načítám data...

Téma Magazín - jak nám to tu funguje? Chyby, připomínky, ...

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
Radim Nemec 15. května 2024, 20:02
Ahoj, jak nejlepe reportovat blogy s reklamou a podobne hlouposti? Diky.
https://www.autickar.cz/blog/alo789xcom/5983/
Slower 26. ledna 2024, 11:14
Ahojte, mam problem s ctenim autickare.
Vyzene me to s tim, ze si mam vypnout ad block nebo si zaplatit premium. Nicmene ja mam vypnuty ad block (respektive uBlock) a i premium ucet mam.
Nejake napady co s tim?
S.h.I.t. 13. září 2023, 07:45
Ta wedos captcha je neskutecne otravna. Asi by to mel Wedosu nekdo vysvetlit, at si tohle strci nekam.
bitner 12. září 2023, 21:57
Hej je to nějaké rozbité. Prehazuje mě to do random cizích profilu a při návštěvě stránky to chce captchu. Wedos to prý chrání.
RTjohny 05. září 2023, 18:32
RTjohny: Tak jsem to našel. Vyřešeno
RTjohny 04. září 2023, 18:48
Ahoj,
prosim, nevite nekdo, jak se zbavit chyby
" chyba: Admin info: Pozor, tento blog není veřejný! " ?
Po opadnuti euforie po autickarove trackdayi jsem si zkusil cvicmo napsat prvni prispevek jako blog, at muzu pripadne sdilet url mezi zname, kdyz se me treba ptaji na dojmy.
Myslel jsem, ze tato chyba pouze znamena, ze se na prispevek dostane pouze ten, kdo zna url adresu. Bohuzel ale, takto to nefunguje a prispevek se nezobrazi ani me, kdyz nejsem prihlasen a na url se tak zobrazi pouze info, ze autor svuj blog smazal nebo skryl.
Predem diky za radu.
Trinom 03. března 2023, 10:16
Jean: Nestává.
Jean 19. února 2023, 00:36
Ahoj, stava se vam nekomu ze vas Autickar neustale odhlasuje z uctu? Prihlasim se prekliknu poprve v nastaveni, podruhe v nastaveni a jsem odhlaseny. Testovano na dvou prohlizecich. Diky
Trinom 13. září 2022, 14:27
Tohle je jen taková maličkost :)
Viola Procházková 07. června 2022, 09:35
Předávám odpovědnému odborníkovi
Trinom 02. června 2022, 09:42
Když pominu, že nikdo neřeší "tvou mámu s VIP členstvím", která se mi furt cpe, tak jsem našel další bug. Když člověku někdo okomentuje blog, tak mu chodí upozornění 2x na jeden komentář.
Trinom 02. května 2022, 14:43
Dalo by se něco udělat s tou otravnou lištou, co hecuje k VIP členství? Zejména pokud si ho platíte, to vypadá značně nemístně.
bkralik 10. listopadu 2020, 09:04
Pokud by to někoho dohánělo k šílenství stejně jako mě, stáhněte si Addon "Stylus" (jak pro FF, tak pro Chrome), klikněte na "napsat nový styl pro autickar.cz" a do toho okna co se otevře vložte
#clanekBody p {
font-size: 15px;
line-height: 1.5;
font-weight: 300;
}
bkralik 06. listopadu 2020, 12:01
Přesně tak, souhlas se Slowerem.
Přikládám porovnání

Snížené řádkování a fontsize | origo
Snížené řádkování, fontsize a zarovnání do bloku | text komentáře pro porovnání jak moc disproporční to je
Slower 06. listopadu 2020, 11:41
Taky se pridam - cte se to hur, vypada to, jako by se font nafouknul a byl zbytecne velky. A to velky radkovani tomu nepomaha.

Obzvlast na velkym monitoru to je tragicky - bez prehaneni mam 10 slov na monitoru co meri pres pul metru a prava strana odstavce je jeste hodne odskakana (u delsich slov treba zaberou 20% radku a pak to vypada trochu jako novy odstavec na konci radku)
Jakub Pospíšil 06. listopadu 2020, 11:18
Font je stejný, ale tučnější.
bkralik 06. listopadu 2020, 11:17
Jakub Pospíšil: Přijde mi to možná ještě horší než po té první úpravě... ;-) Furt štíhlý bezpatkový font a extrémní řádkování...
Jakub Pospíšil 06. listopadu 2020, 11:14
bkralik: Proběhla, ale pak proběhla ještě jedna a už by to mělo být lepší.
bkralik 06. listopadu 2020, 08:12
Viola Procházková:
Ahoj, neproběhla včera (nebo někdy nedávno) změna fontu a řádkování textu ve článcích? Nevím proč, ale přijde mi, že se mi to teď strašně blbě čte - štíhlé bezpatkové písmo, strašlivě velké řádky, no prostě nic moc.
Mr.Bambus 22. června 2020, 14:51
Viola Procházková: Ve vypisu zase chybi par clanku, konkretne tyto:
https://www.autickar.cz/clanek/autopilot-uz-v-zakladu-jakou-budoucnost-vesti-novy-yaris/
https://www.autickar.cz/clanek/vw-id-3-se-k-zakaznikum-dostane-v-zari-nebude-ale-plne-funkcni/
https://www.autickar.cz/clanek/mazda-predstavuje-vlastni-pick-up/

Autickare nenavstevuji denne a tak by me mrzelo, kdyz by mi nejaky clanek utekl jednoduse proto, ze ho fronta odsune z hlavni strany, cimz se stane parkticky nedohledatelnym.