načítám data...

Téma The Grand Tour

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
briza 25. prosince 2016, 22:46
Akorát jsem chtěl napsat, že celebrita tentokrát hodně pobavila. Čekal jsem, že ta plocha ve výhledu je jezero, kam se propadne, ale Ferrari bunda a vodka, to byla geniální kombinace. Hned ze začátku pobavil Kinky Wankonen, pak, tentokrát Hammondovo, rýpnutí do TG, když projíždel kolem památníku padlých, u Santovy jeskyně jsem se párkrát dusil smíchy a ten Mayův závěr Ford X Ferrari, to už byla jen třešnička na dortu. Jen tak dál hoši, jen tak dál.
Libas 25. prosince 2016, 21:30
Tak šestý "forďácký" díl opět super. Dokonce i Kimiho upití k smrti pobavilo :-D A historie Fordu GT40 a Le Mans, paráda, místy jsem ani nedýchal. Opravdu jsem netušil, že Ford chtěl kdysi koupit Ferrari. Jen tak dál, takto to má být, dozvědět se něco nového a zároveň se skvěle pobavit.

PS: Jinak je možné, že dva předvedené exponáty Fordu a Ferrari jsou vozy s nejvyšší hodnotou celosvětově? Nebo jsou někde i cennější vozy?? Bylo by třeba fajn udělat článek na toto téma. :-)

Tento příspěvek byl 25.12.2016 v 21:33 upravován.
Libas 22. prosince 2016, 15:49
JayK91: asi si budeme muset zvyknout, jinak souhlas, taky jsem myslel ty první dva tři díly, že to byla fakt jen sranda....ale bohužel. Jinak krab má pravdu, je to kvůli tomu, aby se to nepodobalo TG, ale i tak mohli vymyslet něco jiného, popř celebrity úplně vynechat.
JayK91 22. prosince 2016, 13:56
briza: já to mám naopak amík sice není stig ale ta klišé z jeho huby jsou lepší než celebrity - 3x to šlo ale po 4.,5. a beztak i po x.té opakovaný vtip už mi nepřijde vtipný
krab 21. prosince 2016, 13:33
Já taky GT sleduju každej týden, v sobotu ráno, pěkně k snídani :)
Myslim, že je to výborný a je to přesně jak v nějakým interview před zveřejněním prvních dílů avizovali. "Top Gear" to nebude, ale přece jenom budeme to pořád my tři"

A přesně tak to je. "Conversation street" sketch a "Celebrity Braincrash" jsou výborný :) A to že ty celebrity nakonec teda v show nebudou "Does it mean they're not coming in then".... je jedním dílem dobrej vtip a dílem si myslim z nouze ctnost. Protože je pravděpodobný, že jim právníci doporučili tuhle část show vynechat, kvůli programový podobnosti s TG. (ale to je jen můj názor, nikde jsem o tom nečetl nic) Oni by mohli nechat tu konverzační část, ale co pak s těma celebritama dál? A když je nechaj jezdit na "eboladrome" tak to pak bude okopírovanej TG a navíc ta show každý týden cestuje, takže asi proto to taky neřeší.

No celkově je to prostě zase skvělá show :)
briza 21. prosince 2016, 03:36
S celebritama nemám problém, naopak docela vítám, že tím neztrácejí čas. Čemu jsem ale pořád nepřišel na chuť, to je ten amík, jakožto náhrada za Stiga. Každopádně 5.díl opět solidní, byť 4 pořád vede. Teď jsem jenom zvědavý, jestli budou pokračovat i ve stylu vánočních speciálů. No, uvidíme v pátek :)
beastar 19. prosince 2016, 23:42
Jediné co se pro mě změnilo že kluci trochu stárnou což názorně v plné kráse ukázal zde příspěvek s fotografií. Šedivé vlasy, brýle a já myslel že budou mladí navěky tak jako já.
Libas 19. prosince 2016, 15:48
VoFi: tak to já zatím ne, nějak to nepobírám.... pro mě je to jediné malé mínus celé The Grand Tour (asi je to zvyk z Top Gearu, kde vždy byly s celebritami rozhovory), jinak už si kluci najeli svoji dřívější notu, např. poslední pátý díl (Maroko) je tomu jasným důkazem. Mě to takto vyhovuje, ikdyž mnozí tvrdí, že se nic nezměnilo a jen změnili zaměstnavatele, proč něco měnit, co je dokonalé, oni to totiž umí skvěle.

