načítám data...

Téma Kupé za kilo...je Alfa v ropě dobrý nápad?

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
Nedy 30. května 2016, 14:30
Vojta Dobeš: Dieselovou 159 do kila je dost problém. Kdežto GT si do kila můžeš vybírat. Navíc, jak píšeš, nebude tak dobře jezdit... A to pomíjím fakt, že někteří můžou dát přednost menšímu autu už z hlediska toho, že nač to velké... :-)
BobAsh 30. května 2016, 14:09
tsu: Za kilo v naftě bych šel do 159. Není tak hezká a je proti GT těžkopádná, ale zase bude spolehlivější a odolnější.
JLK 30. května 2016, 09:39
tsu: Kdyz se ti neskutecne libi, jaky jeste duvod potrebujes? 1.9 JTD jsou spolehlive dost (podivej se kolik s timto motorem (vcetne prejmenovanych) jezdi po svete aut!), podvozek pokud vim prevzaty z hodne rozsirenych 156/147, takze i kdyz neni nijak zvlast' odolny, presto by nemel problem to udrzovat v adekvatnim stavu.
tsu 30. května 2016, 08:42
GanGreen: Ok, blbě položený, neřeš jestli nafta v Alfě jo nebo ne, zajímalo by mě jaké je GT jako auto. Dobových recenzí je relativně málo a hlavně - co jsem vyčetl tak buď nekritický obdiv jak je to skvělé svezení a nebo zase protipól, že je to fakt nic moc (tuším Koubek kdysi pro Autoweb). Na fóru Alfy se dočtu že je to úplně skvělé svezení, na netu obecně že Alfy jsou na hovno...jde mi o to, že hledám objektivní důvody si koupit 10let starý, naftový předohrab od Alfy, když jediný subjektivní důvod je v podstatě jen ten, že se mi neskutečně líbí. Nebo se na to vy*rat.

Tento příspěvek byl 30.05.2016 v 08:43 upravován.
GanGreen 30. května 2016, 08:30
Obcas mi prijde ze se tu resej furt stejny veci porad dokola...kdybys trochu hledal a zajimal se tak zjistis ze nafta je tu u alfy, co do spolehlivosti doporucovana vic nez benzin... Takze proste klidne kup naftovou alfu... Je totiz jedno jakej to bude model, ta nafta bude furt lepsi nez ty jejich benziny o ktery se nikdo neumi starat... Btw. Ja bych bral busso i za cenu vysoky spotreby ;-)
tsu 30. května 2016, 07:46
Ahoj, chci si udělat radost a dám za to kilo...GT se mi líbila vždy a postupem času se mi líbí čím dál tím víc. Koukal jsem na ceny v ČR a Německu a je jich relativně dost na výběr (stará Alfa = sebevražda pro peněženku?) Ta nafta je mi sice trochu proti srsti (zvlášť u něčeho tak krásného), ale ne natolik, aby mi spotřeba 7l vs. 13l u Bussa, jako jediného použitelného benzínu, nepřišla jako pádný argument. Takže, je dobrý nápad pořizovat naftovou předokolku od Alfy prostě proto že se mi strašně líbí, nebo se na to mám vykašlat, ha?