načítám data...

Téma BMW E36 340i V8 - Daily Drifter, Michal.913

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
GanGreen 22. listopadu 2017, 18:10
Tady jsem něco objevil, Michal tam má celkem dost prostoru, doufám že nevadí že to sem dám :)

GanGreen 26. října 2017, 14:34
Gratuluju k titulu vicemistra a držim pěsti ať to s nissanem jezdí ještě lépe!!! ;)
Michal.913 26. října 2017, 11:55
Čaute :). Já se omlouvám ale tahle sezony byla tak nacpaná, že jsem vůbec neměl čas to tu nějak aktualizovat, probírat se každým závodem co jsem tu nenapsal by vyšlo na deset stran :D Tak ve zkratce, odjel jsem zas všecky závody našeho mistráku, nějaké polské závody (i jeden ve městě, pecka :) )a nějaké ty měnší akce po čr, no a vyplynul z toho opět titul vicemistra čr :) Každopádně letos už o mnoho více bodíky na kontě, v každém závodě jsem se kvalifikoval, většinou v první polovině (na první sosnové jsem dokocne kvalifikaci vyhrál) a v rámci možností toho mého už bývalého stroje jsem strašně moc spokojen :). No prostě skvělá sezona a skvěle se mi dařilo a to i v polsku za čež jsem mega rád, protože to je pro mě taková evropská meka :)
Vám díky za podporu - snažím se a budu i s nissanem :))
Goldies no v některé momenty nevidíš vůbec nic, když jseš nalepený na dveře je to ok, dým je až za tebou ale jak seš tak ob dvě auta za někým a dostaneš se do jeho stopy tak jedeš doslova naslepo, poprvé jsem z toho měl docela šok ale zvykneš si na to, jedeš po paměti a doufáš-modlíš se :D, že ten před tebou se nepřetočí-nezastaví, jinak jste v sobě.

Pár videíí tu ještě přidám, hodně toho je i na mojem kanálu :)



mikrák v autě :D :D


ToMyx 18. září 2017, 20:19
JLK: Díky za video, byla jsem oba dva dny na část a fakt super zážitek!!!
JLK 18. září 2017, 08:12
spooon: koukal jsem online na streamu a naprosto paradni podivana. To finale mi jako laikovi prislo hodne vyrovnane i kdyz jedno auto ma ani ne 300 koni a druhe 650 :D
Edit: kdyby se nekdo chtel mrknout tak tady je finalovy souboj

EditEdit: to video startuje jinde nez ma, ale zacina to 6h 27m 34s.

Tento příspěvek byl 18.09.2017 v 08:29 upravován.
spooon 17. září 2017, 23:22
dneska sem tě porpvé viděl v Sosně. Prostě nářez, s takovým výkonem oproti těm bestiím. Zvláště finálová jízda, podle mě si to měl vyhrát, no rozhodčí byl jinýho názoru :-D

super a palec hore! Těším se na Skye, alespoň to trošku pročísne tu Báwovitost.
Goldies 20. srpna 2017, 09:55
Michale, ted se divam na ct4 a klobouk dolu teda co ty tam jeste s bawem predvadis oproti takhle silnym strojum! Opravdu jsem zvedavej jak ti to pujde s Nissanem! A dotaz, vidite neco kdyz stinujete?!
JayK91 23. července 2017, 18:29
Ahoj, gratulace k Skyline - bude nějaky blog o něm? prosim prosim :D :D
onsad 20. dubna 2017, 23:11
Michal.913: Gratuluji, každopádně Ti závidím schopnost si auto upravit/opravit sám.
ToMyx 17. dubna 2017, 20:10
Gratuluju nejen k výsledku, ale hlavně k výkonu!! Držím palce ať se daří dál. Z každého nového textu je vidět kilometry nových zkušeností a někdy i vyhlídka na šediny, ale moc ti fandím!!! Lidí jako ty je málo.
Michal.913 17. dubna 2017, 14:33
Tak po měsící jsem zpět a za mnou spousta novinek, nenpasal jsem dřív protože po složení interiéru mě čekal to důležitější - sporvoznit to s novou převodovkou, úkon zdánlivě jendoduchý vše jsem měl ale nakonec jsem ji sundával celkem 11 krát pamatuju li si to správně. Byli to opravdu těžké nervy před závodem, vytočil mě už každý kdo se jen blbě podíval :D . Problém sem měl s lidmi kolem, kteří naslibovali a nesplnily, napříč vším co sem zháněl ale ty největší nervy jsem si přivodil sám koupí spojkového setu z 530D jehož součástí je samonastavovací přítlačný talíř, který se měl odstřelit až po namontování spojky - nemaje o tom tucha jsem tu matici vyndal dřívě at mužu vystředit lamelu ´´by oko´´ a díky tomu spojka klouzala, než sem se dopátral tomu, že stačí talíř pod lisem nastavit zpátky do nulové polohy a zas namontovat uběhlo spoustu dní a pokusů s nadstavováním spojkového ložiska , vypínací páky, tisíceré odvdzdušnování atd.
No hlavu jsem z toho měl jak balon naštěstí dva dny před závodem proběhl v hluboké noci test a vypdalo to že to jede jak má, sice ještě cinkalo ozubené kolo startéru o redukci převodovky, které jsem narychlo sundal flexou - vyvážení papa ale prostě to jelo takže hura na sk ring, doufaje že to auto přežije.
Vydávalo to sice se sepnutou spojkou všelijaké zvuky, převodovka sama o sobě už má něco za sebou bo kvičí jak hewland ale jelo to a že pořádně :), převodovka z m57 má první kvalty o něco kratší než origo co tam byla + nový setrvák je dvakrát lehčí, takže to je minimálně pocitově zas o něco ´´závodnější´´ vůz :).
Na závodě jsem ze začátku myslel hlavně na to at se to nerozsype ale po pár hodinách už to zas byla ta pravá zábava a vzhledem k tomu že vše hučelo furt stejně :D obavy šly stranou a náramně jsem si to užil.
Jela se klasická trať ovšem v protisměru což byla uplna pecka, nástřel jsem měl ve 150+ , když mě na treninzích semtam pustily pynulým startem tak i víc a to mě jako hoodně bavilo. A ocenila to i porota, byť jsem měl s dalekou rezervou (přes 100 koní) nejslabší vůz startovního pole, skončil jsme v kvaldě na 7. místě z 18.ti startujících, takže radost byla fakt veliká. Do battlu mi pak padl jezdec drif masters gp, Polský Piotr Trojanek s PS13 a nakymi 700 koni :D. Battl to byl zajímavý ale nakonec jsem ho prohrál poměrem 5:5 a 6:4 tedy nejmenším možným ale můžu říct že jsem s tím velmi spokojený, protože ani jeden z nás nic nepokazil oba jsme jeli dobře a přesto dvakrát slabší vůz dostal jen jedne bod namín :). Piotr bohužel tak neghrotil nástřel, takže když jel první tak sem byl dost zbržděný a když není výkon, musí být rychlost a tu už během tratě já nenaženu, takže mi postupem ujížděl a v opačném gardu to bylo zas naopak, ujel jsem mu na startu ale než jsme dojeli do cíle tak mě zas on dojel. Halt ten výkon je znát ale potěšil mě i polský porotce, který na mě nešetřil chválou a tak jsem si z tama odvezl skvělý pocit a radost že auto nějak jede :D.
Ted už jsem zas měl převodovku dole abych sundal to kolo startéru na soustruhu a aktuálně už to zase jede, doladím drobnosti do Sosnové a za tři týdny budeme zpět na trati :).
No takže hektický ale parádní vstup do nové sezony a ponaučení pro příště, že se nemám spoléhat na lidi kolem, už to nechci zažít :))

