načítám data...

Najděte si nejlepší pojištění s Autíčkářovým online srovnávačem!

Na Autíčkáři si ode dneška můžete o autech nejen číst, ale můžete tu to svoje také pojistit. A nebo sebe, pokud se chystáte na cesty.

Zobrazit galerii

Pojištění patří k věcem, které asi nikdo z nás neplatí příliš rád. Připomíná nám, že se mohou stát věci, které bychom si radši nepřipouštěli. Navíc stojí peníze. Nás motoristy, zvláště pak ty nás, kteří provozují aut povícero, dokáže stát i docela dost peněz.

Je tedy jasné, že každý z nás chce zaplatit na pojistkách, ať už jde o povinné ručení nebo havarijní pojištění, tak málo, jak je možné. Zároveň jsme ale tvorové líní, kteří obvykle neholdují hodinám stráveným prohledáváním nabídek pojišťoven nebo jejich obvoláváním. A tak přicházejí na řadu srovnávače cen. Prostě zadáte, jaké máte auto a jakou potřebujete pojistku, vyplníte pár údajů a odkliknete. 

A protože víme, že vy, naši čtenáři, jste určitě přinejmenším stejně líní jako my, rozhodli jsme se vám celý proces usnadnit ještě  víc. Srovnání nejlepších nabídek povinného ručení, havarijního pojištění a jako bonus i cestovního pojištění (bude se hodit, až pojedete na nějaký roadtrip!) teď najdete přímo v horním menu Autíčkáře. 

Srovnávač porovnává nabídky necelé dvacítky pojišťoven a vytvořili jsme ho ve spolupráci s portálem Top-Pojisteni.cz, který dodává všechna data a jehož zaměstnanci vám budou nápomoci, pokud si ze zobrazených variant vyberete a rozhodnete se pojistku uzavřít.

Zároveň můžete mít dobrý pocit, že při uzavření pojistky podpoříte namísto panáka ve špatně padnoucím obleku nebo anonymního internetového prodejce zrovna svůj oblíbený magazín o autech – a přispějete tak k tomu, že pro vás budeme moci psát ještě více a ještě zajímavějších článků. 

A to se vyplatí!

Nelíbí se Vám reklamy, ale líbí se vám články?
Podpořte nás, pořiďte si VIP členství a užijte si autíčkáře bez reklam.


Mohlo by Vás také zajímat

Pro přidání komentáře se přihlašte nebo registrujte

Komentáře

Slower
26. února 2018, 17:32
14

Nechci znit moc negativne, ale kdyz jsem to videl, tak me hned napadlo "Konecne prvni poradny srovnavac", ale kdyz jsem to vyzkousel, tak me to zase opadlo. Prvni dve vytky mi prijdou trosku zbytecne a pripominaji mi praktiky toho cloveka v nepadnoucim obleku. To jsou tyhle:
1. nutnost vyplnit telefon - kdyz si chci overit kolik bych platil jinde, urcite nechci, aby me pak obtezovali lidi z call center a neco mi cpali. A taky jsem nerad, ze me Autíčkář trochu nuti lhat o mem telefonim cisle, kdyz ho nechci davat. Podle me to jde trochu oproti zdejsimu smeru pratelske komunity.
2. u nekterych nabidek se ukazuje jen "?" a na presnou cenu to musim rozkliknout. To name zase pusobi jako takova "click bait". Sice ne tak zla jako "Zadejte email a presnou kalkulaci vam zasleme", ale i tak bych to rad videl hned.

A ted jeste dve technicke poznamky, ktere zatim povazuji za poporodni bolistky, ale stejne je napisu, aby jste meli zpetnou vazbu:
1. kdyz prekliknu z povinneho ruceni na havarijni, tak vetsinu informaci musim vyplnit znova. Neslo by je tam zachovat?
2. alespon v USA vyhledavace pojisteni nepotrebuji vsechny informace o aute, ale dokazi si je dohledat podle vyrobce/modelu a maximalne se zeptaji na trim/motor. Nektere otazky, jako vaha auta, me celkem zaskocili a popravde je znam jen velmi priblizne.


A uplne nesouvisejici dotaz - je normalni mit havarijko za 30k rocne u vykonnejsiho auta bez bonusu? Je to sestinasobek povinneho ruceni, to vubec nechapu. Premyslim o nem, hlavne kvuli vandalizmu a zveri, a asi jsem o nem rychle "odpremyslel".

reagovat
BobAsh
26. února 2018, 22:04
-1

Bohužel na samotném srovnávači technicky nic nezměníme, neběží u nás na serveru a není to na naší technologii, celé je to od partnera a my s tím nehneme.

