načítám data...

1000 věcí, co mě serou

19. srpna 2019, 08:50 62 komentářů Vavris

...vstal jsem řití napřed... a vy teď sklidíte plody tohoto procesu. Je to neodvratné a je to tak.

zobrazit celou galeriiVavris Vavrisovic: 1000 věcí, co mě serou

Žel bohu, kdysi zajímavý blogísek o tisíci věcí, které člověka serou, je již dobrých 5 let mrtev. Jenže mě věci serou pořád. A zrovna dneska je den, kdy si vytvořím svou vlastní, koncentrovanou a motoristickou alternativu k 1000vecicomeserou.cz. Upozornění – text je vulgární, nevyrovnaný, plný zášti a hněvu. Autor je přesto psychicky docela v pohodě, nemějte péči…

1. Sere mě, jaké jsou automobiloví fanoušci fňukny
Začlo to Nkem od Hjondé, pokračovalo to Suprou a Z4, a teď to hnije pod Corvette. “I kdyby to bylo super, je to Hyundai, fuuuuuj”…  “Může to jezdit jak chce, ale  tím jménem to úplně zabili…”  “Tohle není Corvette, to je odpad…”. Jste choré fňukny. Ze všech legitimních důvodů vám vadí ten nejmalichernější. Doba je přitom zlá a starosvětským požitkům nepřeje. Ať zdechnete nudou v autonomně řízeném elektromobilu!

2. Sere mě, že moje Omega nedriftuje
Ty vole, po půl roce zaprší. Tak se s tou kraksnou nadrženě přiřítím k zatáčce a pošlu ji tam jako to hovado… …a ta mrcha jen zoufale točí jedním kolečkem a pár nekoordinovanými přískoky vbok předvede místo divadla fiasko. Seru na to. Jestli bude takhle špatná i na sněhu, normálně na ni vezmu flexu.

3. Serou mě internetoví vševědové, kteří nikdy nevystrčili nos z vesnice a nohu z Octavie
…asi moc čtu nebo co… Ale mám pocit, že jich je poslední dobou nějak příliš a páchal bych genocidy v diskuzích. Za planetu! Za nižší CO2! Za lepší genofond!

4. Serou mě semafory v Opavě
Nejvyjebanější řízení křižovatek na světě je v Opavě. Kdyby takhle efektivně programovali semafory třeba v Praze, tak tam nikdo nepracuje a z oken magistrátu lítají zapálení zastupitelé. A pro jistotu je nikdy nevypínají…  Vždycky kurvuju, když tam projíždím.

5. Sere mě Autíčkář
Když se občas podívám na tu směs plevelných aut, která se objeví po rozkliknutí sekce Recenze&testy, chce se mi plakat. Joooo, jsem zasraný, zaprděny staromilec a krab nebo co a blbě kafrám…

6. Sere mě naše kočka
…která s oblibou chrápe na střeše Miaty… Ideálně když pršelo a prošla bahnem… a samozřejmě cesta ze střechy nesmí vést stejným místem, jako cesta na střechu, to by zůstalo ušetřeno čelní sklo a kapota… Někdy bych nejrači zapomněl, že ji mám rád a roztrhnul ve dví.

7. Sere mě EURO 6d 
zatím všechna auta, která jsem vyzkoušel, byla zdechlá a víc žrala…  smutné…  ale zatím mi nikdo nepůjčil ND G184 nebo nová Porsche, tak budu věřit, že testy nekecají. Anebo tomu prostě za pár let budeme kuchat katy a filtry TV Nova navzdory! muhehehe…

8. Serou mě youngtimery a investice
už to překročilo skoro všecky meze. Kategorie “do kila” je vybílená. Dvacetileté vrány se prodávají za ceny osmiletých aut, ty kokos. Ale počkejte na recesi smradi! Všecky si vás kúpim!

9. Serou mě Poláci v prostředním pruhu dálnice
Kokoti vymrdaní ty vole! Nejen, že neumí uhnout vpravo, ale ani neumí uhnout vlevo, když vidí, že ten vpravo má před sebou kamion a hodilo by se mu předjet ho.

