načítám data...

Téma Zábavná plečka do 150k vs. nové auto

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
Franz Kafka 12. června 2017, 19:26
Já jsem v klidu jen asi nemám rád úzce vyprofilované lidi třeba američany, co ani neví kde leží Moskva a všechno na východ od Berlína je pro ně Rusko. Vůbec tyhle všechny kluby sběratelů známek, obdivovatelů aut. Možná je to fajn, když se tím nenecháš poblouznit.

To je potom stejná část lidí co kupuje telefony jenom LG, myčku zásadně Baumatic a instatní polévky jedině Vitana, protože jsou nejlepší ... ,) A k vobjedu zásadně dvanáctku a svýčkovou z dvaceti bo ty mořskí potvory co se ještě hejbou nebudou žrát.

No a když už nevíš co by tak tam namačkej turbo a vono to pojede.
František Čáslavský 12. června 2017, 18:35
Franz Kafka 12. června 2017, 17:53
Jasně zase MX-5 nečekaně. To je tady vždycky luxusní sledovat ty debaty. Už se těším jak nejlepší investiční auto do 15,000€ bude vlastně nakonec taky MX-NB. Ta rez některé kusy sežere něco zboří majitelé a jiné se zase poškodí tuningem. Takže vlastně nakonec tak za 25 let to bude mít vysokou hodnotu.

Tady vlastně až na fanoušky amerik nikdo, nikdy u něčeho jiného ani skončit nemůže. Já bych do toho šel po hlavě nebudou. Sice v tom budeš vypadat jak večerníček jenom si koupit papírovou čepku a kancelářský papír jinak to bude určitě fajn "chlapské" svezení :)