načítám data...

Téma Kutění v okolí Pardubic

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
Woyta 11. února 2016, 17:46
Znamy mel 6 aut a bydli v panelaku. Nastesti mi jeho S13 uz prestala okupovat prostor na dvore (prodala se). Na zahrade mi ale jeste porad prekazi jeho RX7 FD. :D
Nedy 11. února 2016, 13:44
BAF: Samozřejmě vždycky záleží na rozpočtu. Nicméně, já mám v Brně garáž 35 m2 (tzn. 2,5 auta) s elektřinou a vzhledem k tomu, že je v rodinným domku, tak suchou a teplou za nějaký 2000 Kč/měs. Což na běžné kutění je více než-li dostatečné. Věřím, že v Pardubickém kraji by to šlo i levněji...
Adam Forman 11. února 2016, 12:38
Tak primárně by to chtělo dílnu :-) Bydlení v paneláku má přeci jen svoje nevýhody...
Woyta 09. února 2016, 18:34
Apache: Napsal jsem, ze bych to nezatracoval a pak jsem dal odkaz na recenzi 2DIN radia s androidem. Co se ti na tom nelibi?

Co se tyka spolubastlire, tak nejlepsi je koupit vrak na plechcup, stahnout si servisni manual, zminenou prirucku a stourat se.
Vrak si kupuji lidi kteri vedi do ceho jdou a maji nejakou tu vybavu. Ti se k tobe moc nepohrnou. Ja k sobe do dilny radeji nikoho nezvu, protoze kolem baraku byli vraky co jen prekazeli.
Pokud nemas v okoli znameho co si doma s necim hraje, tak by jsi si mel neco poridit sam.
Adam Forman 09. února 2016, 12:23
Woyta: Kvalitní čtivo, to bez pochyby. Avšak já spíš měl na mysli něco jako poflakování po garáži, strkání hlavy do věcí kterým nerozumím a učení se sám si spravit/vylepšit auto :-)
Apache 09. února 2016, 09:42
To sou rady...Hledám spoluautíčkáře -> tady máš knížku (byť dobrou). Nechci si nic bastlit, chci hotovej produkt -> Nabastli si tam tablet...
Woyta 09. února 2016, 08:37
Adam Forman 09. února 2016, 06:51
Možná jste na Autíčkáři zaregistrovali, že menšina redakce se nachází i ve středu naší malé republiky. Zatímco východní zauralská sekce je svými opravami na koleni již legendární (např. jak greeny měnil rozvody na Pandě pomocí flexy), Pardubickému kraji se kutilské pokusy prozatím bohužel vyhýbají.

Zde je moje nabídka: Rád se hrabu v autech a disponuji dvěma křápy, které neustále vyžadují lásku a péči. Jenže na autech se nejlépe dělá ve dvou a vůbec nejlépe, když alespoň trochu tušíte, co děláte. Pokud máte někdo v okolí Chrudimi, potažmo Pardubic polorozpadlý křáp ve kterém by jste se chtěli vrtat, ale nemáte s kým, neváhejte se ozvat. Nabízím: základní nářadí, sem tam volný den a v krajních případech i víkend a chuť umazat se od šmíry. Zcela postrádám: Potuchu co se základním nářadím (byť už po krátké instruktáži držím většinu za správný konec).

Nakonec by byla škoda, kdyby se čtenáři Autíčkáře scházeli jen nad kafem a naleštěnými bouráky :)