načítám data...

Téma Maroš: Subo a Mazda

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
Maroš 29. ledna 2017, 19:21
Jsem zase zpět. Můj vozový park prošel drobnou obměnou. Type Ra má nového majitele který snad poskytne autu vše co bude potřeba. Na řadu přišla trochu praktičtější verze WRX wagon... pro mě naprosto ideální auto na hory. A aby těch kombíku nebylo málo, tak na delší pojíždění ,,zábavná,, naftová škodovka :).
Letošní zima sice tuhá, ale sněhu by mohlo být daleko více.
Jindřich 27. října 2015, 17:44
Paráda ;-)
Maroš 15. října 2015, 19:36
Trošku to tady oživím mou novinkou v garáži :). Snad bude letos pěkná zima. WRX sti Type Ra WRC edition.
Vavris Vavrisovic 31. ledna 2015, 16:06
Projížděl jsem ve čtvrtek přes Velké Karlovice a nemůžu to napsat jinak, než že jste "Lucky bastards" :D Tolik krásného sněhu. Polibek svodidel byl milosrdný ,ale víš jak to je - kdo nebourá, nezrychluje :)
Lukas555 31. ledna 2015, 15:04
Fernie: Fernie:
domluv se se Spokerem at mi dá vědět, mám právě taky GC8 Gt tak někde v Brně možu svést at víš do čeho bys šel
Wanix 26. ledna 2015, 21:41
nádherná réza, tohle je prostě stejně nejlepší a nejhezčí generace, to mi nikdo nevymluví! :D
LuC4s 26. ledna 2015, 18:57
To vypadá jak někde u Makova. Hraniční přejezd se Slovenskem. Tam je to dobré, pokud je to tam :D
Maroš 26. ledna 2015, 18:39
Díky :). Bohužel letošní zima tady takovým radovánkám moc nepřeje a ta předešlá taky za moc nestála. I tak to stačilo k novorčnímu polibku svodidel, škody zanedbatelné... (odřené svodidlo a rozbité přídavné světlo). Naštěstí jsem z oblasti, kde se ten sníh relativně drží a občas se tak dá rozumně sklouznout. Většina fotek je pořízena z Kasáren, přesněji ze slovenské části. Neudržovaná silnice v horách s nulovým provozem a docela kvalitním asfaltem. V okolí mám samé klikaté a kopcovité silnice, turbo 4kola je tady jako ryba ve vodě :). Časem doplním podrobnější informace a snad i příběh o tom, jak jsem se dostal k Subaru.
Vavris Vavrisovic 26. ledna 2015, 09:01
Stylová dvojka a krásné fotky :) Zase jeden urabus, který se používá tak, jak by se používat měl. Co to je zač? Pustevny?
František Čáslavský 25. ledna 2015, 16:35
Maroš: Super, jen tak dál. Docela by nás určitě zajímalo další povídání, mě osobně by zajímala Impreza, neb je v mém seznamu jako jeden z potenciálních DD, až dostanu rozum a vyseru se na ježdění v Lincolnu :)
Maroš 25. ledna 2015, 16:21
Zdravím všechny nadšence autíček a autíčkáře. Jsem Marek z Valašska.
Na úvod musím pochválit výborný nápad založit tady to fórum. Rozhodl jsem se s váma podělit o moje dvě současná auta.
Asi tak od patnácti jsem se začal poohlížet po svém budoucím voze, zatím to byla fáze listováním všemožných katalogu a časopisů. Po našetření dostatečného finančního obnosu a úspěšného složení řidičáku jsem se konečně mohl dostat k výběru svého prvního auta. Volba padla rozumně na Mazdu 323f Ba tehdy mě od toho většina lidí odrazovala, ale já měl jasno, dnes po 6ti letech a X kilometrech každodenního používání to byla správná volba. Auto mě nikdy nikde nenechalo a jen s běžnou údržbou a péčí jezdí skvěle do dnes.
Mé druhé současné auto je Subaru Impreza GT. Výborné auto pro výjezd kopce a nějaké ty zimní radovánky. Motor série, šusplech pod motorem a převodovkou, hydraulická ručka, semišový volant. Auto má už něco za sebou asi jako většina starých GT. I tak se ho snažím udržovat v dobrém technickém stavu :).