načítám data...

Autíčkář se ptá: Bez čeho byste nevyjeli na silnici?

Někdo rád jezdí nalehko, jiný má auto plné nezbytností, které se vždycky můžou hodit. Jaká je vaše ‚nepovinná výbava‘, bez níž byste se cítili nesví?

Zobrazit galerii

Druhdy jsem se připletla k velmi zajímavé diskusi. Začalo to dotazem, jaké si pořídit zavazadlo, aby se do něj vešly všechny věci trvale uskladněné v autě takříkajíc ‚pro strýčka příhodu‘. Namítla jsem, že nabíječka, hadřík na okna, orbitky a sluneční brýle se mi přece vejdou i do toho nejmenšího kastlíku u spolujezdce, načež se na mě všichni okolo podívali, jako kdyby mi vyrostla druhá hlava. Ani dvě hlavy by mi ale nebraly, co všechno jsou lidé schopní považovat za nezbytné i cestou do Lidlu pro buřty.

Podle ‚nepovinné‘ výbavy v autě by se dalo docela dobře poznat, co hraje v životě řidiče klíčovou roli, čeho se podvědomě nejvíce obává a jaké situace je připraven řešit. Hotový osobnostní profil. Člen integrovaného záchranného sboru s sebou kupříkladu vozí lékárnu zvíci lodního kufru (a v ní výbavu, o které si může nechat zdát i medik Navy Seals), páčidlo a pilku na železo. Jestli mě má někdo nabourat, ať je to prosím on.
Dalšího byste si spletli s pojízdnou prodejnou, která v úterý a v květnu navštěvuje naši zapadlou vesničku. Nesmí chybět pakl balené vody, neboť podle statistik každá druhá oběť motorismu v Česku zemřela žízní, a k tomu výběr trvanlivých potravin. Tenhle člověk očividně trpí chorobným strachem z hladomoru nebo si ještě nevšiml, že čerpací stanice už se neskládají jen ze stojanu zapíchnutého do země a naštvaného dědka v montérkách.
Jaká je diagnóza jedince, který nevyjíždí bez zásoby velkých igelitových pytlů, sekerky, polní lopatky a tabulky čokolády, radši ani nechci vědět. 
Většina zúčastněných se shodla na tom, že je velmi důležité mít vždy k dispozici pláštěnku, čepici a rukavice, toaletní papír, deku, náhradní boty, nůž, kufřík s nářadím, desetilitrový kanystr benzínu, záložní autobaterii, lžíci a kondomy.

Došlo mi, že co vypadá zvenčí jako auto, může být ve skutečnosti mobilní příbytek zajišťující nejen pohodlné přenocování na Sibiři, ale i ochranu před divokými zvířaty a lecčím dalším, co by vás mohlo překvapit v časech zombie-apokalypsy. Upřímně doufám, že až tato situace nastane, budu zrovna doma a nikoli v autě. Před zimou by mne totiž musel ochránit špinavý ručník a roztrhané pracovní rukavice, žízeň bych hasila nemrznoucí směsí do ostřikovačů a útočícího divočáka leda tak praštila sikovkama.

Jak byste dopadli vy, kdyby vám auto vypovědělo službu uprostřed divočiny? Jaké jsou vaše důvody, proč s sebou vozíte nejrůznější podivnosti? Nebo si vystačíte s povinnou výbavou? Prozraďte nám to v komentářích.

Nelíbí se Vám reklamy, ale líbí se vám články?
Podpořte nás, pořiďte si VIP členství a užijte si autíčkáře bez reklam.


Mohlo by Vás také zajímat

Pro přidání komentáře se přihlašte nebo registrujte

Komentáře

David Marek
20. dubna 2016, 16:10
0

Kabely, rozhodně kabely. Pak mam spoustu bordelu v plastové krabici, na kterou jsem zespoda nalepil suchej zip. Pak hezky drží kdekoliv v kufru. Pokud teda nemáte v kufru gumovej povrch

reagovat
Xa
Xander_Cage
20. dubna 2016, 16:11
0

Asi jsem jeden z mála který kromě povinné výbavy nevozí nic. I když - deštník, prostředek na okna, a detailer (používám na ptačince) a 3 mikrovláknové utěrky mám v kaslíku ve výkroji kufru. Zbytek - sluneční brýle, řidičské rukavice, záchranné vesty, drák na pití na 500ml plechovku (auto má jenom držáky na 250ml plechovky), držák a nabíječku na mobil a parkovací hodiny mám vždy schované v přihrádce u spolujezdce popřípadě v područce. Nic víc nemám a v autě to vypadá jako v autosalonu, čisto a uklizeno, nic co by přitahovalo oko nebo nekalou pozornost.

