načítám data...

Téma Spolehlivy a kvalitni servis v Brne a okoli - VW

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
richardsonec 12. října 2017, 13:19
Mě fakt může naštvat, že se někdo zeptá na autoservis. Já prostě narazím na dotaz a dělá se z toho tragedie. Prostě znám ten co jsme napsal a ještě http://www.servis-hlouch.cz/autoservis-brno/opravy-aut-brno . Nevím jako. Ať to nevypadá nějak závadně. Člověk v dobrým napíše a někdo na to hnedka musí útočit.
richardsonec 03. října 2017, 15:46
No jooo .To je zase moudro. Takový hnidopichové.
luv 17. srpna 2017, 13:15
richardsonec .... "Registrace: před 2.2 hod., Příspěvků ve fóru: 2" ... tak aspon vite kam nechodit
richardsonec 17. srpna 2017, 11:09
Já chodívám do tohoto http://www.autoservis-azm.cz/ . Mám většinově dobré zkušenosti. jednou se mě stalo, že jsem čekal trošku dýl, než jsme se domlouvali, ale tak to se stane. Co se týká práce tak cajk.
sheogh 28. února 2017, 12:15
Evlo: Me samodomo opravy nijak nevadi, dokonce i tu lenost bych prekonal, ale problemy jsou v zasade 2 - momentalni pocasi, a absence zvedaku.

Jeste v brne jsem si resil veci sam, protoze ta moznost byla, ale ted mam smulu
Evlo 28. února 2017, 09:33
sheogh: Me to prijde naprosto uvertitelny, proto delam vse sam, vim, ze v nejhrosim to znicim stejne jako v servisu.
Fakt je skoda, ze nekde v okoli nejde pronajmout box se zvedakem. Protoze na nektere vetsi operace jsem proste odkazan na nakup noveho-stareho auta.

Zacalo to pre pard lety, kdy jsem musem vymenit po 10 letech olej v lebaronu, uz si stezoval na nedostatecny tlak, tak sem si rekl, ze auto je vpodstate bezceny a posledni auto po navsteve servisu skoncilo na vrakaci, tak ze to zkusim sam. Ubehli dva roky a o vikendu jsem dal komplet tlumice a pruziny na miatu, vc. zvednuti a sundani auta za 42 minut. Za tu dobu ani do servisu casto nedojedes.

Takze sup, golasada, stary obleceni, rukavice a parkoviste.

Tento příspěvek byl 28.02.2017 v 12:27 upravován.
sheogh 22. února 2017, 16:34
Diky vsem za napady. Ten StylPro i Bystrc zkusim, zavolam jim a uvidime, jak se domluvime.

Servis je obecne problem. Po navratu auta z nejmenovaneho autorizaku VW v brne tekl olej z prevodovky kolem tesneni vypusti. Po navratu z nemeckyho autorizaku (v Neckarsulm u Stuttgartu) zlikvidovali kabelovej svazek k sahare (takze mam ted intermittent short to gnd), ulomili kousek krytu ostrikovace svetel, a poskodili masku chladice. To je proste neuveritelny.....
Nedy 17. února 2017, 22:54
Vřele doporučuji autoservis StylPro na Ondrové 34 v Brně. Dělají mi všechny auta. Jsou spolehliví a přijde mi, že rozumně drazí. Kdyžtak řekni a dám sem telefon (web, nebo tak něco na servis nevlastní).

Jo a Phaetona jsem tam už párkrát viděl. :-)

Tento příspěvek byl 17.02.2017 v 22:56 upravován.
Chosé 17. února 2017, 20:26
Pár minut zpět si kamarád pochvaloval na FB následující servis: https://www.facebook.com/autoservisbystrc/. Oživili mu polomrtvého Saaba, jednání na úrovni a mají chuť pracovat. Prý dělají i hodně veterány, což je možná irelevantní poznatek, ale možná také ne.

Osobně ti nikoho nedoporučím, auto si servisuji sólo sám v našem servise.
sheogh 17. února 2017, 16:57
Zdravicko, nemate nekdo s okolo-brnenskych tip na dobrej VW servis? Potreboval bych vymenit dily podvozku vepredu. Naposled jsem zkousel Porsche Brno, a moc me nenadchli.
Co treba Autocentrum ROS na porici? nebo jeste neco jinyho? nebranim se neautorizaku, ale nemam uplne konfekcni auto, a nepotrebuju, aby se to na nem nekdo ucil :-)

diky!