načítám data...

Autíčkářovy blogy: O čem si chcete přečíst?

Blogy na Autíčkáři zažívají velké slávy a my máme velkou radost. Abyste si přečetli skutečně to, co vás zajímá, potřebujeme nyní znát váš názor!

zobrazit celou galeriiZobrazit galerii

Když jsme koncem srpna na Autíčkáře uváděli sekci blogů, ani jsme snad nedoufali, že se stanou tak populárními, a co víc, že budou naplněny tak kvalitním obsahem, jaký dnes poskytují.

Jenom namátkou, blogger RNCP píše o svém každodenním soužití se Subaru BRZ, což vypadá jako velmi účinný lék na veškerou řidičskou apatii. A není v tom sám. Další přispěvatel, píšící pod nickem krab, nás zase zásobuje historkami ze života člověka, který beznadějně propadl klasickým anglickým vozům a coupé všeobecně. Knightrider vám ve svém blogu představí své ameriky, kterými je beznadějně nakažen. No a pak je tu whiteknight, mladý, a dle mého mínění velice talentovaný jedinec věnující se spíše motorkám, ovšem články o nich jsou tak zábavné, že je i zarytý odpůrce musí hltat plnými doušky. Nerad bych někoho z bloggerů opomenul a proto se běžte sami přesvědčit, co naše sekce blogů a její autoři nabízí. Nebudete litovat!

Nejen nám však záleží, abyste se u čtení blogů dobře bavili, neboť představuje takového malého, svébytného Autíčkáře uvnitř Autíčkáře, a my do práce bloggerům nijak nezasahujeme. Proč bychom to také dělali, když jim to tak hezky jde? Ale na názor se vás, čtenářů, můžeme konec konců zeptat vždy. A proto mám hned několik otázek.

  • O čem byste si rádi v sekci Blogy přečetli? Co vám chybí, a stojí za zmínku? Chtěli byste více pohledů do garáží blogerů? Nebo více historek a zážitků z cest? Nebo snad více názorů?
     
  • Čeho je naopak podle vás příliš, nebo vás tolik nezajímá? OK, uznávám, o Miatách bloggeři moc nepíšou ( a je to dobře, protože kdo má furt ty řeči o rezavých vanách poslouchat?! – pozn.aut.).
     
  • Máte nějaké další nápady, které by mohly blogům, a potažmo celému Autíčkáři prospět?
     
  • Nebo znáte někoho, kdo by rád psal o autech, nebo čemkoli s motorem, a hledá vhodnou platformu?

Vítáme každý pohled, i kdyby nebyl jenom pochvalný a oslavný, protože názor vás čtenářů je nám cennou odezvou na odváděnou práci.

Tak prosím diskutujte, přispívejte s komentáři a nápady, čtěte blogy a zůstaňte věrni svému Autíčkáři. Máme tady skvělou komunitu a za to vám všem patří náš velký dík!

 

Nelíbí se Vám reklamy, ale líbí se vám články?
Podpořte nás, pořiďte si VIP členství a užijte si autíčkáře bez reklam.


Mohlo by Vás také zajímat

Pro přidání komentáře se přihlašte nebo registrujte

Komentáře

Raspby
20. prosince 2016, 07:43
1

Líbí se mi že Autíčkář není ,,jen" web pro čtenáře, ale že čtenáři jsou přímo součástí - viz. např. blogy. :) Držím Vám palce, jen tak dál a mnoho zdaru...jinak rád bych si přečetl testy nějakých aut, ale z okruhu např., kde se to auto dá pořádně otestovat. :)

reagovat
GanGreen
21. prosince 2016, 12:40
0

Já jako nechci rejpat, ale mám dojem že Autíčkář testuje běžný vozy, nedokážu si teda představit že by měli něco testovat na okruhu, když na to auto neni primárně určený, auto pro běžnej provoz na silnici se právě nejlíp otestuje běžnym provozem na silnici :D

beastar
21. prosince 2016, 12:49
0

Já myslím že teď s tím Isuzu se mělo jet na okruh ten dealer od kterého to bylo by byl určitě taky nadšený že mu auto za 1.2 určené do lesa lítá 180 po dráze.:)) Ale takhle to asi nemyslel předpoklad je že autíčkař konečně půjde a dovalí m3, LaFerrari, Aventador, 911 gt3 a Oxbow což nechápu proč jako netestuje když je ti tak snadné...

