načítám data...

10 nejčtenějších článků 2016

Které články vás v loňském roce zaujaly ze všech nejvíce? Bude mezi nimi i váš oblíbený?

zobrazit celou galeriiZobrazit galerii

Konec roku je vždy o bilancování a také my si na Nový rok neodpustíme lehké opáčko. V diskuzních příspěvcích občas zaznívají dotazy či narážky, proč píšeme zrovna tohle a proč naopak nepíšem o tomto nebo támhle tom. Následující žebříček vám možná napoví, co nás k tomu vede a že články typu “Top x” jsou pro nás zkrátka životně důležité. Ale teď už pojďme od desítky.

Desátý nejčtenější článek loňského roku byl neobvyklý test v podání Dana Pribáně, který srovnával Teslu a Trabant. V čem jsou auta jiná a v čem naopak stejná, si můžete přečíst zde. 

Točivé motory má drtivá většina autíčkářů velmi ráda. Proto vás možná nepřekvapí, že na čísle devět přistál žebříček 10 sériových aut s těmi úplně nejtočivějšími motory.

Dalším fenoménem, který momentálně hýbe motoristickým světem, jsou automobiloví klasici a investice. Ceny youngtimerů letí nehezky vzhůru a zřejmě právě proto se stal článek o 10 klasických autech, která jsou stále dostupná, tím osmým nejčtěnějším.

Na sedmé místo jste vyklikali jednoho zahořklého vytáhlého Brita plného kontroverze. Jeremy Clarkson zkrátka umí rozvířit vody a když prohlásil, že   s manuálem jezdí jen šílenci, mnoho z vás mu to dalo v diskuzi sežrat

Šestým nejčtenějším článkem loňského roku na Autíčkáři se stalo 5 rad před první jízdou na okruhu.

Jízda s dodávkou není zrovna věc, ze které by nadšený motorista plakal dojetím. Přesto jste svým zájmem dostali článek o sedmi neobvyklých dodávkách až na páté místo čtenosti.

Od některých čtenářů to Bobash pěkně slíznul, když se zamyslel nad tím, jak by se asi jmenovala auta, kdyby jejich názvy někdo počeštil. Jak ale vidíte, i takovéto nepříliš vážné články mají lidé rádi a stal se čtvrtým nejčtenějším.

Máme tu stupně vítězů a ty se i reálně projevily velkým odstupem od zbývajících míst v desítce. Vašim třetím nejoblíbenějším článkem se loni stal Dominikův report z STK. Zjišťoval, jak funguje nový systém a jestli to je vážně taková hrůza, jak internety praví.

Druhým nejčtenějším článkem roku 2016 se stal žebříček těch nejlepších filmů o autech. Co dodat?

A článkem, který jste si v roce 2016 oblíbili nejvíce, se s velkým náskokem stává… tramtarará…  Fikce o BMW M3 E30 a jak by to asi vypadalo, kdyby se v Mnichově rozhodli vyrobit jeho moderní alternativu.

Tak to bychom měli. A Vy nám samozřejmě nezapomeňte v komentářích sdělit, který článek se v uplynulém roce nejvíce líbil vám. Nebo k tomu přidejte i ten, který se vám nelíbil vůbec – pomůže nám to.

 

Nelíbí se Vám reklamy, ale líbí se vám články?
Podpořte nás, pořiďte si VIP členství a užijte si autíčkáře bez reklam.


Mohlo by Vás také zajímat

Pro přidání komentáře se přihlašte nebo registrujte

Komentáře

Snowman000
01. ledna 2017, 09:37
-1

U mna to tento rok vyhral jednoznacne test MX-5 ND (inak to asi ani neslo) ;)

reagovat
Letis
01. ledna 2017, 10:33
0

U třetího nejoblíbenějšího máte odkaz na stejný článek jako u druhého.

reagovat
Vavris Vavrisovic
01. ledna 2017, 12:01
0

Díky za upozornění. Už opraveno.

bobo23
01. ledna 2017, 11:02
0

Musím souhlasit se Snowman. Určitě nej článek pro mě, byl test Miaty ND.

reagovat
krab
01. ledna 2017, 13:04
1

Na webu "miatar.cz" , těžko asi nebude chybět v top 10 test MX5 ND. he, he...
To, že byl nejčtenějším článkem scifi o nové M3 E30 je ovšem velmi potěšující zpráva. Moc hezký článek a četl jsem ho vlastně až nyní. A tím jsem si vlastně uvědomil, že jsem tak trochu nevědomostí povykradl to stejné téma v jednom blogu, který byl tak nějak scifi příběh na podobné téma : https://www.autickar.cz/blog/clanek/autickaruv-oblibeny-beckovy-film/22/

U blogu "Kraba" jsem si všiml, že nejčtenějším tématem byla kupátka a mám z toho i radost a pro 2017 rád opět budu psát o autech z masa a kostí :) Fikce, teorie, hejty a Miaty se v mém blogu snad budou oběvovat méně často, i když kdo ví :)

reagovat
krab
01. ledna 2017, 13:07
0

... a snad i méně hrubek odpovídajících pomocné základce 4. třída :D ... (oběvovat !! , škrtněte prosím "ě" , doplňte "j")

edit komentářů by se asi šiknul...

Sa
Safa
01. ledna 2017, 14:12
1

Třeba jsi chtěl původně napsat "opěvovat"... :o)
Ale k těm chybám (které se samozřejmě stávají, jsme lidi, ne?) - prosím Vavrisi, oprav prosím Danovo příjmení, vypadl ti tam háček nad r... ;o)

Ja
Jan Fila
04. ledna 2017, 09:21
0

To s tou fikci M3 to bude asi proto ze mi pul roku vyskakovala jako sponzorovanej post na fb

reagovat


Poslední komentáře

Poslední inzeráty

Buick Skylark GS 1972
Buick Skylark GS

1972 rok výroby
250 koní výkon
5 700 ccm objem

Ford Mustang V8 289 CUI, automat 1966
Ford Mustang V8 289 CUI, automat

1966 rok výroby
220 koní výkon
4 700 ccm objem

Chevrolet Aveo LPG,KLIMA 2008
Chevrolet Aveo LPG,KLIMA

2008 rok výroby
92 koní výkon
1 400 ccm objem

Chevrolet Blazer K5 1981
Chevrolet Blazer K5

1981 rok výroby
100 koní výkon
6 200 ccm objem