Souča 11. března 2017, 19:07
Interiér super, líbí se mi třeba i zachování tapeců - je to takovej závoďák ještě stále s lidskou tváří :D
Michal.913 07. března 2017, 11:32
Díky kluci :), snažím se .. závody se neuprosně blíží :))

Interier už je po kupě a já sem spoko °:))
GanGreen 05. března 2017, 10:58
ty si demon člověče, kdybych měl klobouk tak smeknu :) v tvém případě už se nedá mluvit o "nadšení pro věc" tohle už bude na lékařskou diagnozu :D
Goldies 04. března 2017, 11:46
Pěkně jedeš!
Michal.913 04. března 2017, 10:29
Tak v interiéru už finišuju, konzole na novou řidičovu sedačku hotová, plastový dekl nad doury vzádu a držák baterky - ale na něj ještě musím slepit nějaký plastový kryt, bo když je tak blízko tak prý musí být gelová nebo v boxu.
Konečně je doma taky nová spojka z 530D a ve středu jedu pro převodovku, kardan a ozubené kolo na startér z automatu, takže už snad brzy budu zprovozńovat :)
Michal.913 28. února 2017, 10:12
O víkendu jsme s tím zas hezky pohli :). Pomáhala mi má šikula, která mi nabarvila rám na svítivou čebrenou :D, jsem si říkal že se trochu odvážu, když už to nemusim skrývat před zraky policie :). Hotový je tedy víceméně vnitřek, konzole na Sparco ke spolujezdci, držák zadního nárazníku, přišla mi nová sedačka pro mě - Bimarco Dakar a padne jak ulitá, je užší než konvenční velikost a fakt super ani se nehnu :)) No a taky proběhla úprava výfuku řádně po vidlácku, tady se trochu pozastavím... Výfuk je celý dotlučený a postavený prostě tak ať tam něco je a ať to moc nehučí, takže sem se rozhodl, že to nebudu nijak řešit nějakou funkčnost nefukčnost, ideální není no konečně budu aspoň trochu slyšet - bylo to jedo z nejtižších aut na závodech :D, možná někdy až budou penízky by to chtělo nechat udělat opravdu profi už od svodů ale to zas příště...
Michal.913 19. února 2017, 19:09
Tak zas trochu popojedem.
Hotový mám zvedací bod - konečně nebudu měnit kola půl hodiny :D, umístění pro menší baterku (před tím tam byla 110ah ;p) taky a už to jen poliju barvou. Konečně totiž dorazila ta důležitější věc od Polského PMC a to redukce na jinou převodovku včetně upraveného setrváku, takže se budu věnovat hlavně tomu ať to jezdí :)
JLK 01. ledna 2017, 19:23
Matěj Podhorský: pak za to zaprahne prives, nalozi gumy a pojede s tím vyhrát nejaky ten zavod =D
M P 01. ledna 2017, 16:27
Mě hlavně baví ty totálně punkové podmínky. Někde mezi halama, na zemi, venku mrzne, a on si v klidu vaří auto...:D boží!