10. Sere mě dopravní značení zatáček
Před mírné obloučky, kde pomalu ani netřeba sundat nohu z plynu, se najebe miliarda svislých cedulí s červenýma šipkama, ale utažená zabijácká sviňa se ponechá bez upozornění. Asi nějaká forma eliminačního procesu méně bystrých a připravených.

11. Sere mě móda plné čáry
Ale pekelně! A děje se to všude! Vidím kilometr dopředu, křižovatka v nedohlednu, ale na asfaltu namalovaná plná. S každým nově opraveným nebo postaveným úsekem zemře kus přerušované čáry. Tato forma zklidňování mě KURVA ZNEKLIDŇUJE!

12. Serou mě preference kupců nových aut
Jedno SUV v šedé… jeden crossover v bílé…  “…dá se tady měnit uživatelské pozadí a tón ambientního osvětlení? Jaká že to je emisní třída?  ….mi je asi jedno, jaký v tom je motor a stejně vůbec nevím, co to jsou ty válce…  “ 
Co si do prdele budu kupovat za 10 let? :-X

To by pro dnešek stačilo… hned mi je líp :D

Nelíbí se Vám reklamy, ale líbí se vám blogy?
Podpořte nás, pořiďte si VIP členství a užijte si autíčkáře bez reklam.


Pro přidání komentáře se přihlašte nebo registrujte

Komentáře

Ha
Hansoff
19. srpna 2019, 09:24
0

K bodu 6 bych dodal, že kočky co takhle serou mě alespoň nejsou naše. Až se mi jednu podaří chytit, schytá to i za všechny ostatní.

reagovat
Vavris Vavrisovic
19. srpna 2019, 10:40
2

kočičkám neubližovat :-)

krab
19. srpna 2019, 11:41
0

K bodu 6 to mám úplně stejný jako Hansoff. Soused má koček 6. Rozpoznat umím tak maximálně 4 podle barev... Přes auto pod garážovým stáním taky hrozně rády lezou. A taky mě to sere. Kupodivu nikdy nic neodřely, ale i tak.... Vyřešil jsem to nákupem takový tý silnější vypolstrovaný autoplachty. A tak lezou maximálně po tom...

beastar
19. srpna 2019, 11:56
0

Řešení už tu padlo. Pes. Ideálně ne malý. A kočka už nikdy nikam nepoleze:)

krab
19. srpna 2019, 12:07
0

Kdepak... Když u nás býval na hlídání Boxer rodičů, když třeba byli na dovolený nebo tak nějak, s kočkama to ani nehlo. Jsem to pozoroval místy : kočky toho našeho psa spíš jen tak schválně provokovali a on si jich ovšem po čase, kdy ho přestaly bavit nevšímal. Takže kočky si dál na zahradě dělali co chtěly. Asi by to chtělo psa, kterýho se kočky vážně bojí...

beastar
19. srpna 2019, 12:28
0

Chce to psa... Který kočky má rád k večeři. Potom je většinou klid. Jak je na ně hodnej efekt to nemá:)

Ha
Hansoff
19. srpna 2019, 12:32
0

Hlavně by se pes musel dostat tam, co kočky. V mém případě to znamená na střechu garáže. Když se kočka rozvaluje na střeše, pes by se uřval a jediným výsledkem by byli naštvaní všichni sousedi... To je asi lepší, když se občas nějaká kočka "ztratí"

sumy
19. srpna 2019, 12:57
3

Hele, máme 2 chrty a ačkoli je po vesnici koček milion. U nás žádná. Greyhoundka je adoptovana bývala zavodačka a nešteká. Za to 0-60 asi tak za 1.5 a to ty kočky asi berou jako jasnou převahu:-)

ma
martinw
19. srpna 2019, 13:07
4

boužel náš pes je už starej a v noci spi :D

M P
19. srpna 2019, 13:18
3

Oooo bože, a je to tady... pak se člověk nemá divit, že jsou Čechy takovej čoklostán :)