Snowman000
20. prosince 2016, 08:52
0

Blogy su tu fakt hltatelne do jedneho a drzim palce nech to vsetkym pise tak aj nadalej...Autíčkář budiz veleben za tieto dary ;)

Len by si podla mna zasluzili vlastne podokno na hlavnej stranke ala "forum", alebo "posledne komentare", kde by bolo vidiet posledne uverejnene blogy ;)

reagovat
Goldies
20. prosince 2016, 14:31
0

Idaha mozna prekecam k tomu aby mi vysvetlil podrobne co se s autem vsechno delalo a pak bych to prehodil do blogu :-)

RCNP
20. prosince 2016, 11:14
1

Jako čtenář musím říct, že to je obsahově téměř dokonale vyvážený obsah. Briti, němci, japonci a teď i francouzi. Starý, nový, drahý, levný. Možná tam trochu chybí třeba offroady a pak vícero roadtripů /s tím možná něco udělám). Ale jinak spokojenost. A jako přispěvatel musím říct, že to i technicky dobře funguje. Vyzkoušel jsem téměř všechny nástroje a neměl jsem zatím žádný problém technického charakteru.

reagovat
beastar
20. prosince 2016, 11:22
0

Máš offroad ? :) Jinak celý web je zatím slušně vyvážený od sovětské techniky přes BRZ až třeba k VW Passat to je fajn. Pravdou je že offroady a suv tady neexistují ale to je detail však kdo by o tom chtěl číst ne ? Je to vůbec ještě auto když to má 2 tuny;)

JLK
20. prosince 2016, 11:24
0

Mne chybi vice clanku na tema autickarova kutilstvi. Neco jako je na foru vlakno o hand made tuneni rotorove mazdy. Nebo jak tu byl (bohuzel az moc lakonicky) clanek o opravach MX-5. A kdyby se treba nejak podrobneji rozepsal pan co Goldiemu postavil skoro novou MR2 - to by bylo ctenicko...

RCNP
20. prosince 2016, 11:36
0

Občas se v něj BRZ promění, ale jinak ne. Ale s těma roadtripama můžu něco udělat. Zimní roadtrip by mohl být sranda. SUV jsou nuda, tam bych ani nevěděl o čem psát. Naložil jsem krámy, ujel 300 km po dálnici, vyložil krámy, po cestě jsem jednou musel vypnout tempomat, konec příběhu. Ale offroady by mohla být sranda.

Jo ta stavba toho motoru je super. Možná že by to na blogu dostalo víc pozornosti. To je taky dobrá skupina příspěvků za kterou bych se nezlobil.

beastar
20. prosince 2016, 12:03
0

Není suv jako suv a taky je sranda zkoušet proměnit suv v offroad to je potom hned i o čem psát:) Roadtripy jsou skvělý jen to člověk musí umět podat. Já to píšu jak itinerář takže bohužel řady kvalitních článků nerozšířím tak doufám že to udělají jiní.

RCNP
20. prosince 2016, 14:34
0

Já nejsem úplnej hater SUV, spousta lidí si obhájí jejich výhody a využívá jich každý den, jen ve mně nevzubuzujou žádný emoce. Tím pádem psaní o nich by bylo pro mě jako psát o plynovém kotli. Roadtripy musí umět člověk podat, to je svatá pravda. Hodně jich vypadá přesně jako itinerář a nemáš z toho ten pocit cestování, ale spíš jízdního řádu.

beastar
20. prosince 2016, 15:02
0

Jasně uznávám že ty auta nejsou stavěný proto aby někoho potěšili ať už to je Nissan nebo třeba Mercedes ale má to svoje výhody já to mám jako auto pro denní použití takže Praha, okolí, Německo po dálnici a tak podobně mám z jednoho super motorového sportu zničená záda a tak na víc jak 100 km potřebuji pohodlí samozřejmě že ve 20 sem měl jiná auta a mám je i teď i když nic co by tě nadchlo :) ale prostě když sem jel v létě do Makedonie tak bych to asi přežil i v autě jako je třeba BRZ ale za cenu neuvěřitelného sebezapření a to nemám už zapotřebí hale táta měl X6 tak se ho zeptej někdy proč :) (samozřejmě no offense jen konstatuji )

RCNP
20. prosince 2016, 15:58
0

Jo, vždyť taky píšu, že nejsem hater SUV, jak je teď nutnost :) Naprosto rozumím proč si je lidé kupují, ale nejsou podle mě dost atraktivní tím způsobem, abych o nich napsal blog, na autíčkáři už vůbec ne. Tím je ale nezavrhuju jako celek. Tak jsem tom myslel, jestli to z toho nevyznělo. Třeba Discovery mám rád, pro příklad.

