načítám data...

Téma TrackDay a focení

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
Vavris Vavrisovic 14. července 2015, 10:40
Vyzkoušeno na vlastní kůži před týdnem.... naštěstí bez následků a jen jako spolujezdec...
Woyta 11. července 2015, 15:55
I z rychle zatacky muze auto vyletet na vnitrek a zacit se kutalet pres strechu. (Malem vyzkouseno na vlastni kuzi)
PepaSFI 08. července 2015, 15:09
troška zkušeností z pořadatelování rally: Z rychlých zatáček se obvykle vypadává ven. Z ostrých vraceček často, ale ne vždy, dovnitř. Taky je potřeba myslet na to aby pobíhající člověk zbytečně neznervǒzňoval jezdce. Taky občas něco odlítne od kol a kdykoliv se může stát něco nestandardního.
VoFi 08. července 2015, 11:55
BobAsh: Takže je to tak, jak jsem si myslel - držet se zdravého rozumu a bude to v pořádku.

Díky za odpovědi :)
BobAsh 08. července 2015, 00:26
VoFi: Pravidlem pro focení je nebejt idiot a nenechat se přejet, protože pokud se necháš přejet, tak ty budeš mrtvej a bude ti to jedno, ale my z toho budeme mít potíže. S tím souvisí i to, že pokud tě uvidíme, že se někde motáš jako idiot, tak tě nejdřív upozorníme a pak vyneseme v zubech.

Pokud má někdo problém s tím, že se na trackdayi fotí, je to jeho problém :)
Trinom 06. července 2015, 23:15
Hádám, že druhá otázka by měla mít automaticky odpověď NE. Vzhledem k tomu, že se jede na uzavřené trati, tak by fotografie z trackdaye neměly nikoho nijak poškodit. Teď nemám na mysli případy, kdy se podaří někomu auto vyloženě rozstřelit, ale normální průjezdy.
Woyta 04. července 2015, 10:29
Na Plechcupu fotim celkem pravidelně.
Z prakticke zkusenosti doporucim objektiv 70-300mm a zlutou vestu. A nemotat se mistech kudy auta opousteji trat. Pripadne bejt hodne daleko. Proto ten objektiv.
pripadne se kryt za pevnou prekazkou ale taky uz jsem zazil kdy auto odtlacilo betonovou prekazku. Uz jsem videl nekolik hodne blizkych sezkani nekotrolovaneho auta s fotografem. Nastesti bez kontaktu. Bylo to na jinych akcich a slo o fotografy z lidu.
VoFi 02. července 2015, 15:24
Zdravím :)
tak mě napadlo, jak je to s focením? Jsou vyhrazena nějaká místa, nebo omezení (v rámci zdravého rozumu) nejsou? Díky za odpověď :)
A druhá otázka na účastníky: je tu někdo, kdo si vyloženě nepřeje focení? Fotky nebudou nikde publikovány, zveřejňovány, prodávány apod.