načítám data...

Téma Pátrám po býválem autě - chci ho koupit zpátky

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
Vavris Vavrisovic 01. října 2015, 13:45
Já myslím, že to tu nikomu vadit nebude. Mimoto, třeba se zázrakem najde někdo, kdo o tom autě bude něco vědět :)
VoFi 29. září 2015, 20:46
Jak se maže téma? Rád bych tohle dal pryč, ať to tu nezaclání..

Bohužel nemůžu zjistit na koho se auto převedlo čímž jsem tak nějak skončil.. Aspoň můžu mít čisté svědomí, že jsem to zkusil..
VoFi 14. září 2015, 23:04
Fernie: Bohužel :/ ale tak za tu zkoušku nic nedám..
Kontakt na dalšího majitele už hledám, ale s tátou mluvím tak jednou za měsíc což všechno strašně komplikuje.. Stejně si myslím, že skončila někde ve šrotu..ale dokud se mi to nepotvrdí, nevzdám to :)
František Čáslavský 14. září 2015, 22:37
VoFi: Obávám se, že pravděpodobnost toho, že svojí Škůdku najdeš, je vážně mizivá. Šance by byla, kdybys zjistil kontakt na dalšího majitele, ale taky by byla hodně malá.
VoFi 13. září 2015, 23:04
Zdravím všechny,
jde o škodu 120 (nevím přesně jaký motor v tom byl, ale jako všeobecné vodítko to snad postačí). Byla to zřejmě "bohatší" verze - i vzadu stahovatelná okýnka a pár takových věcí. Jinak šlo o kus poskládaný z více aut, ale výsledně měla barvu "šípková červená" (na ilustrační foto mi to přijde moc do oranžova).
Prodala se před cca 10-ti lety někam k Vysokému Mýtu, v té době na bílých plechových discích. Auto mělo tažné zařízení (na kouli mohla být hlava kačera Donalda), poznávacím znamením by mohla být česká vlajka na pravé straně "takové té černé věci na zadní kapotě". Vzadu bylo přídavné mlhové světlo a na zadním skle přídavné brzdové světlo. (neustále se odlepovalo, takže nakonec jen leželo za sklem) Interiér byl krémový, výplně dveří černé, sedačky potažené šedými potahy.
Víc informací detailů mě bohužel nenapadá, ale když něco zjistím, doplním to sem :)

Předem díky za případné info a pomoc :)

A ještě jedna věc - v předchozích majitelích by měl figurovat pan Aleš Filip