beastar
20. prosince 2016, 16:03
0

To je asi pravda tady by nemělo moc smysl psát o tom článek natož blog to už by muselo být něco opravdu extrémního jako třeba Jeep Grand Cherokee SRT nebo Cayenne Turbo S aby to alespoň někoho zajímalo přece jen 0-100 do pěti sekund a kolem 800 Nm určitě není nezajímavé ale fakt je ten že Kia Sorento tady asi nikoho u srdíčka nechytí :)

krab
20. prosince 2016, 16:39
0

Vidíte, a já to zkusil v blogu se Suzuki Jimny :)
Ještě tak možná co si pamatuju z komentářů by se "MGRR" mohl rozepsat v novým blogu o nekonečné poruchovosti jeho starého Range Roveru :)

beastar
20. prosince 2016, 16:55
0

Teď sem se zcela upřímně pousmál přece jen Suzuki Jimmy není úplně moje představa o offroadu jasně to auto umí v terénu vážně hodně a je to geniální koncepce ale řekl bych že z části to bylo tak že si to psal ty a tvoje renomé už tady známe takže i škvár který by třeba pod mým nickem nikdo nečetl tak nějak vyzní a navíc si to popisoval v Řecku takovou zážitkovou optikou a celkem vtipně. Představ si jak by si psal něco podobného jak tady jezdíš po Brdech...

krab
20. prosince 2016, 17:11
0

Tak to dík za pochvalu. To byl takovej "pseudocestopis" a nakonec si hlavní roli právě zahrál ten malý kostitřas Suzuki. A navíc to není jako x všelijakých SUV. To je takový pro určtitý klubový skupiny kultovní auto. Jako Mini, Jako Land Rover Defender, Jeep Wrangler a podobně.

Vlastně ještě jeden "pseudocestopis" mám v záloze v "hlavě", tam si ústřední postavu zahraje opravdové SUV. Ale nečekej nějaký ML nebo X5 , spíš takovýho pradědka těch SUVček. :)

O těch novejch bych asi psát neuměl, jak to přesně vyjádřil RNCP. Když by mě Vojta Dobeš poslal maila, že si mám zítra vyzvednout Ford Edge TDCI a do příštího pátku ať mu vyfiknu pěknej článek o tom, tak ani nevim jestli by mě to bavilo. On napsal moc fajn recenzi. ( o pár článků níž) , ale taky už je to přeci jen trénovanej novinář. To my co píšem ty blogy nejsme.
Možná se ode mě něco o novým autě taky dočtete, ale to musí náhodou přijít něco zajímavýho, kontroverzního a bude o čem napsat. A teď to může být auto se široký cenový škály. Akorát, jak mi tuhle myslím okomentoval beastar : tyhle auta nemají v "Avis rental" nebo jakou firmu to použil... A taky tenkrát ta recenze Astry byla vyjímka a proto, protože se mi s tím opravdu jezdilo mizerně. A ani vlastně nevím jestli to nakonec bylo něco zajímavýho k počtení....

Goldies
20. prosince 2016, 18:36
0

Idaha mozna prekecam k tomu aby mi vysvetlil podrobne co se s autem vsechno delalo a pak bych to prehodil do blogu :-)

Patrilo to sem...

beastar
20. prosince 2016, 18:48
0

krab@ Já sem to napsal tak divně že sem rád že si to pochopil dobře a to tak že článek o Suzuki Jimmy sem pochválil a dočetl bylo to fajn přečíst si o cestování v autě které u nás znají nejlépe asi hlavně myslivci a ti nadšenci v klubech které zmiňuješ. Určitě blog o ML nepotřebuji a ani nemám zájem ho tady vidět jednak mám jedno doma a i přestože ve své kategorii je to určitě skvělé auto tak není moc o čem psát X5 jako sen podnikatelovy ženy mě taky nijak neoslovuje moje máma má X3 a tak bych mohl pokračovat. Myslel sem spíš SUV a offroady co nejsou tak provařené a nemá je každý třeba o X6M bych si přečetl rád třeba rovnou od majitele nebo čerstvou zkušenost s Macanem R.Rover Sport SRV a tak podobně. Já sem taky na SUV měl názor asi jako většina z vás tady jen do té doby než sem jednou koupil ono se tomu těžko odvyká je ale fakt že jako téma blogu je to asi nuda ty věci se tam nedají vyjádřit v číslech a mnohdy ani v pocitech. Mimochodem blog o Astře byl docela dobrý a postřehově přesně můj pocit že všech posledních Oplů a ta Astra to je přesně auto které v té půjčovně dost dobře mají:D

