načítám data...

Téma Témata a nápady. Měli bychom o něčem napsat?

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
Michal.913 21. října 2015, 12:20
Mě by se moc líbil článek o možnostech levných amatérských-hobby závodů-šampionátů v ČR. Sám jsem se do takového prostředí dostal pomalu náhodou, respektive než jsem začal jezdit závodně, předpokládal jsem, že to je divize bohatých nebo sponzorsky podporovaných jedinců, kterou jsem jako obyčejný dělník řadil do říše snů.
A myslím si, že by stálo za pokus otevřít oči obyčejným lidem jako jsem já, že to jde zvládnout i s obyčejného platu pokud je chuť a nemusí to být zrovna seriál driftů ale taky třeba hobby vrchů, slalomů apod. :) Co vy na to?
dejv3052 24. dubna 2015, 10:53
Venku je už docela pěkně a teplo, a co vidí oko mé každý víkend? Jednotlivce, skupinky a někdy doslova roje motorkařu . Motorka, věc která nemá s praktičností nic společného, málo kdo na ni jezdí po úřadech, na nákupy nebo do práce (výjimky se určitě najdou) Tito lidé sednou o víkendu na svou mašinu a jdou se s přáteli (někdy bezcílně) jen tak projet. Všem jde o jedno, o požitek z jízdy. A tak by možná bylo zajímavé zjistit, jestli mají čtenáři Autičkáře taky takové vozy, čistě jen pro požitek z jízdy na víkend např: a nanic jiného.
A v té souvislosti mě hned napadlo, kde u nás v Česku na Moravě, Slezku nebo Slovensku jsou ty nejlepší silnice. Kde najdeme nejlepší okresky nejkvalitnější asfalt. Co když mám někde za barákem bomba silnici a nevím o tom? :D

Tento příspěvek byl 24.04.2015 v 10:54 upravován.
Vlk44 24. února 2015, 11:20
Jediná věc která je na selenii fascinující, je takovej plechovej klapavej zvuk, kterej ta kovová bandaska vydává, když liješ volej do žíznivýho twinsparku.
..