Editace
Nahrávám...
Autíčkář
Přihlásit se
Inzerce aut
Registrace
Přihlášení
O nás
Skrýt/zobrazit menu
Autíčkář.cz
E-shop
Trička!
Fórum
Vyhledávání
Testy a Recenze
Blogy
Přihlášení
Kafe&Káry
Auta dne
Trackday a Plechcup
načítám data
...
Téma
Automat do 450 tisíc
Fórum
Bazarový snílek
Automat do 450 tisíc
Příspěvky mohou psát jen registrovaní uživatelé.
kvalita komentáře: 0
Iskar
10. července 2024
, 08:32
A je podmienkou benzín, alebo môže byť aj nafta? Do daného rozpočtu sa totiž môže zmestiť aj prémiová značka s dieselovým motorom, len v takom prípade by sa asi oplatilo dobre prepočítať prevádzkové náklady, lebo servis ani ceny náhradných dielov by nepatrili k tým najlacnejším. :)
https://www.tipcars.sk/bmw-rad-3/kombi/nafta/bmw-2-0-320d-advantage-touring-26646699.html
Thorny26
09. července 2024
, 10:24
Tu 1.5 v automatu mame jako firemni v Passatu B8 a prijde mi ze to trochu ztraci dech na dalnici.
Mazda 6 se samozrejme taky nabizi, a asi jsem divnej, ale tim ze jsem predtim vzdy mel turbomotory, tak mi ta atmosfera prijde takova "lina", aby to nejak rozumne jelo, je treba to tocit aspon kolem 4-5 tisic :)
Staromil
08. července 2024
, 14:21
Já jsem sice trochu "postiženej", ale Ty máš Mazdu 3, co už nedostačuje a jako větší hledáš něco jiného, než je Mazda 6 ??...:-))...
kvalita komentáře: 1
Sato
06. července 2024
, 21:33
Je to autenticka myslienka, ktora ma napadla v den ked som auto od lizingovky prebral. Presadal som z mk4 Mondea. Ale prosim berte to obrazne a s rezervou. Nikdy som v ziadnej dacii nesedel :) A ani nemam srovananie z tak vela ostatnymi konkurentami. A naozaj to asi nebude fer, napr taka F30ka ktoru som raz mal pozicanu na dovolenke mala pazvuky interieru blizsie k renaultu nez superbu :)
rivka
06. července 2024
, 20:34
Sato
: Za tu poslední větu by Tě teda marketéři (a vlastně i všichni jejich kolegové) z AZNP nepochválili ;-) :-) ;-)
kvalita komentáře: 1
Sato
04. července 2024
, 10:02
superb 1.5 110kw provozujem a celkom fajn, 2.0 140kw benzin bude logicky asi to co hladas. Kufor velky, miesta vzadu extra vela, len s priestorom na hlavu je to horsie. Na okreske to tiez nie az take marne, hlucnost v norme, trpi to hlavne na horsi asfalt, a pohlidal by som si nech to ma vo vybave tie tlustejsi predne okna, ale myslim ze to bol standard od "stylu" vyssie.
Je to taka dacia strednej triedy, moc to nedchne ale za tie peniaze dobry...
Tento příspěvek byl 06.07.2024 v 21:25 upravován.
Thorny26
03. července 2024
, 13:06
Ahoj, hledám auto s automatem, kombi ci liftback(SUV se mi nelibi) aby to melo trochu pouzitelny kufr, cca 120KW+ aby nebyl problem nekoho predjet na dalnici/okresce, rok 2018+, do 400-450 tisic (pri max 120 000km najezd).
Momentalni Mazda 3 2.0 DISI, manual - 2013 uz je nedostacujici.
Autem by se denne najelo cca 60-70km do Prahy a po praze.
Nejaka zabavnost jde vicemene stranou, spis aby to nebylo uplne prkenne.
Dulezity je aby to bylo celkem spolehlivy a nemusel jsem do toho hned vrazet desetitisíce.
(hlavni favoriti zatim Octavia/Leon, Astra kombi, Proceed) + pripadne Megane, Superb, Insignia, Golf, Passat
Díky za tipy
Možnosti tématu
Obnovit
Pouze obrázky
Menu fóra
Kategorie
Hledání
Sledované
Historie
Poslední příspěvky
Nastavení fóra
Magazín
Když je cesta přímo za odměnu: Mercedes-Benz S 580 e 4MATIC L Manufaktur a krásy jižní Moravy
0 komentářů
Škoda Enyaq iV 85 Laurin&Klement: Býval dost dobrý. Teď už je skvělý
3 komentáře
Renault Scénic E-Tech Iconic: Rodinný ideál na elektřinu?
21 komentářů
Ford Mustang Dark Horse: Temný kůň přichází
13 komentářů
zobrazit další články