Kuře
19. srpna 2019, 13:22
0

Možná Summyho chrti jsou řešením, jinak ale je úplně jedno, jestli tam máš rotvajlera nebo plyšáka, výsledek je úplně stejnej, buďto kočka vyskočí na strom, nebo zdrhne za plot a pes je v prdeli.
V sousedství se u nás pohybuje koček asi deset a když jich je víc, to si z mojí ovčandy dělaj vysloveně dobrý den...

beastar
19. srpna 2019, 13:45
0

Martinw: To mě fakt rozesmálo dík :D
Matěj: Píše někdo kdo má kočku i v erbu na dveřích a určitě je jeho největším snem Cat woman v podání Hejl Beryový :D
Kuře: Asi máš pravdu. Já to vídám občas jenom venku když viděj naši ovčáci nějakou kočku... Většinou ji zachrání právě jenom strom, nebo plot. Nicméně pravdou taky je, že jsou tupý a běží za ní jen protože si myslí, že si chce hrát... Když je to superhero kočka a zůstana stát ve stylu "you shall not pass'" zastaví se a čumí jak telata. Takže na zahradě by taky asi cabrio atd neuchránili.

Pólin
19. srpna 2019, 14:14
3

K tomuhle by Vám mohla povyprávět manželka :D- má hroznou smůlu a přes zimu pravidelně každý rok zlikviduje asi dvě kočky. Když před dům přijede s teplým autem, tak kočky lezou mezi kola a motor za teplem. Jak potom za chvíli manželka odjíždí, umíte si představit, co se kočce stane... po první tuhé kočce (tohle označení je dosti nepřesné) začala před odjezdem trochu troubit i protáčet motor, ale nedají si říci... a přitom máme kočky rádi...jsou to takoví elegantní somráci...

M P
19. srpna 2019, 14:46
2

Beastar: ano, ale nepamatuju si, že bych někde psal, že se mají čokli likvidovat a podobně, jak mají ve zvyku pejskaři o kočkách (a ukázalo se to i zde, bohužel). Takže, ten argument je v čem?

krab
19. srpna 2019, 15:04
2

No jo no... na kočkowebu psát návody na likvidace koček asi není nejlepší nápad :-D

Psi jsou psi a kočky kočky. A je zajímavý, že lidi co mají rádi psi (jako třeba já) , nerozumí lidem co mají kočky (jako tady celá redakce) co na těch kočkách vidí. Ale současně existují i lidi co mají zároveň i psy i kočky. Ale podle mě to jsou spíš pejskaři a kočky berou jako takový ty nevěrný můry co se jdou domů akorát nažrat, když nic venku neuloví.

ma
martinw
19. srpna 2019, 15:10
3

Tak doufam ze se Zlokočce omluvíte za tohlu genocidní diskuzi :)

Jakub Pospíšil
19. srpna 2019, 15:12
11

Hele Krabe, opatrně s tou "celou redakcí". Já třeba nemám nic proti kočkám, ani psům, ale v obou případech absolutně nechápu potřebu některých lidí cpát tyto zvířata do pražských (a jiných městských) bytů. My jsme měli vždycky doma několik koček, měli jsme i psa, ale kočky žily ve sklepě a na zahradě a lovily myši a kuny a pes zase hlídal na chodbě. Všechny zvířata byly naučený, že nesmí do obytných místností bez vyzvání a když už jsme je tam vzali, tak věděly, že nesmí na gauč, na stůl atd...
Takže kočky, nebo psi, je mi to buřt, mějte si co chcete, ale jen za předpokladu, že to nebohé zvíře nemusí živořit celý den samo v panelákovém 2+1. Ono totiž občas je největším gestem toho, že má člověk rád zvířata prostě fakt, že si je nepořídí.
-
Komentář upraven 19. 8. 2019, 15:16:42

beastar
19. srpna 2019, 15:17
0

Matěj: No to bude protože psi se nemnoží po ulicích po tisících. Jinak mě kočky nevadí a rozhodně bych je nezabijel. Jen chápu že lidi sere když na jejich pozemku leze cizí zvíře po kapotach aut. Kolik psů ti kdy zničilo lak? Dets ol. Kýp kólm n endžoj jor ketz jang padawan...

krab
19. srpna 2019, 15:18
0

Pravda pravdoucí :-D Jakub není kočkofilem a nejezdí ani v Miatě ani v jaguaru s volantem na správné straně.