Tento příspěvek byl 19.12.2016 v 15:48 upravován.
VoFi 13. prosince 2016, 18:43
briza: taky se mi čtvrtý díl líbil zatím asi nejvíc :) .. dokonce i poněkud kontroverzním úmrtím celebrit začínám přicházet na chuť :D
briza 12. prosince 2016, 23:15
“I’m trying to think of a metaphor, for someone who’s really tried their hardest with something, and it hasn’t worked…. nope nothing’s coming to mind.”
Tak 4.díl zatím nej :)


Tento příspěvek byl 12.12.2016 v 23:17 upravován.
briza 19. listopadu 2016, 06:56
Při brouzdání ohlasy jsem narazil na jakýsi tweet ve smyslu " Nikdy jsem nemyslel, že mě skoro dojmou tři idioti v poušti." což sedí jak prd*l na hrnec. Navíc začátek a vracení přístupové karty, to bylo super. Prostě stačil úvod a bylo jasno, že hoši jsou pořád úplně někde jinde, čemuž samozřejmě přispěl i vizuál, který tu svojí laťku ještě posunul, občas to vážně působilo až filmovým dojmem a třeba záběr, kdy po sprintu dobržďovali za horizontem, to byla slast. Na celebrity mám naprosto stejný názor, ale jsem zvědavý, jak se to vyvrbí. Nicméně ebola dráha je parádní, byť bez pohledu na beraní koule bych se asi i obešel :) Jediné, co mi nějak nesedí je ta náhrada za Stiga, ale bůhví, jak to s ním ještě bude.
PeterLuk 18. listopadu 2016, 21:22
ATTENTION: MAY CONTAIN SPOILERS

Samozrejme. :) Intro bolo jednoducho fenomenálne! Spočiatku som myslel, že pozerám nejaký film, len vďaka Jeremymu som vedel že nemám zlý odkaz. :D A potom až sa tam zjavili tie autá... Už som počul, že to je gýčové, ale mne sa to páčilo. Show samotná sa mi celkom páčila. Nepriniesla nejaká výrazne väčšie zmeny a novinky, až na pár nevyhnutností to bolo skoro rovnaké, ale ok, je to prvý diel. S tým hosťom to možno trochu naťahovali, ale hostia pre mňa ajtak väčšinou nezaujímali. Nová dráha a jej predstavenie super. Čakal som, že tam bude viac, než len tá jedna porovnávačka, ale zas to je taká téma, že si priestor zaslúži. A ničím lepším teda začať nemohli! Kam sa nato hrabe prvý diel nového Top Gearu od BBC. Ináč, oproti Top Gearu 2 (teda so slávnou trojkou) a 3 (s Evansom) ma zaujala jedna vec: kamera, strih, efekty. V tomto smere mi to v minulosti prišlo, že to trochu preháňajú so zábermi mimo moderátorov a autá, so strihom a s filtrami.Tu mi to prišlo krásne vyladené, nič mi tam neprekážalo, proste krása. Niekto kto to dával dokopy odviedol skvelú prácu! Celkový dojem? Nič prevratné - ale nemám sa načo sťažovať. :)
briza 18. listopadu 2016, 19:52
Tak jak pánové, viděli, neviděli, líbilo, nelíbilo? Za mě je myslím nejvyšší čas, aby si hlavouni v BBC začali rvát vlasy, případně se možná můžou skalpovat.