krab
20. prosince 2016, 11:32
1

Díky moc! Článek jsem ráno viděl a potěšil mě moc! I když, aby to nevypadalo, že si tady na svoje blogy chci vytvářet na autíčkáři nějaké promo dle úvodní fotky :)
Jak píše RCNP, blogy jsou vyvážené a taky je moc rád všechny čtu. Graficky fungují dobře, nástroje taky. Na mobilu (android) se fotky formátují dobře, na notebooku se mi ale hlavní fotka vždycky roztahuje do pravého okraje. Ale to se děje I u všech článků. Nevím kde je problém a jestli to tak na PC vidí všichni.

A já to občasné / I když zatím se daří pravidelně psaní beru jako příjemný relax a trénink mozku od normální práce. Takže, jsem rád že na autíčkáři ten prostor mám.

A co se týká dalšího vývoje? Milý autíčkáři, zařiď blogerům nějaká autíčkářská auta na otestování :) Tiše závidím Vlogerům jako napřiklad anglický "Seen through glass" si užívají skoro každý den v nějakým supersportu! A já to chci taky, he he :)

Ale to je vtip. Budu rád za další komentáře, připomínky co koho napadne a o čem by si chtěl přečíst.

reagovat
RCNP
20. prosince 2016, 14:41
0

S těma fotkama jsem měl ze začátku problém, když jsem je vkládal třeba přes URL. To se mi nějak deformovali. Teď je vložím do galerie a následně do textu a je to v pohodě.

To máme stejně, taky je to pro mě fajn ventil.

Jinak mě ještě napadá, že je fajn, že se mi ozývají čtenáři a přicházejí s různými otázkami, návrhy, nabídkami a celkově všelijakou aktivitou. To mě těší, že to žije.

jc
20. prosince 2016, 16:34
0

Souhlasim s tim, ze jsou blogy fajn (a celkem vyvazene). Jsou ale malo videt. Zaslouzili by si vlastni boxik "Posledni blogy". Ty povedene mohou byt ( treba s oznacenim Blog: v titulku) klidne vytazene primo na homepage.

reagovat
M P
20. prosince 2016, 17:31
0

On tam malý odkaz na blogy je, ale je to nedostatečné, hledáme místo, kam to přesunout.

le
lebor
20. prosince 2016, 16:46
0

Určitě mě vždy potěší test nějaké klasiky, např. Peugeot 205 GTI, Porsche 944 apod. autor by mohl vozy vystavit běžnému každodennímu provozu, okresce atd. určitě potěší cestopisy tím spíše pojede-li majitel nějakou starou potentní hujdou už sem tady četl o tripu do Albánie no prostě něco takového... možná ještě nějaký rozhovor se zajímavou osobností ze světa aut... Osobně jsem ten ty člověka co si moc neujiždí na tabulkách a grafech ale má rád postřehy z užívání, emoce a story majitelů (je mi jasné že to určitě někdo uvidí jinak) rád Vás čtu pokračujte v tom co děláte.

reagovat
Sa
Safa
20. prosince 2016, 18:45
0

Už jsem to psal pod jiným článkem, ale docela bych občas přivítal něco o pick-upech. Malých, velkých, německých, japonských amerických... V poslední době tomuto druhu vozidel hodně přicházím na chuť. Není tu někdo mezi vámi, kdo má podobnou libůstku a na rozdíl ode mě o pick-upech i něco fundovaně ví? A samozřejmě - chtěl by se o své znalosti, dojmy a postřehy pochlubit?

reagovat
beastar
20. prosince 2016, 18:53
0

Nebylo tady nedávno to Isuzu ? :) Tvoje nadšení sdílím asi deset let už kupuji Rama 5.7 HEMI bohužel vždy dostane přednost něco jiného řekněme menšího a skladnějšího trochu mě to mrzí určitě by bylo fajn kdyby se tady o těch autech něco někdo objevilo.