S tím trápením koček v bytě to vidím podobně. I když jsou druhy koček a psů ( ti yorkšírové a podobní), že ti zas působí, že živoří a trápí se, když bys je nechal přes den na zahradě. A taky by je mohl snadno unést orel nebo káně :) Takže je jim líp na gauči u televize...

Jakub Pospíšil
19. srpna 2019, 15:19
4

Představil jsem si situaci, kdy takového toho psa, co vypadá jako mop, odnáší sup. Je to legrační představa.

krab
19. srpna 2019, 15:22
0

To bylo totiž v nějakým filmu, jako komická scéna... Ale přemejšlim co to bylo za film a nemůžu si vzpomenout...

Jakub Pospíšil
19. srpna 2019, 15:27
0

Jinak kdyby se někdo ptal, tak mám rád plazy. Nepouštějí všude chlupy a mají jasně vymezené terárium, kde se mohou pohybovat. A navíc tráví většinu dne tím, že se někde válí a vyhřívají, což je mi celkem ideologicky blízké.

Slower
19. srpna 2019, 15:38
1

Ja bych jen chtel dodat postreh od kolegy - pes je taky zvire za vsechny penize, pokud k motoru vleze kuna nebo jine zvire (treba ta kocka) a on se k ni snazit dostat a poskrabe polovinu auta :)

Ronoath
19. srpna 2019, 17:50
0

Pes je taky zvíře, které v rámci olizování mrtvých much na kapotě ji dokáže celou podrápat svými tlapami, kterými si nedosažitelný hmyz přesouvá k papeži.

sumy
19. srpna 2019, 19:20
2

Hele, všichni tu těšíte psy, kočky, plazy... Ale jestli nějaký živočišný druh opravdu škodí autům, tak to jsou DĚTI! Mám 2 psy, 3 kočky, 4 akvárka plný rybycek a 4 děti. Co se škod tyče, děti jasně vedou ;-)

PepaSFI
19. srpna 2019, 20:12
3

na kočky celkem platí pepř. Jejich oblíbená místa pravidelně sypat mletým pepřem. A kdybyste jim chtěli nějak nahradit tu újmu, prý existuje rostlina, Šanta kočičí. Já s tím zkušenosti nemám ale prý stačí vysadit to někam do kouta zahrady a je pokoj. Kočky si lebedí tam a nelezou všude. Prý to něco obsahuje co jim voní a působí uklidňujícím účinkem.

Ju
Junior
19. srpna 2019, 23:18
0

Babča začal krmit toulavý kočky, teď jich má asi 10 a šikanujou jejího loveckýho psa s papírama woe. Chudák. Čas odčasu to nějaká návštěva nevybere a je o kočku míň. Jak je nikdo neprohání, tak jsou zlenivělý a neumí uhybat.

Pólin
20. srpna 2019, 06:13
1

Jenom čekám, kdy se tady objeví Láďa Hruška, nebo Přemek PrknennáPodlaha...taková poradna tady:D

Inženýr
21. srpna 2019, 21:07
0

Hele! Kočky jsou úplně nejlepší - nejroztomilejší a nejinteligentnější zvířátka. A právě díky jejich inteligenci je jednoduché přijít na to, proč některým z vás dělají neplechu - blbý výběr auta. Na kočky nesahat!

Nějaké otázky?

Irwinek
21. srpna 2019, 21:47
0

Hmm, kámoš měl kočku, vozil jí na zadních sedačkách v eskovym merglu, vodil jí na řemínku do hospody. Kočka se válela na zahradě u bazénu, každej okolo jdoucí čokl se mohl uštěkat a číča jen občas švihla ocasem. Když byla kočka na zahradě, museli bejt děti zavřený v domě ( a naopak ). Číča byla úžasná, moc se nemazlila, ale ten sametovej černej kožíšek, paráda :-) Jo, zoologové číče říkaj kaguár, kuguár, nebo taky puma americká :-) - málokterej čokl by se chytal :-)

Inženýr
22. srpna 2019, 07:52
0

Irwinek: On měl opravdu pumu? :) Já když byl malej, tak si vzpomínám že jeden soused mých známých měl velké kočkovité šelmy v kleci na zahradě. Puma ovšem patří mezi ty největší kočky. Pro informaci - bylo to někde okolo Olomouce.

