načítám data...

Téma MR2 barn find

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
Woyta 02. července 2020, 16:45
Já to na srazu někde viděl naživo. Celkem to ušlo. Jak jsem psal tak na Rapidu se ušetřilo protože se nelakovalo vše. Jen co je vidět. Zbytek byl vzatej antikorozní barvou doma.
Nezn.uživatel 02. července 2020, 15:13
Vojta Nekvapil: Mustang první generace je malý auto. Hele jako upřímně, za 14 tisíc celý auto, tak to bych tu výslednou kvalitu fakt chtěl vidět.
Nebavím se teda o tom, že si to uděláš sám někde ve stodole, ale že to dáš profi lakovně.
Woyta 01. července 2020, 18:16
Knightrider: No na Mustanga spotřebuješ trochu víc barvy než na tyhle malá auta. Rapid jsme vezli na lak jako holou kastli bez ničeho a interiér se barvil doma jinou barvou. Takže víceméně pohledove plochy zůstaly. Příprava tak byla 10k. Samotná barva 20k protože si táta vybral hezčí červenou než základní. Dohromady těch 30k. Ale slyšel jsem i o lakovne co umělá celou velkou Ameriku asi za 14k.
František Čáslavský 24. dubna 2020, 13:08
Nedy,GanGreen: Švýcarsko je v rámci nějaký dohody v EHS, myslím. Přihlašování tedy lze stejně jak odjinud. Akorát se to musí proclít.
GanGreen 20. dubna 2020, 22:15
Nedy: hele je fakt že tu machruju, ale moje zkušenost je dva roky stará, tak se třeba pletu :)))
dva roky dozadu jsem prihlasel auto r.v. 2002, stačil na to svycarskej techničák, udělala se evidencka a hodilo se to na úřad, druhej den odpoledne jsem šel pro značky...
Nedy 20. dubna 2020, 18:31
GanGreen: No tak tohle auto je starší jak 8 let a není veterán, takže hádám, že se musí prokazovat, že je to EU auto. Nebo se pletu?
GanGreen 20. dubna 2020, 17:49
Nedy: přihlášení auta že švajcu je snadný a rychly jako přihlášení jakyhokoliv jinýho auta :)
Nedy 20. dubna 2020, 13:16
Radim Nemec: Jestli to považuješ za zkušenost "z oboru", tak jsem měl MR2 SW30 a dělal na ni (mimo jiné) repasi motoru...
Radim Nemec 20. dubna 2020, 12:55
Nedy: nabidka na auto byla opravdu vicemene zadarmo a prehlaseni by se nastesti nemuselo resit. Pro me to bylo zajimave jenom jako budouci investice a auto, ktere je aspon v nejake komunite ... no zajimave. Jak uz jsem rekl, seslo z toho, majitel to ocividne nechce videt jezdit - aspon ne v originalni forme a od toho zase davam ruce pryc ja. Ja jsem si chtel udelat obrazek jestli dava smysl to ozivovat, nebo jestli jsou prodejni ceny "zivych" kousku natolik nizke, ze to smysl nedava. Taky jsem doted nemel zadne rozumne kontakty na janponske auta, takze jsem to vubec nedokazal odhadnout. Diky vsem za nazory a reakce, ale pokud nemate s podobnou veci prime zkusenosti nebo se nechcete pochlubit svym dvornim mechanikem, tak to tu asi radeji ignorujte. Uz jenom kvuli argumentum vyse.
Nedy 20. dubna 2020, 11:28
Já si hlavně nemůžu pomoct, mně to přijde od začátku jako nesmysl. To auto Ti určitě nedají zadarmo (nebo si to aspoň myslím). Nejenže bude potřebovat udělat komplet mechaniku, ale hlavně bude potřeba to auto komplet vyvařit. Je to starej Japonec, reznou jak zběsilý a jestli platí to, že vidět je jen 30% koroze, tak to spíš bude chtít celou karoserii. Sám počítáš 150 tis cena opravy (mně to třeba přijde hodně optimistický), ale většinou to bývá o dost víc, než si člověk na začátku myslí. K tomu když se přičte cena auta, tak pochybuju, že to dává smysl proti tomu koupit rovnu slušnej kousek z inzerce a je to bez práce. A to pořád doufám, že je to aspoň turbo verze, jinak je to podle mě obvzlášť hloupost. Navíc pořád pomíjím fakt, že jestli je to ze Švýcarska, tak budeš muset řešit přihlášení, což taky nebude úplně snadný/rychlý.
Nezn.uživatel 19. dubna 2020, 18:36
Radim Nemec: Za 150 je to taková sranda renovace nebo spíš oprava kde čeho, než že by se dalo mluvit o skutečný renovaci do šroubku, o který jsi tady mluvil.
Radim Nemec 17. dubna 2020, 15:04
Knightrider: tak ja jsem rozpocet odhadoval na cca 150k, zajimalo me jestli se to za takovou cenu da udelat, nebo jestli jsou tam nejake obrovske pasti. Nicmene ted aktualne majitel zase cukl, tak je klidne mozne, ze se na to budu jeste par let divat a pak se uvidi o kolik se to prirozene odlehci. :)
Nezn.uživatel 17. dubna 2020, 13:33
Radim Nemec: Přijde na to, co si představuješ pod pojmem renovace. Jestli takovou tu klasickou "na oko", kde to bude na pět metrů daleko vypadat dobře, tak tě to moc stát nebude. Ale jestli to chceš skutečně udělat do šroubku a pořádně, tak počítej, že tam utopíš statisíce a rovnou zapoměň na to, že by tě celolak vyšel na 30, jak tu někdo píše. Tu částku si i s kitovaním a kde čím okolo vynásob třema. Minimálně. My se na Mustangu pod kilo nedostali nikde. A to tam je pastelová barva a ne žádná metla.
Radim Nemec 05. dubna 2020, 08:14
Ahoj, diky za pm i za komentare, prave tohle by bylo na kompletni odstrojeni a nahradu vicemene vseho, co jde odsroubovat. Vazne renovace.
Woyta 05. dubna 2020, 03:44
Takovejch 50-60k za kastli bych počítal. A to je otázka jak je to rezatý zespodu. Jen celolak máš 30k.
Goldies 04. dubna 2020, 22:44
Radim Nemec: psal jsem pm
Radim Nemec 04. dubna 2020, 20:16
Ahoj, podarilo se mi najit tenhle kousek a nezavazne uvazuju nad tim, jakou by to mohlo mit cenu a kdo v CR by si troufnul na takovou rozsahlou generalku - po lehke kolizi to pres 6 let stoji. Je nekdo, kdo se na MRsky specializuje a dokazal by mi aspon radove rict jaky rozpocet takovahle vec bude? Dik.