to rychlejsi nez skrolovat treba na rocnik 1980. Navic ty moje nejasteji pouzivane mi pak bude naseptavat prohlizec, coz u comba nejde.

Celkove nemam comboboxy rad, takze bych to vyhodil (nebo aspon pridal multiple choice) i u veci jako treba klimatizace (auta hledam s klimou vzdy, ale nechci hledat 2x pro manual a automatickou), barvu karoserie/interieru (asi malokdo hleda konkretni barvu, ale pozadavek "nechci sedou" je myslim docela typicky).

Jeste bych tam rad videl celkem standardni vec jako pocet inzeratu na strance. Kdyz brouzdam na tipcaru tak mam porad zapnute 100 at' nemusim porad nacitat dalsi stranku.

P.S. kdyz rozkliknu podrobne hledani, tak je tam checkbox 'Klimatizace', coz castecne vyrazuje moji poznamku nahore, ale radeji bych to videl sjednocene na jednom miste.

reagovat
David Marek
04. ledna 2017, 22:22
1

dobré připomínky, určitě s něčím souhlasím
filtry se budou zlepšovat a zadávání ještě také

Letis
04. ledna 2017, 23:27
1

Ty generace by byly skvělá věc, to jsem snad ještě nikde neviděl a přitom ty problémy, jak si jmenoval, zná důvěrně asi každý.

BobAsh
05. ledna 2017, 01:10
0

Nad generacemi už jsem přemýšlel a pokusíme se to udělat, jediný problém je, že někdo prostě bude muset třeba celý víkend sedět u wikipedie a adminu :)

JLK
05. ledna 2017, 08:32
0

Jak jsem uz psal nahore, pouzijte komunitu. Staci definovat nejaky rozumny format ze ktereho to pujde jednoduse pretavit do db, zavolat na foru a prokrastinatori vam behem chvilky nahazeji info aspon k nejpopularnejsim modelum. Pak to jen zkontrolujete, pridate ty mene popularni a hotovo.

Caddy
05. ledna 2017, 09:47
0

generace jsou super, umi to (nebo apson umival, ted uz jsem to nejak nevidel) ebay

BobAsh
05. ledna 2017, 19:54
0

JLK: Velmi chytrý nápad!

riderhenry
04. ledna 2017, 23:01
0

Za mě zatím jenom drobnost - u listování bych uvítal možnost vrátit se na libovolnou stránku, a/nebo k variantě "PRVNÍ", "POSLEDNÍ"... dát ještě třeba pět předchozích a pět následujících stránek. Často se mi stávalo, že jsem se chtěl vrátit "o tři na zpět" a je pak docela otrava doklikat se zpátky. I když se mi zdá, že to běží dost svižně :)

reagovat
Woyta
04. ledna 2017, 23:08
3

Mě by se obcas hodila takova blbost. Tazne zarizeni a fitrovani dle mozne hmotnosti vleku.

reagovat
BobAsh
05. ledna 2017, 01:11
0

To je super nápad, přidáme!

Da
Dad
05. ledna 2017, 02:07
0

Ja bych navrhoval sehnat Davidovi iPad, aby mohl optimalizovat pro Safari na ios. Tam se ty weby chovaj drobatko divne

reagovat
BobAsh
05. ledna 2017, 04:58
0

Řeknu Danovi, ať se zeptá svých koček, jestli by iPad nebyly ochotny Davidovi zapůjčit... ;)

Matt
05. ledna 2017, 06:36
0

Takže redakce dík. Nejen, že každý den musím nutně shlédnout Bazar Amerik a bazar Chrom a plamenů, ale teď i Autofrc. Ať žije prokrastinace :-)

reagovat
M P
05. ledna 2017, 08:27
1

To klidně můžeš, ale teoreticky ti stačí zkouknout všechny inzeráty v jeden den, a pak už jenom sledovat na Autíčkáři, když přibudou nějaké nové. Na hlavní stránce, hned pod posledními blogy, jsou vypsané nejnovější inzeráty :)

Št
Štěpán Ax
05. ledna 2017, 09:30
0

Výborný nápad a moc přeju co nejmasovější rozšíření, ty filtry jsou skvělé.

reagovat
Un
Unnamed
05. ledna 2017, 10:06
1

BOMBAA!!! Minuly tyzden som akurat rozmyslal nad tym, ze skusim napisat do redakcie, alebo na forum, ci by nebolo mozne urobit inzerciu priamo od navstevnikov autickaře. Uz ma nebavilo sledovat ten sprosty bazos ci sk alebo cz, kde aj tak drtiva vacsina ludi oj*ebavaju, nepridaju podstatne info, alebo napisu inzerat ako madari alebo cigani. Chcel som inzerciu od ludi ktory aj ked predavaju auto s 500 000 km tak nebudem mat problem sa na to auto aspon ist pozriet. Osobne si myslim ze radsej kupim auto s pol mega km na tachaci, obuchane a s chybami, ktore majitel dopredu vsetky vymenuje, ale o auto sa staral a to auto mu na oplatku sluzilo, nez kupit z bazosu nieco co sice pekne vyzera ale km my uz z popisu nesedi, a podla ceny ocakavam nieco co ma vysaje financne. V tychto pripadoh mam rad upromnost a myslim ze pokial clovek predava a da vsetko info, tak aj preda. Rad kupim auto od nadsenca, z klubu, alebo komunity resp. Od ludi, s ktorymi zdielame spolocne nadsenie, budem mat lepsi pocit zo vsetkeho. Takze ma tesi, ze nemam len ja tento pocit a o to viac ma tesi fakt ze Vas to napadlo skor !!! Velmi pelne dakujem.