Skipper
22. srpna 2019, 08:41
1

Máte to dělat jak já a chovat pouze kočky, co žerou benzín. Jako jo, jsou tady i stinné stranky. Taky většinu času jen proleží a vyhřívají se a když už se hýbou tak musí furt žrát. Ale zase ty pozitiva převažují.

Kuře
22. srpna 2019, 08:57
0

Nevím jestli pozitiva převažují, když na mě kočka řve že chce žrát, tak ji nakopnu a je klid, o tvoji kočku bych si asi zlomil nohu:)

Irwinek
22. srpna 2019, 10:59
2

Inženýr : jo, fakt měl pumu. nádherný zvíře, pokud vím, měl jí od kotěte a celkem asi 3 roky. Pak se odstěhoval někam do Francie a kočka šla myslím někam do zoo, protože nepsal, že by si jí bral sebou ( asi předpisy ). On si s ní mohl dělat co chtěl, ale žena se jí bála a děti k ní nesměly, že by je lovila.
Kuře: myslím, že moje kočka by Tě zabila :-D a to teda nemám pumu, jen briťáka, celkem 6 kilo svalů a chlupů. Co dospěl, už k nám nechodí návštěvy a před řemeslníkama ho zavíráme. Brání si nás , a to tak, že fakt do krve. Kdyby jsi ho nakopl, se zlou by jsi se potázal. A kdyby to náhodou nezvládl, vynesl bych Tě v zubech já. Do kočiček se nekope!

David Střítežský
19. srpna 2019, 10:28
0

2 - svarosvor
11 - čára není zeď

add. sice klišé, ale zapoměls na 2+ cyklistů jedoucích vedle sebe, navíc v kombinaci s tímhle obrázkem !

reagovat
Vavris Vavrisovic
19. srpna 2019, 10:42
0

určitě jsem zapomněl i na mnoho jiných věcí...

2 - hell no, chci v tom jezdit hlavně normálně :D
11 - no není, ale jednak to je přestupek, druhak se na tebe dívají jako na vraha a třeťak prostě GRRRRRRRRRRRR!

M P
19. srpna 2019, 11:21
0

jednak, jednak, jednak... kurva :)

JanSevera
19. srpna 2019, 14:37
0

11 - buď se na tebe dívají jako na vraha nebo zrovna posílají záznam z kamery na policii :(

Blix
19. srpna 2019, 22:30
0

Ten cyklolásku šířící poster je boží.

To je nějaký chyták nebo v Praze funguje plná čára jinak? :D

Pochtli
20. srpna 2019, 20:45
0

Vzdálenosti od cyklistů jsou nějak blbě - cyklista debil = do 0,5 m; cyklista normální cca 0,75 m; cyklista postarší cca 1,0 m a na ožralého cyklistu nestačí ani protisměr (vyzkoušeno v praxi)..

Irwinek
19. srpna 2019, 11:48
2

Dej vědět, kudy jezdíš, nerad bych se stal dalším bodem :-D

reagovat
krab
19. srpna 2019, 12:04
0

Fakt paráda! Bolela mě ráno hlava (náš místní hospodský slavil narození vnučky a místo 2 piv jsem tam skončil do 11 a měl po asi milionu let nějaký ty zelený..., ještě se radši až přijdu z práce podívám jestli jsem si přivedl domů svoje kolo a ne nějakýho jinýho ze sokolíků... ). Dopoledne ještě musel na úřad přihlásit Alfu, tohle papírování, to mě taky pěkně sere. Ale zdařilo se....

