načítám data...

Připravte se na zimu

Ano, je to tady. A teď nemám na mysli jen blížící se zimu a s ní i čas na přezouvání vašich čtyřkolých miláčků. Nastal také čas, aby Autíčkář opustil vody nekomerční zábavy a pokusil...

Zobrazit galerii

Ano, je to tady. A teď nemám na mysli jen blížící se zimu a s ní i čas na přezouvání vašich čtyřkolých miláčků. Nastal také čas, aby Autíčkář opustil vody nekomerční zábavy a pokusil se také vydělat nějaké ty peníze. Pro vás to znamená, že vás začneme obtěžovat bannery a čas od času také nějakou tou nabídkou v nové rubrice "Autíčkářova reklama". Budeme se ale snažit držet reklamu v rozumných mezích a doporučovat vám jen prodejce, od kterých bychom nakoupili i my sami. Takže až si budete vybírat třeba nové pneumatiky, myslete na to, že na Pneumatiky.cz nejenže dobře nakoupíte, ale ještě pomůžete svému oblíbenému serveru…

Pneumatiky.cz 

Internetový obchod Pneumatiky.cz nabízí široký výběr pneumatik, litých i plechových disků, sněhových řetězů a příslušenství. Skladové zboží je k dodání do jednoho 1 pracovního dne, s garancí kvality a původu. Navíc nabízí doživotní záruku na pneumatiky i možnost pojistit si je proti poškození. Vaše zboží vám bude pohodlně doručeno až do domu nebo do Vašeho autoservisu a po celý rok si můžete vybírat z bohaté nabídky za vynikající ceny!

Nelíbí se Vám reklamy, ale líbí se vám články?
Podpořte nás, pořiďte si VIP členství a užijte si autíčkáře bez reklam.


Mohlo by Vás také zajímat

Pro přidání komentáře se přihlašte nebo registrujte

Komentáře

Va
Vajt
08. října 2012, 21:28
0

Proč ne :)

reagovat
bu
bucek
10. října 2012, 18:11
0

premyslim cim sis zaslouzil psani tohoto clanku :-P
ale jinak proc ne
no doufam ze budou reklamy i na obchody s hure sehnatelnymi dily

reagovat
Mo
Monty CZ
12. října 2012, 18:29
0

klidne at jsou tu reklamy, ale hlavne at pak pribejvaj i clanky.

reagovat
Co
Colombo
14. října 2012, 14:25
0

Dovolím si též hrst komerce- Nejlepší kniha o motorismu vůbec F.A.Elstner Motorové opojení, vydání 1966, k sehnání náhodně v antikvariatech a dětském oddělení knihoven. Byť se jedná o ilustrovanou publikaci, učili se z ní i automechanici..

reagovat
Ma
Martin
15. října 2012, 14:03
0

No tak to bylo první seznámení s autoliterarurou, nepočítám-li nahlédání do Světa motoru a pod :-)

Ma
Martin
15. listopadu 2014, 23:48
0

Protože jsem nenašel jinou možnost, dávám písmenka sem _ vzhledem k " příkazu " přezout na zimní kola jsem své Volvo 960 " zošklivil" plecháčema se zimákama a protože jsem poslední týden před přezutím na letňáky prorazil jednu zimní gumu, zakoupil jsem minulý týden dvě nové gumy Nokian W+ 195/65 R 15 91 T. Počasí zimě nepřeje, takže gumy jsou měkké, auto se houpe, zadek je " gumovej " navzdory tomu, že guma drží na cestě jak přišitá a nikam se neposunuje. Celá jízda je na houby a já přišel o radost - může vysvětlit mozkové posuny našich zákonodárců? vždycky se přezouvalo podle počasí, jen teď podle data. Připomíná mi to roky vojny, kdy vyšel rozkaz, a navzdory hicům se povinně nosili zimní doplňky , nebo se mrzlo v letním oblečení při teplotách pod nulou. A to si někteří pochvalují posun za posledních 25 let :-( Co se vlastně změnilo? zas jen " ryjeme rypákama v zemi " a posloucháme choré mozky!

reagovat
PepaSFI
16. listopadu 2014, 13:22
0

ale vždyť my přezouváme podle počasí, to datum tam je jen proto že páni měli pocit že by ten předpis vypadal moc jednoduše a někomu by mohlo připadat že se málo snažili. Podle data to je jen tam kde to nařizuje značka a to ani tady na Vysočině není moc obvyklé. Vlastně nevím o žádné, možná někde v kopcích Žďárských vrchů. Já přezouval před týdnem a to vlastně jen proto že tady nefunguje předpověď počasí a nerad bych se u toho musel plácat v mokru. Kdybych věděl kdy se to zkazí tak to klidně nechám na poslední hodinu. Ale nějak mi to nevadí, na zimních mi to jezdí líp.

Ma
Martin
16. listopadu 2014, 20:40
0

hmm, na Vysočině jsem měl tátu a bez zimáků bych si tam netroufl od října pomalu do května, už se mistalo, že jsem se z tama dostal v květnu sněhem jen díky půlce prasete v kufru :-D počasí se tam mění z hodiny na hodinu.
předposlední týden v březnu jsem prorazil zimák, a teď poslední víkend v říjnu píchnul letňák, přezouval jsem tedy podle data a tak nad tím přemýšlím :-D

reagovat


Poslední komentáře

Poslední inzeráty

Buick Skylark GS 1972
Buick Skylark GS

1972 rok výroby
250 koní výkon
5 700 ccm objem

Ford Mustang V8 289 CUI, automat 1966
Ford Mustang V8 289 CUI, automat

1966 rok výroby
220 koní výkon
4 700 ccm objem

Chevrolet Aveo LPG,KLIMA 2008
Chevrolet Aveo LPG,KLIMA

2008 rok výroby
92 koní výkon
1 400 ccm objem

Chevrolet Blazer K5 1981
Chevrolet Blazer K5

1981 rok výroby
100 koní výkon
6 200 ccm objem