načítám data...

Téma Majitel TVR Chimaera, Griffith

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
Zazaa 19. září 2019, 20:28
Kamarad na Chimaeru kouka uz dlouho, ale jeste nekoupil takze s majitelem bohuzel neporadim ... ja mam Tasmina s V6 lecos je podobne, zalezi co potrebujes
KDB 15. září 2019, 21:46
Ahoj Petře díky , tyhle obecný věci vím, to je v pohodě.:)
Ta S3 byla pěkná, ale jízda mě nepřesvědčila ke koupi..
Chimaera/Griffith mě už taky leží v hlavě hodně dlouho, chci to rozlousknout a k tomu potřebuju to auto naživo...
Shodou okolností jsem pravděpodobně Chimaeru potkal minulý týden v Praze, bohužel to bylo v protisměru a nedalo se otočit...ani SPZ nemám.
Sítě jsou rozhozené, uvidíme.
krab 15. září 2019, 20:17
KDB: Karle, já myslim, že hlavní alfa a omega toho auta je stav toho rámu. Hlavně těch držáků karoserie. Oni to špatně antikorozně ošetřili a reznou. A s výměnou je spojený hodně práce. Karoserie musí ven a pak se musí udělat ten rám pořádně a pak teprv to je OK.

Majitele bohužel neznám, měl jsem kontakt na chlapíka kterej měl TVR S3 2.9 ( Ford V6) a psal jsem o tom tenkrát do AMS Classic. A vím, že Petr Hanke, když psal ještě pro EVO měl jeden článek o TVR Chiamera a to bylo na fotkách s českou SPZ. Ale čí bylo nevím. Možná ví trochu víc Radek ( Zazaa) tady na autíčkáři. Ten se okolo TVR taky docela pohybuje...
KDB 15. září 2019, 14:01
Ahoj, hledám kontakt na majitele TVR Chimaera, příp. Griffith, za účelem konzultace některých věcí před koupí....takže ideálně alespoň trochu fanda...:)
Díky . Karel