Ale tenhle blog mě pobavil, hlava cajk, aspoň jsem si ráno řekl, že do hospody na hřišti zkusím tejden ani nepáchnout...
Prej asi jsem Krab nebo co.... :-D

To mě úplně připomíná totiž komentáře některých debilů na Garáži. Nedávno jsem tam napsal článek o Alfě Romeo Spider , fakt myslim takovej přesně pro petrolheady. A víte co mi tam někteří asi dva napsali pod to? Že prej jako dobrý, ale je to prej hrozně "komerční" článek, nevim kde, ale to je jedno. A když jsem napsal, že nové sedmičkové BMW je opravdu dobré a i z hlediska řidiče, každý jen píčoval okolo těch ledvinek. Opravdu si nevybereš a některý ti jakoby petrolheadi by měli vážně za trest jezdit rok v něčem jako je Perodua Nippa na elektriku, pokud něco takovýho existuje...

A až na Opavu (kde jsem snad byl jen jednou) a Omegu (kterou nemám) mě serou obdobný věci.

reagovat
sumy
19. srpna 2019, 13:57
0

Mě teda fest nastalo, když jsem se včera vratil z chaloupky, tak že vidím obě hondy "poladeny" Manželka dovolila mladýmu pajerem přes pole zajet pro druhého synatora a když se vracel, tak neuměl pajero zaparkovat a aby to líp zvládnul, tak si vyparkoval moji hondu... o manzelcinu hondu... Budiž mu k lehcimu, že dnes alespoň udělal testy napoprvé a ve středu jde na jízdu. S ním holt půjdu někam procvičit parkování. A taky si najít nový auto. Vzal to tak šikovně, že ohnul i zadní rameno a do práce jsem jel jako krab(A teď nemyslím toho zdejšího:-D )

beastar
19. srpna 2019, 12:22
2

1. Jako jo. Jenže proč? Proč nám to musí dělat. Ty jejich holporty. Jejich smlouvy a strategická partnerství. Potom z toho padají věci jako Supra. I když je kurva dobrá. Nemuselo to být Bmw.
2.Ty jako hele. Omega není úplně drift supa burn asfalt speciál, ale kurevsky starý rodinný kombik. Na sněhu je její přirozený prostředí pro drift.
3.Ok. Je jich asi hodně. A vždy bylo. No nic tak já jdu povodit svou čiplou wokynu v naftě u nás po Kocourkově.
4.Serou mě semafory v Praze, všude jinde taky. A hlavně v noci. Kde se čeká na prázdné křižovatce. Idioti. Kam nemůže ďábel nasadíme semafor.
5.To nás sere většinu. Stejně sem furt lezeme. Aby jsme nadávali jak nás ty nový rendže, rendle, škécy, rejže serou. A jak ty starý auta byly lepší. I když to tak mnohdy není. I o tom je Autíčkář zmrdům z bodu 3 navzdory.
6. Kup jí psa.
7. Taková je doba. Sere mě Gréta a všechny ekosvinský předpisy. Save the planet a vylov si svého Kameruňana. Evropa je pro všechny ve stylu budoucnosti alá Demolition man. Buď dobrý Vavris.
8.Je to turbolentní. A ceny určuje zejména poptávka. A prostě pičo mít toho janktajmra je in a trendy.
9. Poláci serou všechny nejen ve středním pruhu. Ale nejsilnější armáda Evropy plus bůh je ochrání. V kombinaci s Boris the Slav logikou bývá suka blijať problém... Jasně nejsou to přeci Ukrajinci...;))
10. Joo už aby to bylo jako v Usá. Rovina 200 mil a najednou. Tu se vezme zatáčka. Caution!!! 500x šipka do směru a žluto. Nejeden Jeff by se zpotil až na podzádí. U nás dobrý jsou horší věci... 30, 50, 70, 30 ...na 500 metrech a 4x zpomalovací nelegální 2 metry vysoký práh. Fck em all.
11. Přesně čára není zeď. Ale jinak je to zklidnění. Jako všude v Prg kde jsou 4 pruhy pomocí ostrůvku pro chodce a malůvek na zem co nejčastěji udělat pruhy 2. Hřib a jeho melody boys... Ty to ještě zhoršují... Už aby tě někdo nasbíral do košíku a šel si za kolobrndou do p9če.
12. Krosour v bílé? Operák. V šedé úvěr. Barvy jsou prvkem který dnešní řidič neřeší. Nejen na esjuví a crrso. I normální auta... Jsou zasažena. Potkáš červenýho Superba a žasneš... Jak odvážný majitel...! Bravissimo.
_____

