načítám data...

Autíčkář v novém

20. prosince 2013, 14:09 12 komentářů Vojta Dobeš Editorial

Vítejte na novém Autíčkáři? Pojďme se podívat, co všechno vás tu čeká a nemine (tedy, alespoň doufáme)!

zobrazit celou galeriiZobrazit galerii

Možná jste si všimli (tedy, alespoň v to doufáme), že se v této části internetů poslední měsíce nic moc nedělo. Možná jste dokonce mysleli, že vás redakce Autíčkáře opustila a odešla se raději věnovat marketingu, vaření nebo jiné bohulibé činnosti.

Ve skutečnosti jsme ale jen zalezli do své temné sluje a kuli tam plány na ovládnutí světa. Nebo alespoň malého kousku internetu. A výsledky můžete vidět právě teď.

Autíčkář má nový design, ale také nové plány – a jak vám mohl napovědět pohled na náš test Škody Rapid, budeme to tentokrát brát o něco víc "doopravdy". Nemusíte se bát, stále jsme parta benzínových hlav a díváme se na svět automobilů trochu jinak než jejich běžný uživatel, ale zároveň vám chceme nabídnout všechny ty věci, na které jste u motoristických webů zvyklí. Tedy testy nových, ojetých i starých aut, novinky a aktuality, a spoustu dalšího.

Pracujeme také na nové, uživatelsky mnohem příjemnější podobě diskusního fóra, na prostoru pro inzerci a ještě na jednom překvapení, které je ale prozatím tajné.

Doufáme, že se vám u nás bude líbit.

A pokud ano, přidejte si nás prosím na Facebooku a na Twitteru!

Nelíbí se Vám reklamy, ale líbí se vám články?
Podpořte nás, pořiďte si VIP členství a užijte si autíčkáře bez reklam.


Mohlo by Vás také zajímat

Pro přidání komentáře se přihlašte nebo registrujte

Komentáře

Ma
Martin
20. prosince 2013, 23:34
0

jen mám tak nějak pocit, že je to už několikátý začátek :-(

reagovat
Vo
Vojta Dobeš
21. prosince 2013, 00:53
0

To je, ale je to první začátek, kdy vedle toho nikdo z redakce nemá práci v mainstreamových časopisech, která by Autíčkáře odsouvala do pozice hobby... Tedy pokud chceme psát o autech a udržet se v branži, už nemáme moc na vybranou než se snažit tady. Už nemůžeme jít napsat článek do TopGearu nebo Auto7 :)

PepaSFI
26. prosince 2013, 16:32
0

Ahoj Autíčkáři! Udělali jste mi velkou radost. Když jsem před pár týdny tenhle web náhodou objevil, říkal jsem si jaká je to škoda že už to tady nežije. Přece jen je to trošku jiný čtení než plky odborníků o tom jak jsou kde laciný a tvrdý plasty a kde je o dvaapůl centimetru větší kufr. Jestli příští rok budou pokračovat Kafe a káry tak se určitě někdy přijedu podívat.

reagovat
Ma
Matt
30. prosince 2013, 08:14
0

Super, já si fakt myslel, že je konec...To jsem rád, že se jede dál :-)

reagovat
Ja
Jarda
08. ledna 2014, 19:50
0

Ahoj, jsem nadšen současnou podobou Autíčkáře a doufám že se Vám podaří vydržet :) Přesně takovéto webovky o autech mi na českém internetovém písečku chyběly. Klidně bych tu snesl i reklamy, nebo si založte nějaký merchandising ať Vás mohu podpořit :)
Jarda

reagovat
BobAsh
08. ledna 2014, 21:20
0

Děkujeme za podporu. Reklamy se tu určitě objeví, ač nám to nědělá velkou radost. Nejsme sice kuřata, ale zadarmo taky hrabat nemůžeme :)

Wanix
10. ledna 2014, 18:15
0

Zdravím reinkarnovaného autíčkáře!
Nová podoba se povedla, chválím aktivitu redakce. Vytknul bych jedinou věc - zbavit se toho lacině vypadajícího nápisu AUTÍČKÁŘ.CZ, předchozí design byl tak asi tisíckrát lepší.
Hodně zdaru, ahoj!

reagovat
Spooker
11. ledna 2014, 12:41
0

Mám fakt radost, že to tu zas funguje, ale taky bych si dovolil kus kritky, bo kritika musí bejt.
Souhlasím s Wanixem ohledně té hlavičky, a na vašem místě bych zauvažoval i o změně barevnýho schéma z té bílo-červeno-černé. Ne že by to nebylo hezký, ale má to asi většina českejch webů o autech, tak by bylo fajn podtrhnout vyjímečnost tohohle webu i tímhle.

Eště doufám, že budete rozumnějc využívat ty kategorie, co ste vytvořili - často někomu chcu něco z Autíčkáře dát přečíst a spousta článků je někdě kde by to člověk nečekal a dost blbě se to hledá (nějaký vyhledávání tady taky nevidim) , ale to už fakt lovím nejmenší detaily...
Tak ať se daří :)

reagovat
Vavris Vavrisovic
11. ledna 2014, 12:46
0

Kritiku vítáme, na racionalizaci kategorií a rubrik se už pracuje a snad to dáme dokupy tak, aby to bylo aspoň trochu logické. Vyhledávač by měl taky přibýt. Jen to barevné schéma a lacině vyhlížející hlavička (Katka vás zabije :) ) holt budete muset nějak překousnout...

BobAsh
12. ledna 2014, 00:29
0

S hlavičkou se ještě bude něco dělat. Ale nechci se vzdát "komiksovýho" designu a s tou starou "řadičkou" už to vypadalo trochu přeplácaně. Stále nad tím ale přemýšlíme ;)

ma
martin
12. ledna 2014, 00:17
0

Dobře, tak tedy skousnem i Katku :-D ( má u mne zmrzku a růži ) hlavně, když to tu takhle bude pokračovat dál a neusne to :-D
reklamu chápu, benzín holt není zadarmo :-d a bříško taky občas otřebuje něčím naplnit :-D

reagovat
Pe
Peter
17. ledna 2014, 09:20
0

Super chlapi! Velmi ste ma potesili vzkriesenim Autickara, nebudem tu dokola omielat ze ste top, skor vas chcem inspirovat k pisaniu co najviac clankov o vasich autach. Su to prave clanky ako Lincoln pre chudobneho studenta alebo BobAshov nakup Aerostaru ktore su (verim ze nielen pre mna) velmi zaujimave. Vojto tymto apelujem najma na teba, tak nejak tusim, ze tvoj vozovy park je velmi zaujimavy a rad by som si nieco precital trebars o Town Car-e ;)

reagovat


Poslední komentáře

Poslední inzeráty

Ford Fiesta kupéčko v super tech. stavu !! 2003
Ford Fiesta kupéčko v super tech. stavu !!

2003 rok výroby
68 koní výkon
1 300 ccm objem

Chrysler Stratus 2.5V6 cabrio 2000
Chrysler Stratus 2.5V6 cabrio

2000 rok výroby
160 koní výkon
2 500 ccm objem

Ford Mustang Convertible GT 5.0 V8 310kW, 2017
Ford Mustang Convertible GT 5.0 V8 310kW,

2017 rok výroby
420 koní výkon
5 000 ccm objem

Toyota Corolla TS 2003
Toyota Corolla TS

2003 rok výroby
192 koní výkon
1 795 ccm objem