Co ja by som pridal, tak sekcie ako na autickarovi. Bazarovy snilek (jaro, leto, jesen, zima :D ) a co napadlo mna tak "horky kandidati" alebo take nieco kde budu auta, ktorich sa chcu majitelia nejakym sposobom zbavit, ako som uz tu par krat cital, redakcna alfa za flasu myslim, alebo ked niekto kupi citroen bx za 5000 kc a tak. Osobne mna velmi laka kupa auta za v podstate zadarmo :D a od zdroja, kde mna nebude az tolko trapit povod a funkcnost auta :) myslim ze by som nemusel byt sam, ktoreho by takoveto vybery raz za cas z portalu potesili :D

reagovat
JLK
05. ledna 2017, 13:03
0

redakcni alfa za flasu je prave tam inzerovana za 15k =D

BobAsh
05. ledna 2017, 19:55
0

Ona je totiž už tak napůl rezervovaná pro nejmenovaného redaktora, takže jsem jí tam dal za záměrně nesmyslnou cenu :)

zimbic
05. ledna 2017, 20:03
0

Vždyť je hezká a na webu jsem našel jednu za 55 a ostatní vraky. A koupil bych ji jen pro ten volant! :D

CerVus
05. ledna 2017, 10:22
0

Jako největší slabinu vidím to, že tam nelze volit pohon. V tom se mi právě líbí sportovnívozy/rajveteranu. Proč se probírat kupou nezajímavých předokolek?

reagovat
CerVus
05. ledna 2017, 10:23
0

Sakra teď to tam vidím :)
Beru to zpět.

Do
Dodo
05. ledna 2017, 10:38
2

Milý autíčkáři,
na bazaru amerik jsem to ještě nějak zkousl, ale tady mi to nedá nenapsat. VAN NENÍ zkratka podobně jako SUV nebo MPV, je to prostě slovo - van, česky dodávka (resp. dodávkový automobil). Co to přijmenovat na Van/dodávka. Jo, chápu, transit a ducato je něco úplně jiného než vandura, tak samostatnou kategorii "dodávka" ?
Že dodávky si kupují jen firmy a řemeslníci a tak nemají na autíčkářském bazaru co dělat? Docela byste se divili... ;)

A když už v tom šťourám, co takhle ještě jedna kategorie ve stylu "domácí výroba/nezařaditelné"? Nedávno jste dávali na fb orémované Justy - opět se možná budete divit, ale takových homodomo srandiček se po čechách válí (a občas prodává) celkem spousta, ať to jsou tříkolové traktůrky z motorky, buginy z trabantu, auta a stroje do amatérské rally a podobně. Nezasloužilo by si tohle taky svoje místo v inzerci? ;)

reagovat
BobAsh
05. ledna 2017, 19:56
0

my tam máme někde VAN? Ježišmarjá. Fuj. Jdu se zabít.

Ale předtím to opravíme!

Ča
Ča Snač Aj
06. ledna 2017, 14:32
0

Nechci prudit ale SUV a MPV jsou zkratky. Sport Utility Vehicle a Multi Purpose Vehicle...

Do
Dodo
06. ledna 2017, 16:15
0

Venca: nenapsal jsem to nejlépe - "podobně jako" mělo být ve smyslu "na rozdíl od" ;) Proč bych to jinak kontrastoval? ;)

Ča
Ča Snač Aj
06. ledna 2017, 18:04
0

Už to vidím, omlouvám se :)

briza
05. ledna 2017, 12:28
2

To je teda fakt skvělý. Kliknu na to v domnění, že tam beztak bude samá amerika a hned na první straně na mě vyskočí SL500, to vše prosím zrovna v době kdy přemýšlím o výměně svojí třistadvácy právě za pětikilo. Navíc prodávající z Prahy. A to jsem na to chtěl jít pěkně polehoučku.Tak vám teda pěkně děkuju! :)

reagovat
Skipper
05. ledna 2017, 13:49
0

Super! Na jaře budu prodávat auto, tak taky přispěju. Jen otázka, jestli dovedete porazit návštěvností bazos. Tam jsem naposledy prodával auto dvě hodiny, auto předtím 16 hodin. Jinak OT - nešlo by změnit formát diskuse? Dá se prakticky reagovat pouze na poslední příspěvek, možná by to chtělo vlákna, podobně, jako to má konkurence. Vlastně si myslím, že už jen ta diskuse jí drží nad vodou.

