načítám data...

Téma C3 nejde sahara

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
Woyta 27. srpna 2018, 17:38
Pokud nema cidlo primo vrtule, tak byva vetrak spousten ridici jednotkou ktera ma vlastni cidlo teploty. Coz bude asi i tento pripad. pokud mas OBD , tak zkus priste monitorovat jake teploty jednotka nacita.
PepaSFI 08. července 2018, 12:44
Tak změna, už to funguje. Klasika, závada odstraněna avšak neobjevena. Zkrátka jsme se v tom hrabali, osvědčený postup, vytahat všecky konektory a zas je zastrčit zpátky. Pak jsme to projeli, zahřáli, nechali stát na místě a najednou vrtule spustila. Prostě byl někde špatný kontakt. Čili se to kdykoliv může opakovat, holt starší auto.
PepaSFI 07. července 2018, 07:58
neboli nefouká ventilátor chladiče. Je to ten starší, bachratý Citroen C3, motor 1,1 a občas se přehřeje při pojíždění v koloně. Vrtule se nezapne. Motorek není zatuhlý, při připojení na 12V běží, takže je závada někde dál. na chladiči to nemá žádné čidlo takže se to spíná kdovíčím kdovíodkud. Pojistka co má být od ventilátoru je v pořádku. Dráty aspoň tam kde se k nim dá dostat vypadají v pořádku ale je to hrozná věc se tam k něčemu dostat takže kdo ví. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Nebo tip kde najít schema elektriky? Nic od toho nemám takže ani nevím kde hledat patřičné čidlo a není to moje abych to nějak moc rozebíral. Jezdit se s tím dá, jen si to občas hraje na stodvácu škodovku a majitel není blbej, když mu vyletí teplota, hned zapne topení a snaží se hned zastavit a nechat vychladnout ale holt je to nepříjemný.