načítám data...

Autíčkář se zaprodal aneb máme reklamu!

29. června 2016, 18:06 28 komentářů Vojta Dobeš Editorial

Asi jste si všimli, že máme reklamu. Hodně reklamy. Ale věřte nám, bude to dobře i pro vás!

Zobrazit galerii

Před nějakým časem jsme u vás hledali pomoc s prodejem reklamy. A teď vám s velkou radostí (pro nás) můžeme sdělit, že se snaha podařila a my jsme nalezli silného partnera, který se o prodej reklamy na Autíčkáři postará. Pro vás, čtenáře, to přináší jednu drobnou nepříjemnost a spoustu pozitivních věcí.

Tou nepříjemností je, poměrně očividně, samotný fakt, že na našem webu je reklama. A není jí úplně málo – dokonce chápeme, že zejména banner formátu ‚fireplace‘ (tedy jakási podkova kolem obsahu) může být trochu rušivý. Nemluvě o tom, že než všechno vychytáme, možná nebude všechno fungovat úplně optimálně, pročež prosíme o strpení a shovívavost.

Mnohem důležitější jsou ale ty pozitivní věci. První z nich je to, že pokud budou reklamy fungovat tak, jak doufáme, dostaneme konečně Autíčkáře do stádia trvalé udržitelnosti a časem snad dokonce něco přinese i svým tvůrcům a majitelům. To je samozřejmě důležité především pro nás, protože budeme mít peníze, ale je to důležité i pro vás – půjde-li všechno podle plánu, nebudeme zanedlouho muset řešit, jak zaplatíme redaktory, ani si nebudeme vybírat mezi provozováním Autíčkáře a kupováním auta za víc než láhev rumu (nebo zaplacením nájmu). Dělat web je totiž drahé a bez příjmů se to nedá dělat věčně. Když to řekneme poněkud tvrdě, bez reklamy by zanedlouho nebyl ani Autíčkář.

Ale ještě dlouho předtím, než nám reklama na Autíčkáři dovolí začít pořizovat flotilu nablýskaných redakčních vozů za cenu vyšší, než je láhev rumu, či dokonce nahradit okoralý chleba kaviárem a šampaňským, nastane efekt pro vás nejspíše ještě důležitější. Tedy to, že za peníze, které z reklamy utržíme, budeme moci zaplatit více redaktorů. Více článků. Víc fotek. Více se věnovat vylepšení našeho webu.

Zkrátka a jednoduše, Autíčkář bude díky reklamám zase o něco větší a lepší.

P.S.:

Pokud byste na Autíčkáři chtěli inzerovat, máte dvě možnosti. Se zájmem o bannerovou reklamu kontaktujte obchodní oddělení společnosti Economia, která se nyní stará o naše reklamní zastoupení. Máte-li však zájem o reklamu formou PR článků, čtenářských soutěží nebo partnerství na našich akcích, jako jsou Kafe&Káry a trackdaye, ozývejte se na reklama@autickar.cz

P.P.S.:

Pokud budete mít pocit, že je nějaká souvislost mezi tím, co píšeme, a na jaké firmy nám na webu  běží reklamy, bude to opravdu jen pocit. Reklamy zveřejňuje automatický systém, nad kterým nemáme žádnou kontrolu. Dokonce ani nevíme, jaké reklamy se zobrazují právě vám.

Nelíbí se Vám reklamy, ale líbí se vám články?
Podpořte nás, pořiďte si VIP členství a užijte si autíčkáře bez reklam.


Mohlo by Vás také zajímat

Pro přidání komentáře se přihlašte nebo registrujte

Komentáře

Pe
PetrNNN
29. června 2016, 18:54
1

docela me to rano prekvapilo, ale jsem rad, ze rostete! drzim palce a rad vidim uspech autickare!

reagovat
Aleš
29. června 2016, 19:47
0

Pro mě to je docela překvapení,ale jsem za to rád.
PS. Mě se teď zobrazily 2 reklamy. 1. Na televizi od CZC a druhá na Juke. To asi abych si měl na čem nakonfigurovat toho Juka.

reagovat
briza
29. června 2016, 19:53
0

Až se mi tomu samotnému nechce věřit, ale jste historicky první stránka, kterou hážu do výjimek v adblocku a jak je mi reklama protivná, tak tady ji skousnu rád ;)

reagovat
M P
29. června 2016, 20:06
0

Díky! Každý projev podpory opravdu potěší :)

Ro
Ronoath
29. června 2016, 20:21
1

A to já ji neskousnu. Už teď mi prohlížeč na BlackBerry hází tuhle stránku jako podezřelou, a vzhledem k tomu, že jedině na mobilu neblokuji reklamu, mám o další mobilní stránku méně. Aspoň přečtu více e-booků:-)

... a na počítači AdBlock určitě vypínat nebudu. Mohu se zeptat, jakou formu stížení života chronickým blokovačům reklam zavedete? Je to v plánu?

