načítám data...

Téma stíněná schránka na klíče

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
martinw 27. srpna 2018, 13:29
Tajny spinace sou fajn vec, nejlip kdyz bude bezdratovej a bude prerusovat uplne absurdni okruh a nebo vice okruhu. Palivovy cerpadlo ti v octavii behem 2 az 3 minut nahodim vlastni 12v baterkou kterou si prinesu...
Woyta 27. srpna 2018, 11:17
No existuje a mas ji uz dokonce doma. Jmenuje se lednicka. A neni to vtip. Opravdu to je existujici doporuceni.

Kazdopadne tajnej vypinac na palivovou pumpu je stale nej reseni. Nejkomfortnejsim resenim by asi bylo do obvodu pumpy dat rele. Zapojit ho tak aby po otoceni klicku bylo vypnute, dokud se nezmackne skryte tlacitko. Pak uz by se drzelo sepnute napetim na vlastnim vystupu. Po vypnuti auta by se samocine rozpojilo.
gramo 27. srpna 2018, 10:49
Pokud plechovka od bonbónů nezabere, mužeš zkusit krabičku na kytarové efekty: https://www.audiokonektory.cz/kategorie/krabicky/
martinw 27. srpna 2018, 07:38
Elegantní je vypnout uplně keyless, boužel i tak rozbite okno + vymena ridici jednotky u nekterych aut zajisti hladky odjezd. Taky mam auto pojistene, ale proc jim to delat snazsi ze zvlast kdyz ho vlastnim 100% ja a nikoli leasingovka.
Goldies 26. srpna 2018, 16:27
martinw: na to chození po nákupáku jsou elegantní pouzdra, což je pořád řešení :-) Jinak já mám auto pojištěný proti krádeži, ale i tak :-)
martinw 26. srpna 2018, 14:00
Já mam v aute VAM system (viceokruhovy imobilizer od jedne slovenske firmy), takze do auta se sice dostanou ale neodjedou dokud mi ty klice nevytrhnou z vychladajici ruky. Kdyby to prakticky nekoho zajimalo popisu bliz.

Jinak prodavaji se na cernem trhu ( ...eshopy v rusku ;) ) vsechny druhy pristroju, nekdy odemknou na rovnou na dalku bez klicu, nekdy vymeni ridici jednotku po rozbiti okna a odjedou taky, teoreticky i ve znackovym servisu vam nejaka cerna duse muze doinstalovat do ridici jednotky treti klic a pak si jen dojdou k vam domu... Moznosti je mnoho ale ten VAM je pro tyhle pripady spolehlivy reseni.

Jinak ten utok na klicky ktery mate v noci v baraku se muze vesele odehrat i v nakupnim centru - a to budete v kapse nosit taky alobalovou krabicku ? Pochybuju.

Tento příspěvek byl 26.08.2018 v 14:18 upravován.
PepaSFI 26. srpna 2018, 12:45
každá kovová stěna představuje překážku pro radiové vlny. Dokonce to může mít i dírky jako například clona na okýnku do mikrovlnky. Ovšem nic není úplně jednoduché, ono to šíření je docela duchařina a u vysokých frekvencí černá magie, takže já například odemknu, ovladačem, bezklíč nemám, auto v plechové garáži skoro na 10 metrů. Kudy tam ten signál proleze netuším, buď větrací štěrbinou pod střechou nebo nějakým lomem signálu, odrazem v zemi, kdo ví.
Zkus dát klíč do nějaké plechové krabičky, třeba od bonbonů a zkus jestli ho auto pobere. Protože ideální je stínit klíč hned, ne až doma. Když si tě vysledují, odemknou si sotva zmizíš z dohledu a ujedou než zuješ boty a schováš klíč.
Goldies 25. srpna 2018, 14:40
František Čáslavský: obávám se, že ty nejsou odstíněné. Navíc bych rád něco malého, co se vejde vedle dveří :-D sem víc línej než paranoidní :-D
František Čáslavský 25. srpna 2018, 14:26
Zkus to schovat do trezoru na zbraně :-)
Goldies 25. srpna 2018, 13:25
Možná jsem paranoidní, ale Pathfinder je konečně doma a co se nestane. Před 14ti dny sousedovi ukradli MB S-Klase za 7mega. Klasika, bezklíčový přístup - odchytli si signál klíče z baráku (vše máme na videu) a auto si nastartovali a v klidu odjeli. No a teď otázka - existuje skříňka na klíče která je odstíněná? Nebo si mám koupit jakoukoliv kovovou a vnitřek obalit alobalem?

Díky za rady :-)