reagovat
bobo23
20. dubna 2016, 16:12
0

Krom povinné výbavy sebou cizím jen trochu oleje, směs do ostřikovačů a okenu z hadříkem. Jo a zateplené pracovní rukavice. Ani nevím proč. A ještě Fridex :-)

reagovat
bobo23
20. dubna 2016, 16:14
0

Oprava vozím. No a ještě držák a nabíječku na mobil. Krom toho posledního mám vše v kufru, v takové kabelce se suchými zipy.

peca
20. dubna 2016, 17:15
0

Rozhodne bych nevyjel bez lepici pasky. Tim se da opravit pulka auta :-D. A taky vozim rukavice, sroubovak a klic. Ikdyz bych s tim stejne pri sve levosti skoro nic nezvladl.

reagovat
Ča
Ča Snač Aj
20. dubna 2016, 17:46
0

povinná + kabely, obvazy navíc, lopatka polní, 5l plast. kanystr, malá sada nářadí, nůž (na zaražení zvěře, když na to přijde a na spoustu dalších činností), lano

reagovat
dejv3052
20. dubna 2016, 18:43
0

Z cela zásadní !!! u mne ve voze, co se povinné výbavy týče, je Tažná tyč ( kdyby se to definitivně posralo ) A ještě, velice významný je, deseti litrový Kanystr na bengál.... ( nejlépe plný ) Protože, palivoukazovač už nějakej ten pátek nejde, a hladové okno už taky nezasvítí. Ale km furt načitá ( zatím tedy ) tak jsem nucen taky počítat.

reagovat
whitenight
20. dubna 2016, 20:33
0

Kapesníky, rozhodně kapesníky. Nejen kvůli rýmě (na jaře moje helma vypadá jako po útoku vetřelců), ale i kvůli tomu, že sednout si do mokrýho sedla je až 832 987. nejlepší věc na světě, za ní už je jen trhání nehtů a kolonoskopie bagrem. (Jo, jezdim na motorce, ale za to může A1.)

reagovat
M P
20. dubna 2016, 21:02
0

Kapesníky, krém na ruce, sluneční brýle, hadřík na čištění interiéru při dlouhých chvílích (ve chatu je zevnitř hodně lesklých povrchů), kabely na iPhone, androidí telefon. Na všechno ostatní je tady karta asistence. Ale v kufru jsem teď asi 3 týdny vozil tříděný odpad:D

reagovat
BobAsh
21. dubna 2016, 02:45
1

Hele, jseš si jistej, že nejseš ženská? :)

M P
21. dubna 2016, 05:29
0

Bych řekl, že docela jsem:D co máš proti krému na ruce? No a koneckonců to auto neužívám pouze já sám :D

PeterLuk
21. dubna 2016, 22:59
0

A ja by som si myslel že je to len bežný vodič Miaty :D

Sh
Shackall
20. dubna 2016, 21:55
0

Favorit - nad rámec povinné výbavy už jen hasičák (pravda, takový ten retro, takže spíš jako dekorace), nějaké to základní nářadí (8", 10", 13", 17", kleště, šroubováky), kabely a hadr. Jo aještě dobovej kanystr, ale to je taky spíš dekorace.

Nissan - tam je otázka, co tam už neni. Vlastně jen lopatka (v plánu sada pro zemní práce), 220V (v plánu) a větší zásoba vody (v plánu). Jinak je tam všechno, včetně takových věcí jako helma, kladivo na okna, nebo malý svěrák :-)

Jo, a v obou autech mám odpadkové koše. Ty vnímám jako nezbytnost a mám docela roblém jet v něčem, kde kočš není.

reagovat
bitner
20. dubna 2016, 21:59
3

Lego, tuzky z IKEA, posmrkane papirove kapesniky, neposmrkane papirove kapesniky, bramboru do skoly, obrazek pro tatinka, synackovy slunecni bryle, dcerky gumicky do vlasu. Bez techto veci (prevazne zatlacenych mezi sedadla tak, ze je neni videt) nikdy nikam nejedu.

reagovat
JP
20. dubna 2016, 22:17
0

No, takhle ve středu Evropy se člověk těžko dostane do nějaký divočiny ze který by se nedalo za hodinu dostat pěšky do civilizace. Abych se cejtil dobře, stačí povinná výbava, nabíječka na telefon a telefon v kapse. A poslední dobou si ještě nepřipadám úplně dobře když jedu autem bez kamery.