Ga
Gastronome
29. června 2016, 20:33
0

Presne tak, vyreste si ten certifikat, neni nahoda, ze na nej rvou prohlizece. Asi je nejake jproslej nebo co (musi to vubec bejt https? proc?)

Ga
Gastronome
29. června 2016, 20:34
0

Krici to zhruba od pulky kvetna, mozna neni proslej, ale je jen nejakej blbej (blba autorita)

David Marek
29. června 2016, 20:38
0

pro blackberry by to mělo být již vyřešené a to tím, že lze procházet autíčkáře nezabezpečeně... aneb jděte přes http://www.autickar.cz

časem pořídíme placenej certifikát i s ip (50 kč měsíčně navíc). Chyby certifikátu ho hází jen pár desetinám procent lidem, protože používají blackberry, nebo staré prohlížeče, které nepodporují moderní přístupy k certifikátům (certifikát poskytovaný metodou SNI). Díky za podporu, snažíme se to řešit.

Sasakr
04. července 2016, 09:42
0

Mám Blackberry a když vlezu na http, stejně mě to přesměruje na https.

Sa
Safa
29. června 2016, 20:34
0

Krok správným směrem, Vojto. Krok, který nás, čtenáře Autíčkáře, nic nestojí. A vám pomůže. Tak hlavně zůstaňte sví a "nezmainstreamujte". To by mě moc mrzelo.
Všechny palce drží Šáfa! ;o)

reagovat
Romus
29. června 2016, 20:59
0

Mě se to teda nelíbí, ale budiž, adblocker nepoužívám a ani nebudu. Ta podkova je opravdu rušivá, pokud se ale objeví reklama přes celou obrazovku kterou budu muset odkliknout, nebo reklamy začnou vydávat zvuky, tak už nebudeme s Autíčkářem kamarádi ;-)

reagovat
BobAsh
29. června 2016, 21:11
0

Jak už jsem psal v komentářích na FB, vyskakovací reklamy ani reklamy co dělají zvuky u nás nebudou.

Do
Dodo
29. června 2016, 23:11
0

Tak to je jedině dobře!
Jste první stránka, které dobrovolně a trvale vypínám adblock a moc rád ho tak nechám. Jakmile na mě ale začně něco vyskakovat nebo hrát, zapnu ho zpátky. Určitě nejsem sám, kdo má zvlášť na vyskakovací reklamy velmi malou trpělivost.

Nezn.uživatel
Nezn.uživatel
29. června 2016, 21:15
1

Ja jsem si to odpoledne zapnul na velkym pocitaci a divil jsem se, co je to tam za otravnou blikajici vec, ktera obtejka celou stranku a premyslel, jak to vypnout . No ted uz vim, co to je. Reklama je pochopitelna. Zadarmo se nic delat neda, to je jasny. Ale spis nez vic autoru a vic clanku, bych uvital, kdybyste vydavali hlavne vlastni clanky a testy aut. A to takovych, kterymi jezdi vasi ctenari. Nejednou mi na mobil dorazil clanek v originale z nejakeho americkeho platku, ktery se o den pozdeji objevil v prekladu do cestiny i tady. A to pak pro mne nema smysl Autickare otvirat, abych si totez precetl znovu. Ale to prosim neberte jako kritiku. Napada mne, ze i pokud nekdo z redakce nebo ctenaru planuje zase nejaky roadtrip, bylo by to fajn pocteni. Proste neco z realnyho zivota ctenarstva, nez jen suchy prelozeni zakladnich informaci o nejakem aute.

reagovat
M P
29. června 2016, 21:29
0

Je škoda, že novinky a články o věcech, o kterých se píše i jinde bereš jako pouhý překlad. Vždycky se totiž snažíme přidat nějakou vlastní myšlenku, názor, komentář, zkrátka přesne v duchu autíčkáře tvořit obsah, který nenese strohou informaci, ale nějakou myšlenku. Každopádně díky za komentář, budeme se snažit i nadále.

