načítám data...

Mikroreport z Autíčkářova předvánočního kvízu a pozvánka na další, lednový

Opět pro vás máme připravený kvíz s autíčkářskou tematikou. A zavzpomínali jsme i na ten minulý.

zobrazit celou galeriiZobrazit galerii

S reportem z minulého kvízu to tentokrát bude velmi rychlé. Není tomu tak proto, že by byl nezajímavý. Spíš jsme se k němu dostali tak pozdě, že už si ho pořádně nepamatuji ani já, který měl těch piv asi nejmíň. Takže jednoduše, otázky byly, odpovědi taky, všechno šlo v pohodě, nikdo se nevztekal, pivo teklo proudem. Bylo to celé zalité Sluncem, i když jsme začínali asi dvě hodiny po setmění.

Nicméně i tak se sluší vás informovat o rozdělení cen. Konečně vyhrál tým, který byl snad na všech kvízech, ale vždy skončil maximálně druhý. Tímto týmem není nikdo jiný než Kurger Bing! Gratulujeme, konečně jste se dočkali. Co je ale ještě o něco zajímavější je fakt, že stejnému týmu tentokrát udělujeme i slavný titanový kolík pro největší blbost dne – rovnováha vesmíru musí být zachována. Jeden ze členů s námi totiž slavil tak dlouho a intenzivně, až … (Jardo, tomu se myslím říká faux pas, a já myslel, že francouzštinář jsi tu ty – pozn. David)

Naštěstí se k tomu postavil hrdinsky, čelem, takže nakonec dostal mop a utíral, až mu málem ujel rozjezd. A zdá se, že to tím i zpětně trochu vyžehlil, protože nám bylo umožněno uspořádat další kvíz. I takové večery jsou. No a protože my tu ctíme heslo: Jeden za všechny, všichni za jednoho, Kurger Bing si odnáší hned obě ceny, ještě jednou gratulujeme.:-) 

A těď už ke kvízu novému, bude 25.1. opět v Unleaded Coffee. Těšíme se na vás!

foto: František Čáslavský

Oukej, jsem tu novej a tohle sem ještě neslyšel. O co jde?

Autíčkářův Pubquiz je týmová vědomostní hra inspirovaná běžnými pubquizy, ale mnohem lepší! Je totiž jen a pouze o autech! Má pět kol po deseti otázkách, ve kterých budou otestovány všechny vaše znalosti jak z techniky, motorsportu, současnosti i historie. Co můžete vyhrát? Přeci věčnou slávu! A kromě toho máme vymyšlené i nějaké menší věcné ceny. Možná.

A kdy a kde se to koná?

Tento třináctý pubquiz v Brně se koná ve středu 25.1. od 18:30. Skončíme oficiálně okolo desáté, ale nezřídka se nám kvíz zvhrne v malý večírek, takže si možná raději vyhraďte celý večer. Kvíz samotný začne v 19:00. Zhruba. A kde? V malebném motorkářském podniku Unleaded Coffee na Hybešově 46  .

Výborně, kde se mám zapsat?

Pro začátek bude dobré najít si pár kamarádů (maximálně 6) a potom se zapsat na facebookové události pod připnutý příspěvek. Kdyby vás nahodou bylo víc, tak vás taky nevyhodíme, ale zvažte, jestli byste nechtěli v tom případě spíše dva týmy a změřit síly proti sobě. Pokud vás naopak bude málo, také přijďte, celkem pravidelně máme složený i tým odpadlíků, který se překvapivě často umisťuje překvapivě vysoko v konečném hodnocení. V případě, že nevládnete facebookem, pak se můžete registrovat skrz mail frantisek@autickar.cz. Hlavně se ale opravdu zapište ano? Vážně, dejte nám vědět že s vámi a vaším týmem máme počítat. A prosím pěkně dopředu, ať z toho není mrzení. 

Nelíbí se Vám reklamy, ale líbí se vám články?
Podpořte nás, pořiďte si VIP členství a užijte si autíčkáře bez reklam.


Mohlo by Vás také zajímat

Pro přidání komentáře se přihlašte nebo registrujte

Komentáře

Kuře
20. ledna 2023, 20:22
0

Sem sice moc rád že se kvízy hezky rozjeli celkem často, ale je skoro až neuvěřitelné, jak se vždycky trefíte do termínu, kdy se fakt neutrhnu;(
Nešlo by třeba dát vědět trošku dýl dopředu než necelý týden?
Já bych i do toho Brna přijel a zahrál si s vámi fakt rád, ale s tím, že je to v Brně je to pro mě akce na dva dny a to pět dní dopředu prostě nedám...

reagovat
Jaromír Soukup
21. ledna 2023, 10:50
0

Pardon, tentokrát je to na mojí hlavu, zapomněl jsem pozvánku vydat spolu s událostí na facebooku. Nějak to do příště vylepšíme, tedy snad. :-D



Poslední komentáře

Poslední inzeráty

Buick Skylark GS 1972
Buick Skylark GS

1972 rok výroby
250 koní výkon
5 700 ccm objem

Ford Mustang V8 289 CUI, automat 1966
Ford Mustang V8 289 CUI, automat

1966 rok výroby
220 koní výkon
4 700 ccm objem

Chevrolet Aveo LPG,KLIMA 2008
Chevrolet Aveo LPG,KLIMA

2008 rok výroby
92 koní výkon
1 400 ccm objem

Chevrolet Blazer K5 1981
Chevrolet Blazer K5

1981 rok výroby
100 koní výkon
6 200 ccm objem