Nezn.uživatel
Nezn.uživatel
20. prosince 2016, 20:45
0

Uz toho Rama kupte nekdo. Ja ho chci taky. :-)

beastar
20. prosince 2016, 21:12
0

Jo jo to by byly blogy to auto vypadá jako kdyby právě razilo tunel pro nákladní vlak i když stojí u Tesca na parkovišti trochu chromu, trochu kola a si tam za dvojku ale stojí to za to :)

BobAsh
20. prosince 2016, 21:15
0

Safa: Můžu prozradit, že Zlokočka má pár testů pickupů, které ještě nenapsala, další testovací se snažíme domluvit a možná se podíváme i na nějaké starší. Začínám přemýšlet, že seriál o pickupech by nebyl vůbec špatný nápad.

Sa
Safa
20. prosince 2016, 21:35
0

To by bylo super, Vojto. Klidně bych začal pravěkem - jak a proč vůbec pick-up vznikl, kultovní velké pick-upy, kultovní malé pick-upy, pick-upy v Československu, Austrálie (no jo, miluju Holdeny) atd atd. Takže za tvém pohrávání si s myšlenkou palec hore!!!!

krab
20. prosince 2016, 21:43
0

Ram Hemi , F150 Triton a podobný, to jsou už takový plastový imitace :)
Myslim, že ale minulou neděli jsem ukazoval partnerce nový inzerát. Protože se jí zdá můj nápad koupit jako další auto 911 pěkná nuda (jsou to přece auta pro chlápky 50+ co myslej že na to sbalej mladý holky cestou na golf). A já přece golf nehraju, nechodim ve značkovejch hadrech a mladý holky už vůbec nebalim :D

A Tak jsem jí ukázal EL CAMINO 1969 : http://www.amhkmotors.cz/sales/12/ne/2000052

Ideální auto, hlavně bych si tim mohl vozit motorku na track days do Mostu :) Až na to že ta nálepka vzadu by poněkud neseděla... ale i tak by to bylo cool :)
Prodejce by se mohl alespoň pochlapit a spolupracovat s autíčkářem. Já bych se hned hlásil k testovacímu víkendu. A ještě bych mu udělal reklamu. Nejhorší na tom je, že se mi to fakt líbí tak, že bych si to asi po tom víkendu možná doopravdy i koupil! Prostě , jsem případ pro Chocholouška....

Sa
Safa
20. prosince 2016, 21:46
0

El Camino je ultimátní kára. Tohle už jsme tady řešili, Knightrider ví. Dokonce má kámoše, který ho má... :o)

Nezn.uživatel
Nezn.uživatel
20. prosince 2016, 21:47
0

Nejsi, El Camino je fakt pecka. Mne se taky strasne libi. A s prodejcem, Honzou Hvezdou, se Vojta urcite zna osobne. ;-)

krab
20. prosince 2016, 21:55
0

Svět je malej. Já zas patrně budu znát dost lidí, pokud se diskuze stočí na anglická auta. V amerikách se neorientuju do detailů. V životě jsem vlastnil ameriky jen dvě.

Tahle firma existuje už dlouho a prodávají (alespoň podle fotek a popisu) auta v pěkných stavech a s historií. Minimálně to umí prezentovat na webu. No, tak to je hned téma. Když Autíčkář navštíví takového člověka.... poutavej článek o starých amerikách by byl hned na světě.
Tohle EL CAMINO, je ale po delším čase fakt auto co mě z jeho nabídky fakt bere!

beastar
20. prosince 2016, 22:14
0

A nebo ještě druhý stereotyp 911 je pro mladé náhodné zbohatlíky co potřebují ukázat že na to mají a hlavně aby byly hodně vidět a samozřejmě si myslí že na to sbalí nějakou mladou křepelku to sice není tak úplně pravda ale jako vtip dobrý a teď vážně. Ne tak samozřejmě El Camino by tady na silnici bylo jako zjevení je to taková ta filmová představa amerického auta zajímalo by mě jak to jezdí. Jinak v dnešní době nehrát golf a nechodit ve značkových hadrech obvzlášťe v Praze to chce taky odvahu možná bych to zkusil dohnat tím Porsche tím se ještě nikdy nic nezkazilo. Jinak Golf auto i sport je nuda (jasně kdo nehraje a nejezdí ten to píše)

Ram, F150, L200 nebo Ranger všechno by to mělo určitě úspěch. Mimochodem takový test Rama druhé generace nebo dokonce první to by byla docela paráda je to asi unreal ale přát si můžu když jsou ty Vánoce.

