načítám data...

Legendy 2017 by Xander_Cage

15. června 2017, 07:22 4 komentářů Xander_Cage

Video z Akce Legendy 2017

Lukáš Pěčka: Legendy 2017 by Xander_Cage

Zdravím.

Dneska to nebude blog o detailingu. Ale krátké video z akce Legendy 2017 v Pražských Bohnicích která se konala ve dnech 10.-11.6.2017 (záznam je 10.6.2017). Akce Legendy, je motoristická slavnost (řekl bych že už tradiční), kde lze vidět různé auta, speciály a rarity, které nikde jinde neuvidíte. Já jsem na Legendách byl 3x a příští rok pojedu taky a všem Autičkářům akci doporučuji (je dobré si koupit lístky v předprodeji již v Lednu tak ušetříte na lístku třeba i 250Kč). Takže zde slibované video:

Nelíbí se Vám reklamy, ale líbí se vám blogy?
Podpořte nás, pořiďte si VIP členství a užijte si autíčkáře bez reklam.


Pro přidání komentáře se přihlašte nebo registrujte

Komentáře

saage
15. června 2017, 21:38
0

Moc hezky udělané. Mozna nastal cas misto blogu zacit delat Vlog-y. ;-)

reagovat
krab
15. června 2017, 22:04
0

Zdravím z dovolené, kde funguje Wifina tak nějak na řecký způsob, takže až na poněkolikáté a trhaně, ale viděl jsem :)

Je to super. Jak říká Saage, Vlogy by to chtělo :)

reagovat
Xander_Cage
15. června 2017, 23:59
0

Abych odpověděl saage a krabovi a ostaním co se budou ptát na vlog: Na vlogy se chystám už nějakou dobu, ale mám zatím pár problémů - můj život není každý den nějak extra zajímavý a hlavně nějak neumím spontánně mluvit bez přípravy a nikdy mě nenapadne nějaké téma čím bych mohl vlog vyplnit, nějaké videa jsem už testoval, ale prostě se mi to nelíbilo, ale určitě něco přijde, jak říkám chystám se na to dlouho (všechny problémy se dají vyřešit), jinak díky za pozitivní reakce na video :-)

reagovat
krab
17. června 2017, 22:01
1

Video je fakt super. Já to oceňuju, protože sám to neumím a zatím ještě nezkoušel. Ono napsat smysluplný text a doplnit fotkami je jedna věc, ale sestříhat pěkný videoblog zase jiná. Neumim říct co bude snazší, ale každopádně mi přijde že právě ten vlog.

Jinak Matěj, nebo kdo v tuto chvíli spravuje blogy, by ti toto video měl dát na hlavní stránku, ať vidí víc lidí, tím spíš, že zatím žádná oficiální reportáž od Autíčkáře na téma Legend, jež je jedna z hlavních "autíčkářských" akcí v ČR nevyšel.

Ještě jednou dík za vlog, cz mysakovi za odkaz na fotogalerii nedávno, já jsem ten víkend byl na naší klubové akci ( z ní blog - o našem MG a pár fotek) , bohužel se termínově krylo.