BobAsh
29. června 2016, 21:29
0

To je právě jedna z věcí, kterou budeme mít šanci dělat víc, když budeme mít větší rozpočet. Zrovna testy starších aut, resp. čehokoliv, co si člověk nepůjčí z novinářského fleetu, jsou organizačně a víceméně i finančně nejnáročnější.

Ale určitě takových věcí chceme dělat víc...

A jen poznámka - nic přímo nepřekládáme, maximálně převezmeme informace (což je ale u novinek ve výsledku dost podobné), a snažíme se i novinkám a jiným "běžným" věcem dodávat něco ze svého stylu.

Irwinek
29. června 2016, 21:29
0

Nesnáším reklamy, ale když nebudete jíst, nebudete psát a to by mi asi vadilo víc :-D
beru to jako nutné zlo

reagovat
Goldies
29. června 2016, 22:11
0

Me ty reklamy nejak neurazi... Prekvapive se mi na iOs reklama podkova neukazuje :-D

Jinak reklamy chapu, ale jak uz tu nekdo psal, zustante takovy jaci jste a ja slibuju k pujceni na test moji Mrchu :-)

reagovat
le
lebor
29. června 2016, 22:51
0

první stránka které sem kdy odblokoval AdBlock, mám rád vaší tvorbu

reagovat
Aleš
30. června 2016, 06:54
0

Mě se velice překvapivě na mobilním prohlížeči od Microsoftu nezobrazuje podkova,ale akorát bannery(jeden někde v článku a druhej pod komentářema). Zrovna od Microsoft Edge bych tu podkovu čekal.

reagovat
ke
keporkak_jedna
30. června 2016, 11:21
0

Sympatický web = vypínám ad-block.

reagovat
Antihmota
30. června 2016, 11:54
0

Jak moc vám pomůže když občas na reklamu kliknu?

reagovat
sp
spooon
30. června 2016, 19:47
0

zdejší čtenářstvo je opravdu unikátní, stejně jako autíčkář.

Já mám adblock vyplej hned od začátku sledování autíčkáře, a i občas na nějakou reklamu kliknu. A i proto se přidávám k otázce, co zde již zazněla, pomůže, když na reklamy klikáme? Ať neklikáme zbytečně :-D

reagovat
BobAsh
01. července 2016, 02:45
0

Zjistím, mám ale pocit, že se platí přes CPT, tedy cenu za tisíc zobrazení. Kliky mají určitě vliv na výkon menších reklam AdSense (těch co tu už byly a co tu jako jediné jsou v tuhle chvíli, když reklamy od Economie z technických důvodů vypadly).

ro
roxsy
30. června 2016, 23:19
-1

jeste ze mam ADblock 8-)

reagovat
Ko
Komín
01. července 2016, 13:10
0

kdyz uz je ti zatezko podporovat autickare ze vypnes adblok tak se s tim aspon nechlub. to je tzpicky vycurany pristup cechacka jak vyzral na vsecko. penize bys taky nedal co
reklamu nemam rad ale adblok nemam neverim doplnkum do prohlizecu.

bobo23
01. července 2016, 13:04
0

Na web chodím většinou přes mobil, takže otevření stránky na noťasu bylo velké překvapení. Ale, jak už jsem psal na FB, tak ty reklamy chápu a budu jedině rád, když bude Autíčkář dál růst.

reagovat
Ji
Jirkaká
13. července 2016, 09:33
0

Bez peněz se web dělat nedá, takže váš krok zcela chápu. Tvorbu máte skvělou, držím palce, ať se vám daří!

reagovat


Poslední komentáře

Poslední inzeráty

Chevrolet Aveo LPG Nová bomba  1kč/km 2008
Chevrolet Aveo LPG Nová bomba 1kč/km

2008 rok výroby
92 koní výkon
1 400 ccm objem

Ford Crown Victoria P71 POLICE INTERCEPTOR 2011
Ford Crown Victoria P71 POLICE INTERCEPTOR

2011 rok výroby
300 koní výkon
4 600 ccm objem

Buick Skylark GS 1972
Buick Skylark GS

1972 rok výroby
250 koní výkon
5 700 ccm objem

Ford Mustang V8 289 CUI, automat 1966
Ford Mustang V8 289 CUI, automat

1966 rok výroby
220 koní výkon
4 700 ccm objem