Ovšem v dailycaru vozim trvale dvě nabíječky na telefon (druhá pro spolujezdce), balení papírovejch kapesníčků, pepřák, svítilnu (tu opravdu doporučuju, i když v nouzi poslouží i telefon), OBDII diagnostiku (malá čínská bluetooth + aplikace v telefonu), startovací kabely (tak 3x ročně to někomu pomůže, já to většinou nejsem), velkej hadr, čistič na okna, WD40, powertape, elektrickej kompresorek, základní nářadí (šroubováky, sikovky, klíče, myslim že i kladivo), asi 2m kabelu, pracovní rukavice, skládací lopatku, takový ty jednorázový plastový stahovací pásky, litrovku oleje a další věci na který si teď nevzpomenu...

Pak tam mam i náhradní díly co občas odejdou a daleko od domova je mnohem jednodušší je za 10 minut vyměnit na místě a pokračovat dál, než hledat servis a čekat než je seženou - zapalovací modul, cívku, snímač otáček klikovky

Už dlouho chci přikoupit ještě malej hasičák, deku a nějakou pořádnou lékárničku. Jezdim docela často dál od domova a v autě mam asi 20x víc místa než většinou potřebuju, jinak bych možná něco vyřadil. Nepřipravuju se na apokalypsu nebo nějakou teoretickou situaci, všechny věci co jsem vypsal kromě pepřáku jsem už na cestách použil, většinu víckrát.

reagovat
JP
20. dubna 2016, 22:27
0

Jo ještě měřák tlaku, manuál od auta, sluneční brejle, propisky, ibalgin (ten jsem teda sám ještě v autě nepoužil, ale spolujezdkyně mi ho kradou vcelku často:D), v zimě škrabku, smeták, zimní rukavice a rozmrazovač na skla/zámky... alespoň písek a řetězy s Quattrem nevozim:D

Nedy
20. dubna 2016, 22:41
0

Trochu off topic, ale co máš za aplikaci do telefonu k tomu OBD?

JP
20. dubna 2016, 22:52
0

ScanMaster (Android). Měl jsem dřív nainstalovanou jinou, ale ta se nebyla schopná spojit s Maserati, ScanMaster zatím neměl problém s ničím.

Nedy
20. dubna 2016, 23:15
0

Super, díky, zkusím...

Deenz
20. dubna 2016, 23:12
0

V kufru vozím Kanady, spacák, polní lopatku, výstražné vesty pro všechny členy posádky, deku, svítilnu na 12V, zapalovač, celtu, základní nařádí a dalekohled. V kastlíku pak nůž, automapu (kdyby došla baterka v mobilu), žvejky a Tesa pásku.

reagovat
Sa
Safa
21. dubna 2016, 00:01
0

Trošku to odlehčím. Já si vozím v autě hlavně dobrou náladu. Ostatně, už jste někdy viděli šoféra s nasraným xichtem v MX-5? :o)

reagovat
Pochtli
21. dubna 2016, 03:11
0

Treba sebe, kdyz jsem v pondeli pichl a dodrbal gumu..

Sa
Safa
26. dubna 2016, 12:20
0

To se nepočítá. :o)

Woyta
21. dubna 2016, 00:23
0

Moje bezna stala vybava kufru je olej, destilka, nemrzka, kompletni gola, kompresor a nejake ty popruhy na naklad. A to nejdulezitejsi jsou zdrhovaci pasky.
Taky je dobre na cesty nevyrazet bez znalosti auta a umeni improvizace.
Kdyz mi vyskocil Blow off ventil z priruby a tesneni se segrovkou nekam uteklo, tak jako tesneni poslouzil obal od kapaliny ostrikovacu a bow na miste podrzeli pasky.
Kdyz klukum z polska prasklo plynove lanko, tak se sehnalo dostatecne dlouhe lanko na kolo. Sice museli plyn pridavat rucne ale domu dojeli.
ATD.

reagovat
E3
E36
21. dubna 2016, 05:04
0

Já nevozím nic navíc, každé kilo se počítá i na šestiválci :-D

reagovat
Nezn.uživatel
Nezn.uživatel
21. dubna 2016, 06:48
0

Mne se do Corvetty nic nevejde. Kaslik pred spolujezdcem to nema a kufr miniaturni. V nem jen mala kapsicka, kam jsem horko tezko nacpal lekarnicku. Ve stredovym boxu par zarovek a pojistek, k tomu lepici pasku a hadr. Nic vic se do toho auta nevejde.