Jinak obecně vše ok.

reagovat
bitner
19. srpna 2019, 15:04
0

Ja zase seru sam sebe.

reagovat
beastar
19. srpna 2019, 15:19
0

A jak to ze sebou vydrzis? Spotreba plynu v dachne rozzari i ten nejtemnejsi den?;)

bitner
19. srpna 2019, 15:29
1

No prave. Dyt je to na picu. 8 let to jezdi bez poruchy, kdyz menim jednou za rok olej, tak je to svatek. Stoji me to jak MHD - su v tom uvezneny do konce zivota.

beastar
19. srpna 2019, 15:45
2

To uz je skoro na vlastní čenl na jutubu. Bitners carZZ. Jak byt šťastný 8 let s dachnou na plyny. A jezdi a jezdí. Neni on to ten králíček Durexcel?

bitner
19. srpna 2019, 19:31
3

Tak jako zas na tovarnu na naftu jmenem Octavia 1,9 TDI nemam. Majitele techto aut to poveze i na jejich pohreb. Za styry.

Bavoraczech
20. srpna 2019, 10:00
2

A pěkně s kouřem a vocpoda :D

beastar
20. srpna 2019, 12:28
2

No smoke, no fun. Kouř, za 4 a fšude plnej za studena turbo to luvuje.

Skipper
22. srpna 2019, 08:42
0

Tohle mi nedělejte, pil jsem kafe a skoro jsem se udusil a do toho poprskal monitor!

ransom
19. srpna 2019, 21:38
0

Ráno vylezu před bytovku a na auto mi chčije pes. Páníček drží vodítko a nepřítomně čumí vedle.
Kokot stojí na zákazu hned za hranicí křižovatky, protože ta jeho by dostala hysterák, kdyby měla udělat do pekárny pro rohlíky deset kroků navíc. Ostatní ať si počkají.
Ve Vysokováku (Silnice I/33 před Náchodem) musím každý den dvě až tři auta předjet zprava.

reagovat
PepaSFI
20. srpna 2019, 14:36
4

Pochcat psa!

ma
martinw
20. srpna 2019, 16:39
0

pridavam bod c. 13 : Serou me auta na ekoznackach ktery muzou vesele jezdit skrze pruhy vyhrazene pro MHD.

reagovat
Pochtli
20. srpna 2019, 20:59
0

Plný čáry tam, kde dřív nebyly (většina opravovaných úseků) a nejsou potřeba, ty mě taky dost vytáčejí. Naopak stále zůstávají v místech, kde bych se bál předjíždět i něčím silnějším (typicky horizont).
PS: Čára sice není zeď, ale bohužel PČR začíná ve velkém sledovat provoz drony, takže bacha.

reagovat
ToMyx
22. srpna 2019, 11:01
0

Tohle mě zajímá hodně. Na tenhle trend jsem už v minulosti taky upozorňoval, je to fakt vopruz s těma plnýma na dlouhý rovině mimo město s krásným přehledem. Ty drony mě zajímají, to jako mám přestat dělat místo cyklistům? :-) Musím si udělat dronovou osvětu.

Pochtli
22. srpna 2019, 17:52
0

Policajti se s tím chlubí v televizi každou chvíli, jak dronem sleduji provoz a pak záběr na chudáka řidiče, co si řízl přehlednou zatáčku..

ToMyx
23. srpna 2019, 09:34
0

Budu muset začít sledovat telku :-)

Pochtli
23. srpna 2019, 09:48
0

Sám jsem takovou akci zažil na Červenohorském sedle, kde řešili rychlost a předjíždění, jen místo na zastavování ti pitomci měli hned za zatáčkou, do které nebylo odspoda vidět. A večer na netu i v telce zpráva, jak dronem nachytali x řidičů atd.