načítám data...

Kafe&Káry tuto neděli v Gas Townu: Kdo neviděl, neuvěří!

Slyšte, slyšte! Na vědomost se dává, že Kafe&Káry o tomto víkendu v Gas Townu v Klecanech konati se budou!

zobrazit celou galeriiZobrazit galerii

V neděli 28. května se to stane. Již dvacáté setkání petrolheadů, nadšenců a náhodných kolemjdoucích v Klecanech pod hlavičkou legendární akce Kafe&Káry. Kdo přijede, neprohloupí. Jako již tradičně se na vás těší místní stylová putyka vybavená udírnou i zásobami lahodných nápojů světových značek. Pro zájemce z řad rozličných párů bude od 16:00 připraven Blind Race - okruhový závod plný napětí a karambolů v rychlostech nepřesahujících rychlost chůze, ve kterém posádku tvoří pilot vybavený pedály a volantem a navigátor, který jako jediný z posádky vidí na cestu. Padne tentokrát rekord trati? 

Především je však před námi příjemné odpoledne se stejně postiženými lidmi, jimž v žilách koluje benzín. Předpověď počasí je dobrá a v areálu se bude opět na co dívat, neváhejte a přijeďte.

Celá akce začíná úderem 14:00. Srovnejme si čas – je právě tolik, kolik je, a vy máte v kalendáři na neděli jasný program. Uvidíme se v Klecanech u Prahy, 28. 5. 2017, 14:00, Gas Town, Dolní Kasárna, Klecany. 

Těší se na vás Autíčkář.cz

Nelíbí se Vám reklamy, ale líbí se vám články?
Podpořte nás, pořiďte si VIP členství a užijte si autíčkáře bez reklam.


Mohlo by Vás také zajímat

Pro přidání komentáře se přihlašte nebo registrujte

Komentáře

Raspby
25. května 2017, 14:37
1

Nejspíše dorazím :)

reagovat
krab
26. května 2017, 10:11
0

Já taky :)

reagovat
jc
26. května 2017, 18:45
0

Tuhle nedeli to (pro mne) vypada nadejne.

reagovat
jc
28. května 2017, 16:16
0

Tak ne. Misto aut jsem v lese hledal pohadkovy bytosti...

Sa
Safa
28. května 2017, 19:20
0

Teda, dneska účast nic moc... :o(

reagovat
krab
28. května 2017, 19:41
0

Náhodou, tak špatný to nebylo jak říká Safa. Pár Miat ve svém zvláštním růžku areálu, ale přijelo dost i jiných zajímavých aut.
Třeba i pořádný Mustang z té správné doby :)

reagovat
Sa
Safa
28. května 2017, 21:49
0

Já ti dám pár Miat, jedenáct nás tam bylo. ;o)
Ne, auta, co dojela, byla fakt pěkná, moc se mi líbila třeba ta zelená Silvia, co se tady o ní píše deník. A taky jsem si pečlivě prohlídnul Raspbyho Toyotu.
Já to myslel spíš tak, že se K&K účastním docela pravidelně, ale tohle byla co do počtu jedna z nejmenších účastí. Bavili jsme se o tom chvilku i s klukama v baru a ten pán (sic, nevím jak se jmenuje), co byl s Honzou Machačem jako spolumoderátor Autíčkářova videa z Mejta, říkal, že s tím kvůli tomu vedru tak trochu počítali. No co, no, příště to bude zase lepší, třeba...
Jinak škoda, že jsem tě nepotkal, chtěl jsem se osobně seznamit s hvězdou zdejších blogů, tak taky příště, třeba... :o)

krab
28. května 2017, 22:15
0

Já vim, to bylo pošťouchnutí. Miat bylo docela dost. Já bych tě taky rád pozdravil, ale to je docela věc tady s těma přezdívkama. Pak nevíš kdo je kdo. :) Já to taky dlouho nerozklíčoval. Já tam znal akorát Raspbyho, protože jsme s potkali v Mýtě. No ka K&K jsem byl teď červenou Z3 Coupe. A Honzu Machače jsem rozklíčoval hned ( zkrz to video) ten další ( zelená Silvia) byl Dominik Valášek a ten u brány co nás naváděl kde zaparkovat byl Honza Hamster Křeček. No ale na to jsem taky přišel až ke konci. Myslel jsem si že Hamster je Richard Herbich, s kterým jsem se tam bavil taky aniž bych ale pořádně věděl kdo to je .. ale byl mi obličejem povědomý , no a to že já jsem já , na to podle mě taky mnozí vůbec nepřišli :) Njn , to je ta internetová doba....

Jakou Miatu máš ty? Bylo tam vše kromě ND , a čučel jsem že na fotce s Ostravské akce byla ND RF. Na tu bych se docela rád podíval. Tu jsem na živo ještě neviděl.

Každopádně dík za "hvězdu blogů" :) To abych zas něco brzo vymyslel a sepsal....

Sa
Safa
28. května 2017, 23:11
0

Moje bylo to šedivé NC PRHT (předfacelift), vedle mě stálo červené NCFL PRHT kamaráda, se kterým jezdíme pravidelně výlety v rámci pražské a středočeské klubové smečky. Na fóru i tady vystupuji pod stejným nickem...
Jinak Honzu Machače a Dominika znám jen od vidění (z trackdayů či K&K) a Hamstera už jsem taky párkrát potkal, stejně jako třeba Vojtu Dobeše. Osobně se dobře znám jen s Ferniem - moc príma kluk, jen pořád stále marodí s tím obratlem, jinak věřím, že by do Klecan určitě přijel.
Jo, nad ND RF jsem si taky zaslintal. Ale říkal mi jeden z kluků, co dnes dorazili s Miatami, že v tom tento týden seděl a nevešel se. Což mě trochu děsí, bo jsme stejně vysocí a s RF do budoucna tak trochu koketuju... :o(
Příště to musíme udělat tak, že budeme mít takové ty připínací vizitky na tričko s přezdívkami z fóra, ať se poznáme... :o)))



Poslední komentáře

Poslední inzeráty

Volvo S60 T6 AWD Summum 2011
Volvo S60 T6 AWD Summum

2011 rok výroby
304 koní výkon
2 953 ccm objem

Ford F150 RANGER 1980
Ford F150 RANGER

1980 rok výroby
180 koní výkon
5 800 ccm objem

Moskvič Ostatní Šlapací 1978
Moskvič Ostatní Šlapací

1978 rok výroby
1 koní výkon
0 ccm objem

Peugeot 307 JEN 60 000 NAJETO ,automat 2002
Peugeot 307 JEN 60 000 NAJETO ,automat

2002 rok výroby
107 koní výkon
1 600 ccm objem