reagovat
Adam Forman
21. dubna 2016, 06:56
0

V autě mám čínské startovací kabely, které zcela bezpečně nedokážou nastartovat Bobešovu chcíplou AR 164. Dále vozím tažné lano, které sice utáhne i naftového itala, avšak v zásobě již bohužel nemám šroubovací oko do kastle. Spolu s lopatkou a povinnou výbavou tak kolikrát nezbývá než přiznat, že vozím hromadu zbytečných krámů. Jo a ještě přední brzdové destičky. Samozřejmě bez nářadí.

reagovat
Trinom
21. dubna 2016, 07:10
0

Když zanedbam takové ty drobnosti jako nabíječku na mobil a kabely k tomu, tak v kufru trvale vozim hydraulickej zvedák, tažnou tyč (posloužila už mnohokrát, když jsem někoho tahal), basu s nářadím, kompresorek, deštník, litrovku ATF a možná snad i kabely. Občas se tam vyskytuje též flaška s vodou. V Birdech navíc ještě vozím pěnový hasičak. A nesmím zapomenout na starý multimetr hozený někde ve dveřích. Podtrženo sečteno, kufr je pořád skoro prázdný a vejde se tam ještě spousta haraburdí :-)

reagovat
Gulf91
21. dubna 2016, 09:09
0

Hasičák! Rozhodně hasičák. Jednou mi auto chytlo a byl to infarktovej zážitek. Je pravdou že to bylo v Africe a ne Česku a že za to mohl stav našeho zapůjčeného vozu, ale od té doby vozím v autě hasičák.
Mimo jiné mám v přípravě od kamaráda (záchranáře) tu auto lékárničku o které je psáno výše. Snad jen budu umět vše řádně používat :D

reagovat
Ty
Tyra_EL
21. dubna 2016, 11:09
0

Vozim toho bambilion a to uz jsembto osekal alespon o lopatku, kterou vozim jen v zime, ale stejne jsem bez ni nervozni. Krome asi peti vystraznych vest, z toho minimalne dve uvnitr vozu a ne v kufru, vozim baterku, dve ruzny sterky na okna, tiktaky, hodnentehlealejxh veci v podrucce, drobny na parkoviste, nabijecka na telefon, papirovy kapesniky, nejaky cd s muzikou..asi jebtoho vic, nevzpominam si. V kufru mam pak deku, dva skladaci/vystrelovaci maly destniky a dva vetsi, sada naradi snad uplne se vsim vcetnebdalai baterky. Pak mam takovou "tasku" se suchyma zipama, kterou pripinam k boku kufru, protoze mam gumovou anu, ktera se teda osvedcila. Hlavne kdy do kufru cpete kocarek, nebo tam vylejete kafe. V ty tasce mam poradnou kudlu na vsechno, motorovej olej, toaletak, klic na kola, myslim ze nejakou kapalinu do ostrikovacu, jiz zmineny zbyly vesty, dva maly hasicaky, pracovni rukavice a jeste asi tisic veci, vcetne lepici pasky a hadru. Pak mam v kufru brasnu z bazaru s taznym lanem, vystraznym trojuhelnikem, lekarnickou nahradnima zarovkama snad na vsechno asi ztrojene. Nebo minimalne zdvojene. Pojistky. V kufru pohozeny paracord, spinavej rucnik, dalsi rukavice, neldy kanistr s benzinem, latkovy taaky na nakupy, a taky frisbee. Ve viku kuru mam viditelne vystraznej trojuhelnik-tovarni, pod dnem kufru mam rezervu s heverem, a snad jest jeden trojuhelnik. Urcite jsem na neco zapomnel. A nekde v prihradce mam i slunecni brejle, ktery ale prakticky nikdy nepouzivam, protoze mam asi 3dioptrie.

reagovat
Ty
Tyra_EL
21. dubna 2016, 16:38
0

No, jo, zapomnel jsem minimalne na stsrtovaci kabely, vlhceny ubrousky na ruce. Povlaky s vlajeckama na zrcatka. Maskot pro stesti. Jelenice. A manual k autu.

