načítám data...

Téma Chevy Van a alternativy?

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
Jakub Pospíšil 17. března 2023, 20:29
Nevyznám se v tom nějak moc, ale ve Vanduře/G20 mě překvapilo, jak je málo místa na kolena řidiče a celkově se mi tam zdálo, že se tam přední sedačky tak nějak vmáčkly a sedělo se v tom docela blbě a nepřirozeně. V tom je Ford o pořádný kus dál.
Jeník Machač nekriticky adoruje Astro/Safari, které narozdíl od těch větších nezabírá prostor velkého Ducata, takže se s ním dá i rozumně parkovat a taky je o dost levnější.
Spooker 15. března 2023, 22:33
Jestli Chevy, Ford, nebo Dodge je otázka osobních preferencí, ve finále je to jedno, v jakési kvalitě či podařenosti se přeskakovali generace sem, generace tam. Sou to starý auta, obecně bude mnohem víc záležet na zachovalosti a předchozí péči, co auto dostávalo...
Na nějaký větší ježdění bych doporučil třeba Chevy Express 2003+, kvůli dostupnosti a ceně dílů, kvůli kultivovanosti, kvalitě interiéru a hlavně motoru LS 5.3 i převodovky 4L60, jenže kup to tady dobře...
Hlavně jít po originálním stavu, většina amerických aut tady je žalostně zbastlená. Doporučuju vyhnout se plynu... a tak.
Chce to vědět rámcově stáří, plánovanej nájezd, budget, od toho se dá poradit víc.
Kohe 13. března 2023, 12:01
Ahoj všem zkušenějším a znalejším ...
vážně řeším/e koupi něčeho jako je Chevy Van, Vandura, Ford Econoline a nebo podobné - co mi doporučíte z možností a alternativy?

Nebude z toho žádnej obytňák, ale občas se přespávat bude, jinak by to mělo být někdy na výletování ve vícero lidech, jindy jako pojízdné zázemí pro fotografa, apod. A zároveň nápadný "reklamní" auto.

Plus tipy na servis takových aut?

Upřímné díky za názory a nápady