načítám data...

Skot ztratil auto v placených garážích. Na půl roku.

Znáte ten pocit, když zaparkujete třeba u obchoďáku a máte naprostou hrůzu z toho, že zapomenete, kde máte auto? Jste na tom ještě dobře…

zobrazit celou galeriiZobrazit galerii

Jistý Skot si půjčil od svého kamaráda BMW a jel s ním do Manchesteru na koncert. Auto velmi spořádaně zaparkoval v placených garážích v centru města a když se vracel zpátky, zjistil, že netuší, kde auto nechal. Nešťastník prý auto hledal pět dní (!) po různých parkovištích.

Nastalo kolečko zjišťování, jestli auto někdo někam nepřesunul nebo neodtáhnul. Všechno marná snaha a tak bylo BMW nahlášeno policii jako ukradené.

Uběhlo celkem šest měsíců od osudného parkovacího večera. Až na samém sklonku roku si jeden strážník všiml, že ono auto, které nešťastně postává v garážích už několik měsíců, je právě tím „ukradeným“ BMW.

Tady to vypadá na happyend a shledání majitele s jeho vozem, jenže jakmile dojde na vyzvednutí auta, nastane taky čas platit parkovné. Přesná částka zatím není známá, ale odhady říkají, že půjde přibližně o 5 tisíc liber (159 tisíc korun). Otázka zní, zda ho město nechá tuto horentní sumu zaplatit. Vzhledem k absurdnosti celého příběhu by bylo hezké, kdyby se to smetlo pod stůl.

Nelíbí se Vám reklamy, ale líbí se vám články?
Podpořte nás, pořiďte si VIP členství a užijte si autíčkáře bez reklam.


Mohlo by Vás také zajímat

Pro přidání komentáře se přihlašte nebo registrujte

Komentáře

Xander_Cage
05. ledna 2017, 11:34
0

Naštěstí vždy vím kde mám auto - v obchoďácích do kterých chodím mám své oblíbené místa (vždy nejdále od vchodu a prakticky celé parkoviště pro sebe), ale znám lidi kteří hledali auto v pozemních parkovištích po celém prvním podlaží i když auto měli v druhém, nebo od známé která dělala na informacích v obchodním centru, za ní přicházeli lidé pomalu s brekem, že nemůžou najít svoje auto.

reagovat
Polar Bear
06. ledna 2017, 03:21
0

Xander_Cage: Jo přesně. Kolega si v Belgii nechal nahlásit ztrátu služebáku, zablokoval kreditky co tam nechal. Pak když přijeli místní švestky, jeden z nich si nechal posat auto, vyjel o patro výše. Kolegovi poradil, kde najde patro a místo (čísla přes celou zeď :D ) a jeli domow. Kolega dostal od finančního kartáč za ty bloklé kreditky a že je prostě matla :D

Caddy
05. ledna 2017, 13:29
1

Tohle se mi nestava, zaprve parkuji na stale stejnych mistech, zadruhe kdyz nahodou, ne staci kouknout do rady a hned auto vidim vykukovat :) A taky se mi nestane, ze bych si ho spletl s cizim :)

reagovat
Nezn.uživatel
Nezn.uživatel
05. ledna 2017, 15:41
1

Jo, tak tohle mame uplne stejne. Diky tomu, ze jezdim jen v samych exotech, tak nehrozi, ze bych ho v davu nepoznal. :-)

Mi
Mira9
07. ledna 2017, 10:22
0

Já nemít kam postavit auto, tak si taky vymyslim nějakou podobnou kravinu, abych ty garáže nemusel platit :)

reagovat


Poslední komentáře

Poslední inzeráty

Chevrolet Aveo LPG,KLIMA 2008
Chevrolet Aveo LPG,KLIMA

2008 rok výroby
92 koní výkon
1 400 ccm objem

Chevrolet Blazer K5 1981
Chevrolet Blazer K5

1981 rok výroby
100 koní výkon
6 200 ccm objem

Ford F150 XLT Singlecab Longbed 1994
Ford F150 XLT Singlecab Longbed

1994 rok výroby
200 koní výkon
5 002 ccm objem

Chrysler Stratus 2.5V6 cabrio 2000
Chrysler Stratus 2.5V6 cabrio

2000 rok výroby
160 koní výkon
2 500 ccm objem