František Čáslavský
21. dubna 2016, 12:00
0

Když nad tím tak přemýšlím, tak v MX-5 momentálně vozím sadu klíčů, pár vybraných kusů ořechů a prodloužení z goly, pár dalších kusů nářadí, WD40, pásku k utěsnění střech (na prasklou slídu na střeše to funguje perfektně), startovací kabely a aditivum do benzínu.
Jednou za čas to uklidím a vždycky se snažím mít alespoň základní sadu nářadí a pár věcí navíc. Časem se místo rezervy nastěhuje lepící sada a ideálně bych chtěl mít alespoň malej hasičák. Paradoxně jsem snad nikdy nemusel opravovat svý auto, ale někomu jinýmu se to sešlo.

reagovat
pu
punťa
21. dubna 2016, 12:39
0

Vzhledem k tomu že mám obuto na otáčených plecháčích vozím s sebou min 2 rezervni kola (žádný dojezdovky, prostě pořadný ocelový třináctipalce). Samozřejmě kabely, zakladni naradi (v itálii to znamená asi jen klíč 11), elektro pásku, chladičku, kanystr a to je vše :)

reagovat
Yatka
21. dubna 2016, 13:21
1

Žasnu! Já vozím jenom

reagovat
Fr
FraHor
21. dubna 2016, 14:12
0

Nad rámec povinné výbavy musím v autě akutně mít: slaměný klobouk, suché kapesníky, vlhčené ubrousky, ubrousky na brýle; příslušenství k telefonu (nabíječku + Aux-In + držák Nokia), literaturu (křížovky + Opravy svépomocí), nějaké to nářadí (mj. kompresor a zásobu pojistek 15 A), prázdný kanystr, psí výbavu (misku, deku, polštářek, toaleťák), Vif a takový ten levný litrový univerální čistič oken do domácnosti + stěrku.

reagovat
Yatka
22. dubna 2016, 12:08
0

Toaleťák pro psa? Já teda vozim dva a todle by mě nenapadlo.

Fr
FraHor
23. dubna 2016, 10:21
0

Toaleťák saje mnohem líp žaludeční šťávy než papírové kapesníky z krabice. Takže když retrívr nevydýchá zatáčky, vybagruju to kapesníkama a dosuším toaleťákem ;-)

Yatka
23. dubna 2016, 16:10
1

:D ahaaa! Tak to jo. Já mám ty moje dva zavřený v kleci a je mi fuk, co tam spolu dělaj :D

on
onli
21. dubna 2016, 14:39
0

Jane samý důležitý věci: dětskou sedačku, hračky, držák na tablet, CD-čka, lepičí pásku, hasičák, řetězy, náhradní boty, rukavice, baterku, gumicuky, hadry, deštní, deku, vodu do ostřikovačů, 12V pumpičku, olej, igelitový pytle, nářadí, nůž, železnou tyč, provaz a plastovou bednu s různejma drobnostma.. No a kufr je plnej :-)

reagovat
Ma
Malis
21. dubna 2016, 16:31
0

Haha, tak tenhle článek mě pobavil :D
Nad rámec povinný vozím čelovku, nůž, dezinfekci, sl. brýle, čepici, hadřík, deku, pap. kapesníky a autoatlas. Jo a rukavice. Zavazadlový prostor MX-5 nezahlcuju zbytečnostmi :D

reagovat
PeterLuk
21. dubna 2016, 22:15
0

Tož v súčasnosti pochopiteľne nič, ale pri staršom aute by som asi vbozil trochu vody do chladiča, trochu oleja pre istotu - hasičák. Ináč nevidím u nás nejaký špeciálny dôvod voziť niečo navyše a zbytočne si ho zaťažovať (WeightReduction 4ever!)... ;) No, možno ešte bejzbalku alebo páčidlo... :D :D :D

reagovat
Ro
Rob
22. dubna 2016, 14:05
0

Základní nářadí - klíče,šroubováky,ráčna s ořechama, momenťák... Olej, brzdovka, destilka. Samozřejmě povinná výbava.

reagovat
Ro
Rob
22. dubna 2016, 14:06
0

Jo a ještě baterka... Noci jsou dlouhý :D

PepaSFI
22. dubna 2016, 20:13
0

já vozím úplně všecko co tady bylo vyjmenováno s pár výjimkama. Nevozím kanystr, brzdovku, šťávu do ostřikovače, prostě věci co jdou dnes koupit na každých pár kilometrech a při troše rozvahy vlastně nikdy nedojdou nečekaně. Mimo už vyjmenované mám ještě CB vysílačku, špalík pod hever protože italští soudruzi udělali chybu když nedali ke zvýšenému podvozku vyšší hever, což se ale stává i v lepších rodinách, a nedávno jsem kdesi za pár korun koupil soupravičku na ucpání defektu. A taky minilékárničku, pár náplastí, obvaz, desinfekci a nějaký zobání na bolení hlavy. Jeden by neřek jak často se to hodí.