reagovat
Vavris Vavrisovic
05. ledna 2017, 21:17
0

To už jsem našemu IT taky vkládal na srdce několikrát, ale zatím nic. Snad vlákna budou :)

Skipper
06. ledna 2017, 07:49
0

Nebyla odpověď zkoušeli jste to zapnout a vypnout? ;)

Sa
Safa
05. ledna 2017, 23:21
3

Zdá se mi to, nebo není na Autofrcu jediný inzerát škodovky? :o)

reagovat
to
tom w
06. ledna 2017, 00:47
3

A čo tak hodnotenie predavajuceho?

reagovat
coolibra
06. ledna 2017, 10:09
1

Ano jedná se o dobrý nápad ale chtělo by to i něco jiného resp. inovativního. Celé roky jsem při vyhledávání pracoval s inzertním serverem Autoscout24.de, kde mě vždycky fascinovala možnost širokého výběru různých serepetiček jež se mají v autě nacházet. U mě je konkrétní úchylka , že pokud auto nemá šíbr můžete si ho nechat, byť by to bylo zánovní Porsche za 5000 éček. No ale co by bylo vhodné do vašeho inzertního serveru doplnit je možnost prohlédnout si jakási katalogová data k tomu , kterému vozidlu. V autoscoutu to celé roky bylo a teď už to asi 2 měsíce není!!! Bylo to zřejmě propojené s nějakým autokatalogem jež obsahoval údaje o původních technických datech ke konkrétnímu vozidlu, typu, motoru a motorizaci, včetně původních cen na německém trhu. Je to smělý dotaz? Myslím , že když to šlo tam , šlo by to i u nás. Díky za reakce.

reagovat
BobAsh
06. ledna 2017, 16:30
0

Možnosti výbavy budou určitě přibývat, dokonce jich už tam bylo víc, ale odstranili jsme je kvůli přehlednosti a teď budeme znovu přidávat.

A propojení s autokatalogem je zajímavý nápad, určitě nad tím zapřemýšlíme.

sheogh
06. ledna 2017, 16:50
0

Tak ladit a vylepsovat by to slo do nekonecna, pak zalezi na tech. obtiznosti. Ten autokatalog by byl supr napad, protoze casto se tam objevi neco, o cem nic nevim :-)

Cekal jsem trosku min ameriky a vic anglie, ale jinak za me naprosto super web, a konecne poradnej bazarv CR, kde nejsou jen skodovky a korejci v nafte.

Caddy
06. ledna 2017, 16:56
0

Akorat mi zacina trochu lezt na nervy, ze barevne provedeni mi desne pripomina BLINNKER.cz :) Obcas musim koukat, na kterem serveru jsem :)

reagovat
He
HerHobler
06. ledna 2017, 19:34
0

Skvělý, díky moc za další zajímavý web a krásnou možnost ztráty rozumu (a peněz).

reagovat
Mi
Mira9
07. ledna 2017, 10:34
0

Nějak divně tam funguje, když v browseru kliknu na zpět. Místo přejití na předchozí stranu vyfiltrovaných auťáků to skočí mnohem dřív, ještě než jsem začal filtrovat. Stejně tak když kliknu třeba hned po přejití na autofrc na populární kategorii "luxusní sedany", a pak chci jít zpět, protože jsem chtěl jít do "levných aut na zimu", tak to zpět ani nejde a na původní výpis aut se dostanu až leda kliknutím na logo. Bobe vylaď si tam nějak to zpět, bez toho to nejde používat. Miliarda filtrů je pěkná, ale když se nemůžeš vrátit na předchozí stránku chevroletů (např. ze čtvrtý bych chtěl jít na třetí) a místo toho to zkočí zpět na první stranu, to je demence.

reagovat
wdave_t
07. ledna 2017, 13:31
0

Chybí tam jestli / do kdy má auto platnou STK.

reagovat
zb
zbynek fanta
09. března 2017, 11:46
0

Super článek i nápad, díky!

Já bych chtěl ted prodat tuho nádheru: http://www.acdodavky.cz/bazar/?kategorie=23. :))

reagovat


Poslední komentáře

Poslední inzeráty

Buick Skylark GS 1972
Buick Skylark GS

1972 rok výroby
250 koní výkon
5 700 ccm objem

Ford Mustang V8 289 CUI, automat 1966
Ford Mustang V8 289 CUI, automat

1966 rok výroby
220 koní výkon
4 700 ccm objem

Chevrolet Aveo LPG,KLIMA 2008
Chevrolet Aveo LPG,KLIMA

2008 rok výroby
92 koní výkon
1 400 ccm objem

Chevrolet Blazer K5 1981
Chevrolet Blazer K5

1981 rok výroby
100 koní výkon
6 200 ccm objem