načítám data...

Téma Dárek pro přítele

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
Woyta 23. června 2019, 02:45
Ty pujcovny superaut jsou pro spoustu lidi spise zklamani. Kolegově manželce jsme tu doporucili rally skolu. Kolega byl z toho velmi nadsen a moc dekoval. Pokud ma pritel rad americke dodavky, tak by ho treba mohlo zajimat svezeni s Hummerem v terenu.
Leia 03. června 2019, 23:47
Děkuji vám za tipy. Prohlednu si možnosti na vše, co jste poslali.
Leia 03. června 2019, 23:46
custom1: to mas naprostou pravdu! Ten můj si také koupi, co se mu líbí. Nicméně mám radost, když se mu trefim do prani. Už jsem se naučila poslouchat, když něco nadhodi, ze by se mu hodilo.. ale ten konkrétní detail nakonec je stejně stále hodně široký :)) děkuji za tip!
Nedy 03. června 2019, 19:43
Moje žena je dost nadšená z tohodle obchodu: https://racelife.cz/ No a já pak ve výsledku taky... :-)
custom1 03. června 2019, 15:44
Leia: Ono je to docela těžké, protože chlap si, když něco chce, tak si to většinou sám koupí. Moje žena by o tom mohla vyprávět, protože je pro ni utrpení, když mi má vybrat nějaký dárek. Nakonec to dopadne tak, že si to na eBayi koupím sám... :)

Možná bych mu koupil něco "značkového" podle toho, jakou dodávku má (GM, Ford, Mopar), případně cokoliv "amerického".
Inspiraci můžeš načerpat třeba zde:
https://www.summitracing.com/int/search/brand/genuine-hotrod-hardware
David Střítežský 03. června 2019, 08:34
Už dlouho přemítám nad pronájmem něčeho, ale zatím jsem se k tomu ještě neodhodlal (určitě se najde někdo kdo ano a třeba poradí dobrou půjčovnu) Akorát to teda není věcnej dárek, ale zážitek no.

Dá se to pořídit i na slevomatu - ale pozor, důkladně čtěte - často je tam spousta omezení - nájezd, při překročení se připlácí, apod.
Pokud jde o ameriky - tak Mustangem se snad nic nezkazí, ale jde půjčit cokoliv - bylo by dobré znát "TO vysněné auto", případně se podívat po autě stejné značky jako je jeho dodávka. (Chevrolet Camaro, Dodge Challenger)
Třeba na sporťáky není, pamatuji se, že jsem narazil i na pronájem Hummeru - do terénu, takže taky možnost.

(tohle vypadá docela dobře - cenově levnější a limit 400km mi už přijde dostačující https://gtcar.cz/)


Tento příspěvek byl 03.06.2019 v 08:35 upravován.
Leia 02. června 2019, 23:06
Ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu.

Přítel letos slaví 40 a je velký fanoušek amerických aut. Vlastní americkou dodávku.

Chtěla bych mu udělat radost nějakým dárkem s moto tematikou, třeba i ty ameriky auta, ale je pro mne náročný vybírat něco, kde nevím “co je in” a ne trapas. Já bych si koupila tak super držák kafe do auta, ale to nebude to pravý ořechový :)

Mohli byste sem dat tipy na věci, co by třeba vám osobně udělalo radost, kdybyste dostali? Řekneme v cenove relaci do 10k. Vybrala bych pak, jestli by mne něco sedelo k němu..

Díky moc!