reagovat
sp
spooon
23. dubna 2016, 22:39
0

Zrovna brzdovku bych vozil i přes hustou síť čerpaček. Je to asi týden, co mi vychcala kapalina ze spojky přes pomocnej válec a mít litrovku brzdovky v autě, tak nemusím posledních 10km tak přesně trefovat meziplyny, abych mohl bez spojky vůbec zařadit :-D

Paradoxem je, že sem jí dřív vozil, ale asi před rokem sem si řekl, že sem ji zatím potřeboval jen jednou, tak ji vyndám

Liqid
22. dubna 2016, 20:41
0

Osobně razím heslo "Victorinox do každého vozu" použil jsem ho již nespočetně krát a moc místa nezabere.

reagovat
PepaSFI
23. dubna 2016, 18:03
0

já mám Leathermana ale je na opasku takže ho do autovýbavy nepočítám. Ještě jsem zapomněl na balíček plastových lžiček. Ten vercajk totiž podstatně rozšiřuje výběr toho co si koupit k svačince. A ještě hrníček na kafe, čehož si možná všimli účastníci Brněnského K&K. Termotaška, taková ta obyč, za dvacku z obchoďáku. Potraviny a hlavně pití v tom vydrží poživatelné i v hodně extremních podmínkách. Šátek na krk. Já mám do auta starý arabácký shemag neboli Arafata. Na co? Nemám klimu takže v létě jezdím s otevřenýma oknama a to od průvanu ofoukne krk hned. Taky je potřeba si občas utřít pot. A když jsem někdy jel s někým kdo má klimu, občas jsem litoval že ten hadr nemám u sebe. Někteří lidi si myslí že klimatizovat auto znamená udělat si v něm Grónsko. Loni se kolegyně vrátila z dovolené na řeckých ostrovech a vyprávěla že tam všichni v autech měli kolem krku ručník nebo šátek. Byla překvapená když jsem jí řek že to dělám taky.

Da
Dad
24. dubna 2016, 01:45
0

V aute pro radost mam sadu cepic do ruzneho pocasi, rukavice, ustrizeny ponozky k ochrane zapesti, ipod, nahradni zapalovac a deku, aby bylo na cem sedet v trave.

V daily byvam prekvapen co nachazim - naposledy bednu knizek, nalozenou o rok drive.

Zato expedicni vuz je vybaven prikladne dvema bednami nahradnich dilu, obri sadou naradi a nastroju pro vyprostovani, servisnimi manualy, mapami a nafukovacim zviretem.

reagovat
custom1
25. dubna 2016, 09:03
0

Já v autě vozím mapu ČR, čistící ubrousky na interiér, mince/kolečko do vozíků, nabíječku na telefon, škrabku (jen v zimním období), litr oleje na dolití a kapalinu do serva (zatím jsem ani jedno nepoužil), sadu žárovek nakonfigurovanou pro konkrétní auto (protože americké žárovky jsou jiné než evropské), lékárničku, povinnou výbavu (trojúhelník, zvedák, klíč na kola), rukavice, čistící gel na ruce, deštník, pláštěnku, kus hadru (na kontrolu oleje), křížový a plochý šroubovák, fotoaparát na jedno použití a záznam o dopravní nehodě (už jsem to s tím koupil). Vše je úhledně uklizeno, protože nesnáším bordel v autě.

reagovat
Sa
Safa
26. dubna 2016, 12:21
0

Jako každý správný MX-5kař vozím v autě hřeben... ;o)



Poslední komentáře

Poslední inzeráty

Chevrolet Aveo LPG,KLIMA 2008
Chevrolet Aveo LPG,KLIMA

2008 rok výroby
92 koní výkon
1 400 ccm objem

Chevrolet Blazer K5 1981
Chevrolet Blazer K5

1981 rok výroby
100 koní výkon
6 200 ccm objem

Ford F150 XLT Singlecab Longbed 1994
Ford F150 XLT Singlecab Longbed

1994 rok výroby
200 koní výkon
5 002 ccm objem

Chrysler Stratus 2.5V6 cabrio 2000
Chrysler Stratus 2.5V6 cabrio

2000 rok výroby
160 koní výkon
2 500 ccm objem