načítám data...

Téma Magazín - jak nám to tu funguje? Chyby, připomínky, ...

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
JLK 16. března 2018, 10:25
martinw: to je nejaky generator nahodnych slov, z takoveho spamu aby jeden poznal o cem se vlastne spamuje :D
martinw 16. března 2018, 10:08
Franke 09. března 2018, 20:12
Zlo Kočka: Ok, zareagoval jsem nize. Diky
Franke 09. března 2018, 20:11
Vojta Dobeš: Jak jsem psal, no ofence. Je to feedback na sluzbu, kterou jste spustili. Jestli to resite manualne a ne pres nejake workflow, tak to mesicni predplatne zruste a bude to v poho. Nastavil jsem trvalak na neomezenou dobu, mesicni platby mi vyhovuji. Takze tak jako tak vam prvniho (u vas) druheho tech mrzkych 60 Kc pristane. Nicmene tveho opatreni si vazim.
Viola Procházková 08. března 2018, 18:42
Franke: Omlouvám se ještě i já, protože to je chyba na mém přijímači. Nezaznamenala jsem platbu v IB.
BobAsh 08. března 2018, 18:32
Franke: Ahoj, omlouvám se, David je na dovolený a tudíž to očividně zazdil. Přidal jsem ti tam rovnou tři měsíce.
Franke 08. března 2018, 17:42
Franke: Chlapi, to uz neni ani vtipny. Je 8.3., penize jsem poslal prvniho a stale nic. Dokonce ani reakce zde. Ja to placeni asi zrusim!
Franke 05. března 2018, 19:47
David Marek: Ahoj, chapu. Nicmene mam tam trvalak na kazdej mesic. Kazdej 2. den v mesici to mate na ucte, ted je 5. a stale to neni zaktivovane. Tak tu sluzbu nejak upravte, kdyz to nestihate administrovat, nebo nenabizejte mesicni predplatne. Jinak no ofense ...
GanGreen 04. března 2018, 17:04
Safa: Já na to taky včera koukal, a buď v klidu, jen se ti to zdá... takovej počet komentářů je tam vždycky jen proto, že Beastar má neuvěřitelně pevný nervy a místo aby lidi posílal do prdele když neuznaj jeho názor, tak tam s nima zlouhavě debatuje... (nic proti nikomu, ať si každej povídá o čem chce, já jen řikám čim to podle mě je) :D
Safa 04. března 2018, 16:03
Taková zajímavost: čtyři aktuálně nejrušnější diskuze pod články. 1. Mohou být elektrická auta zajímavá i pro opravdové motoristické nadšence? 127 komentářů. 2. Škoda Octavia 2.0 TDI L&K: Legenda o škodovce 126 komentářů. 3. Jsou SUV sporadicky účelová vozidla? 125 komentářů. 4. 'Tuníte' své auto? A proč? 117 komentářů. Zdá se mi to, nebo se klasický Autíčkář opravdu mění před očima? :o)
Nezn.uživatel 23. února 2018, 09:47
David Marek: Aha, no dobra. V tom pripade diky. :-)

Tento příspěvek byl 23.02.2018 v 17:22 upravován.
Safa 22. února 2018, 21:39
David Marek: Ahoj Davide, najdeš to třeba zde:
https://www.autickar.cz/blog/clanek/top-25-akci-roku-2018-pro-autickare-cesko/436/

Ve třetím textu k Autoshow Praha je vidět třeba ten odskok u jednoznakovky (šestý řádek - Morgan Plus 8 - v origo textu psaném rovnou do šablony je za číslem čárka (8,), zobrazuje se ale takto (8 ,).
Podobně v pátém textu k Historic Vltava Rallye (šestý řádek ...pilot Formule 1 Eric_Comas... se zobrazí jako ...pilot Formule 1__Eric Comas... - mezi 1 a Eric je mezera navíc).
Vždy se tak děje u jednoznakovek, když se použije proklik na webový odkaz.

A druhá věc jsou ty metry čtvereční při použití horního indexu - to je vidět třeba u textu č. 22 - Prague Car Festival na prvním řádku.

Jinak prosím, jestli si to budeš zkoušet, tak radši na nějakém cvičném blogu, který si vytvoříš, a ne v tom mém textu, ať se to celé nerozsype... Dík... ;o)

Snad jsem to popsal srozumitelně.
Šáfa

Tento příspěvek byl 22.02.2018 v 21:43 upravován.
David Marek 22. února 2018, 21:16
Knightrider: to máš jako bloggerskou výhru :)
Nezn.uživatel 22. února 2018, 20:59
David Marek: Mne taky prisla zprava, ze mam VIP, ale ja nic takovyho neaktivoval, tak mne ho zruste. Teda jestli to vubec funguje, ja nejak nepoznam rozdil, tak vim prd. :-D
David Marek 22. února 2018, 19:48
Safa: prosím pošli mi odkaz nakonkrétní blog, ona je tam typografická funkce, která zamezuje různým věcem

TheKubajs: Goldies: am very sory, byla tam chyba při sčítání VIPček. Jen si prosím zkontrolujte, zda nemáte méně, než jste měli mít, možná máte teď třeba o měsíc víc.

Franke: občas nám to může trvat, než to naklikáme, protože se to dělá ručně :) ideálnější a výhodnější je třeba mít to na tři měsíce dopředu nebo více (nemáme s tim tolik práce), ale i tak děkujeme
beastar 22. února 2018, 14:06
Joo to známe Wir Bauen Fur Sie. 25 km baustelle to neznámé jen u nás;) Tak snad budete rychlejší jak oni.
krab 22. února 2018, 11:06
Nebojte : jako ředitelství silnici a dálnic vám sděluji : "Musíme to opravit" :-D
Jakub Pospíšil 22. února 2018, 08:53
Mám to stejně jako Goldies s tím rozdílem, že rebelsky používám adblock. Ale chybí mi možnost editace komentářů. Na to jsem si zvykl, takže nad komentáři míň přeýšlím a pak je upravuju. Takhle je upravit nemohu a vypadám jak někdo, kdo se neumí vyjadřovat.
Goldies 21. února 2018, 21:20
Petr 'Krab' Jeřábek: já VIPko měl už dávno! Žádám exemplární potrestání viníka a chci zpátky autíčkáře bez reklam!
Safa 21. února 2018, 12:51
Petr 'Krab' Jeřábek: Petře, až budeš mluvit s Davidem, připomeň mu prosím i ty mé dva postřehy k blogu - je to o pár příspěvků níže. ;o)