načítám data...

Téma Blatnik prasklina

Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
Woyta 13. dubna 2018, 22:53
Vybrousit. Svarit. Vytmelit. Nechat si namichat sprej stejneho odstinu. Nabarvit. Vzit cirym PUR lakem. Ccca 600kc za material.
RTjohny 10. dubna 2018, 17:49
Ono to neprasklo samovolne. Na parkovisti to nekdo asi nevytocil a naboural do me. Jako spravny dobrak v Praze na sebe nenechal cislo. ;-)
Byla tam docela velika promacklina. Po vyklepani zustala mala prasklinka, tak jsem to neresil (uz nema cenu zase ten blatnik nechavat vyvarit, nastrikat). Ale trochu te D1 a prazskych silnic + zima a koukal jsem, ze prasklinka se nejak zvetsila.
Woyta 10. dubna 2018, 09:54
To mas blatnik opravovanej laminatem, ze praskl? U plechu jsem nic takoveho nevidel.
Pokud je to lamino, tak zevnitr ocistit a podlepit novymi vrstvami.
PepaSFI 20. března 2018, 17:57
každopádně bych tam vrtnul tu dirku, v místě kde končí prasklina aby se to dál netrhalo. Pak bych tam po důkladném očištění zevnitř nalepil nějakým epoxidem kus plechu a případně ho ještě přinýtoval do lemu. A pak buď zkusit zatmelit a stříknout barvou nebo zamaskovat nálepkou. V tomhle stavu je to ostrá hrana, neprojde to na STK a i při silniční kontrole s tím budou potíže.
David Střítežský 20. března 2018, 10:15
Možnost A - Proti šíření - vyvrtat díru na konci praskliny, pokud by ta byla dále problém , doporučoval bych ji maskovat nálepkou - např. Monster, apod. bude to precizní a získáš navíc 5kw
Možnost B - viz. obr. akorát si budeš muset počínat opatrně, protože zipties se budou při kontaktu s ostrým plechem nejspíš trhat, ale když se zadaří tak zase získáš "mint JDM street cred" což se ke Coltu podle mě výborně hodí (+díra na konci furt platí)
RTjohny 20. března 2018, 09:48
Ahoj, na mém starém coltovi, se kterým bych rád na plechcup, mám prasklinu na levém zadním blatniku, viz foto.
Nedávno do auta někdo najel na parkovišti, nechal jsem to jen vyklepat. Vyvaření a stříkaní bylo v servisu už zbytečně drahé. Nějaké tipy, jak to slepit, podlepit, nebo jinak podchytit, aby se to dále nešířilo? Případně někdo v Praze a okolí, kde by se to dalo spravit levně (cca kolik?). Předem díky