Woyta
26. února 2018, 23:24
9

Slo by tam automaticky predvyplnovat cislo telefoni eroticke linky at si kluci na call centru taky uziji,. :D

beastar
27. února 2018, 01:53
0

Slower: Jen k té poslední otázce. Ano, je to naprosto normální. Přestože přesně nevim co si mám představit pod pojmem výkonnější auto. Prostě lepší značka a silný motor v nějakém sportovním modelu tam se generuje taková částka za havarijní. Některý auta ani takhle obecně nepojistíš.

sumy
27. února 2018, 10:19
0

No jo, to neni jako pojistka na civica ufo 8.g s 1,4. 4.150Kč/rok havarijka včetne povka :-D

Martin T.
27. února 2018, 10:35
0

Ahoj, zkusím odpovědět za Top-Pojištění.

1) Telefon se sbírá pro oddělení BackOfficu a opravdu by Ti za chvíli někdo zavolal. Nastavili jsme to tak proto, že očekáváme u čtenářů zajímavé povozy, které někdy systém neumí automaticky pojistit. Pokud Ti někdo z kolegů zavolá, stačí říct "zjišťuji jen orientačně" a máš pokoj, nikdo Ti nic tlačit nebude
2) Otazníček je podmínka některých pojišťoven, protože se nechtějí ukazovat v přímém srovnání. Nicméně sloupeček sedí s hodnotou a ta by se Ti měla ukázat po najetí myší, tudíž nejde o clickbait:-)
3) bohužel systémy POV a HAV aktuálně nejsou propojeny, ale dobrou zprávou je, že na změně se pracuje
4) Bohužel v Evropě existuje spousta verzí a motorizací, takže automatické dotahování moc nejde použít. I když bychom samozřejmě chtěli, protože to ulehčí život oběma stranám. Maximální hmotnost je důležitá pro určení kategorie vozidla a pro většinu pojišťoven se jedná o povinný údaj, bez které nevrátí cenovou nabídku
5) Cena POV a HAV nemá mezi sebou skoro žádnou souvislost. Můžeš mít klidně dražší POV než Havárku, nebo může POVko dělat i míň jak 10% celkové ceny. Pokud chceš jen malá rizika (zvěř nebo vandalismus) dá se u některých produktů přidat jen k povinnému ručení jako baliček

Slower
27. února 2018, 17:09
0

Martin T:
Dekuju za vysvetleni bodu 1 a 2. Bod 3 je super zprava a u bodu 4 nejspis vite lip nez ja jak to je technicky (ne)mozne.

Beastar:
Koukal jsem na pojisteni Camara SS, 5. generace. Jsem na rok v USA a chci si ho dovezt. Jen me prekvapil ten nepomer. Tady je pojisteni na ceske pomery neskutecne drahe, obzvlast kdyz mam nulovou historii a jejich ridicak min nez rok. Ale i tak platim mesicne po $60 za PoV (se smesne malymi limity) pro dve auta (jedno auto bylo $80). A havarijko na Camaro se vsim vsudy je dalsich $60.
-
Komentář upraven 27. 2. 2018, 17:13:06

beastar
27. února 2018, 18:08
0


Martin T: Bohužel Camaro je v USA relativně obyčejné auto. Stejně jako základní verze Mustangů a třeba Vette. Tady se to bere jako supersport, rizikové auto sportovního charakteru s vysokou cenou náhradních dílů a skel. Pojišťovna vychází z hodnot originálního servisu a jeho dostupnosti. Skladba pojištění v US je jiná a tak moc se to neřeší. Zkus pojistit v USA například nějaký rychlejší Mercedes v coupé. Byl bych asi schopen pojistit ti havarijně Camaro za řekněme nějakých 22,000 ale to je asi to nejmíň co se dá dokázat.

Ho
Honzis_71
05. března 2018, 13:18
0

Vypadá to, že ten srovnávač podobně jako většina pojišťoven diskriminuje youngtimery. Chtěl jsem si zkusmo spočítat havarijko na svůj Dědeček Automobil a smůla - nejstarší rok uvedení do provozu je 2004. A to jsme v období nejtvrdší politické korektnosti co kdy byla....

reagovat
Nezn.uživatel
Nezn.uživatel
30. května 2019, 10:38
-1

Hlavně si nenechávejte pojistit auto od Insiacare, je to banda podvodníků!
-
Komentář upraven 14. 7. 2019, 21:58:45

reagovat


Poslední komentáře

Poslední inzeráty

Buick Skylark GS 1972
Buick Skylark GS

1972 rok výroby
250 koní výkon
5 700 ccm objem

Ford Mustang V8 289 CUI, automat 1966
Ford Mustang V8 289 CUI, automat

1966 rok výroby
220 koní výkon
4 700 ccm objem

Chevrolet Aveo LPG,KLIMA 2008
Chevrolet Aveo LPG,KLIMA

2008 rok výroby
92 koní výkon
1 400 ccm objem

Chevrolet Blazer K5 1981
Chevrolet Blazer K5

1981 rok výroby
100 koní výkon
6 200 ccm objem