Nezn.uživatel
Nezn.uživatel
21. prosince 2016, 06:51
0

Krab: Ta firma existuje dlouho a krome prodeje americkych veteranu maji i prepravni firmu na zbozi z USA. Neco jako treba Shipitto. Sam je vyuzivam uz nekolik let a nikdy jsem s nimi nemel problem. Honza Hvezda je podle mne jeden z mala slusnych lidi, ktery tu praci dela poctive.

Irwinek
20. prosince 2016, 22:11
0

Hlavně pište dál :-D co mě nebere, to přeskočím a s ostatním jsem víc než jen spokojen :-D
Celý týden se těším, až si o víkendu ráno uvařím konev čaje, máznu rohlík a otevřu nový článek :-D

reagovat
Trinom
22. prosince 2016, 12:32
1

Byl by zájem udělat nějakou sérii video logů ve stylu jak po garážích opravujeme vehikly? Před pár dny se nám vrátila po roce a půl Felicie, která když šla do světa, tak fungovala víceměně komplet. Teď se ale vrátila a seznam závad je i při malém písmu na půl strany A4. Chcete vidět i takovéhle vrány, respektive jak se vracejí zpátky do kloudného stavu? Dělat to budu tak, jako tak, tudíž je spíš otázka, jestli to mám dokumentovat, nebo ne. Písemně to dělat odmítám, ale krátká videa klidně natočím a sestříhám.

reagovat
krab
22. prosince 2016, 13:51
1

to je dobrej nápad, já rád opravuju drobnější práce doma, zkrátka cokoli kde auto nemusí na dílnu na zvedák a dá se to udělat na nájezdovejch rampách a nebo hever a pak dát podstavce.
Rád pak využívám různý videa tipy a triky co najdu na netu , poslední dobou právě vlogy. Kolikrát lepší info než z dílenský příručky

Trinom
22. prosince 2016, 15:15
0
beastar
22. prosince 2016, 15:47
0

To ještě docela jde ale umýt okna zevnitř ve mě evokuje prohulený interiér to je věc z které bych zvracel:)

Trinom
22. prosince 2016, 16:17
1

Ty okna jsou myšlený tak, že jsou ušmudlaný a vzhledem k tomu, že to netopí (rychlost č. 1 je nepoužitelná a 4 je uragán), tak se to prostě mlží.

PeterLuk
22. prosince 2016, 22:33
0

Určite sem s tým. ;) Vždy som rád pomáhal dedovi v garáži so všetkým s čím sa dalo a učil sa čo a ako opraviť a som veľmi rád za každý taký článok na nete. Aj toto patrí k autám, takže veselo do toho.

beastar
22. prosince 2016, 22:35
0

Ale jo já mám tyhle věci taky rád teda když je to nějak rozumně natočený a sestříhaný a ne že tam někdo funí v dílně a e deset minut koukáš na to jak mu nejde povolit ten šroub A1-16 přitom v návodu to má jít.

PeterLuk
22. prosince 2016, 23:42
0

Ale však aj to pobaví. :D Ani obraz to nemusí mať.

beastar
22. prosince 2016, 23:49
0

To by člověk neřekl jak je to neskutečně složitý stroj ten traktor :)

HerrHobler
26. prosince 2016, 14:05
0

Moc bych vám všem tady chtěl poděkovat za vaše příspěvky, názory, blogy, články, testy, úvahy...
Jsem zatím malý pívo, co ani (zatím) nemá řidičák, ale i když občas pořádně nerozumím tomu, co píšete tak si to moc rád přečtu. Je to pro mně úžasná motivace zajímat se o v podstatě všechno s motorem ještě víc do hloubky. Mám takový nápad na blog, tak snad to pro vás taky bude alespoň malinkato zajímavý, pohled, vlastně asi skoro pro všechny , zpět do "mládí" :-D

reagovat


Poslední komentáře

Poslední inzeráty

Chevrolet Aveo LPG Nová bomba  1kč/km 2008
Chevrolet Aveo LPG Nová bomba 1kč/km

2008 rok výroby
92 koní výkon
1 400 ccm objem

Ford Crown Victoria P71 POLICE INTERCEPTOR 2011
Ford Crown Victoria P71 POLICE INTERCEPTOR

2011 rok výroby
300 koní výkon
4 600 ccm objem

Buick Skylark GS 1972
Buick Skylark GS

1972 rok výroby
250 koní výkon
5 700 ccm objem

Ford Mustang V8 289 CUI, automat 1966
Ford Mustang V8 289 CUI, automat

1966 rok výroby
220 koní výkon
4 700 ccm objem