načítám data...

The Grand Tour prý skončí už po třetí sezóně. A možná bez náhrady

12. března 2018, 14:12 6 komentářů Dominik Valášek Novinky

Je tomu pár dní, co Amazon skrz prémiovou službu Prime vydal poslední díl druhé série The Grand Tour. A zatímco my jsme lační dalších epizod v co největším možném množství, britský bulvár má špatné zprávy.

zobrazit celou galeriiZobrazit galerii

Internetový portál britského magazínu Daily Mail ve svém článku uvedl, že The Grand Tour možná definitivně skončí po třetí sezóně. To by mohlo tentokrát znamenat definitivní konec moderátorského tria Clarkson, May a Hammond. Protože jakkoliv jsou pánové viditelně stále při síle, tak přece jenom nemládnou.

Koneckonců třeba Jeremy Clarkson, ať to zní jakkoliv neuvěřitelně, bude v dohledné době týden moderovat soutěž „Chcete být milionářem?“ na britské televizi ITV.

Daily Mail cituje anonymní zdroj, podle kterého Amazon zatím neprodloužil The Grand Tour smlouvu na další řady a spekuluje se, co bude s pořadem dál. „Nic nenaznačuje, že by měli natočit další. Nikdo nic nepodepsal a zaměstnanci přemýšlí, kam všichni půjdou, až skončí natáčení.“

Třetí série The Grand Tour momentálně vzniká a měla by být dokončena v létě. Kolik tři řady pořadu Amazon stály, to se přesně neví. Odhaduje se ovšem, že to bylo dokonce až 250 milionů dolarů, tedy něco přes 5 miliard korun. Nechat pořad bez pokračování po takové investici se sice může zdát jako plýtvání, ale faktem je, že vlastně nikdo pořádně neví, kolik lidí se na The Grand Tour přes Amazon Prime kouká. Amazon přesné číslo nikdy nezveřejnil, ovšem na pirátských sítích jede Grand Tour velkolepě a v „pirátění“ předběhl dokonce Hru o trůny.

Jak to tedy s Grand Tourem vlastně bude? Nikdo z trojice moderátorů zatím nic nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. Producent Andy Wilman řekl jen: „V tuto chvíli se soustředíme na třetí sérii.“

Samozřejmě, že se bulváru nemá věřit a dokonce i James May na svém Twitteru napsal „Je k popukání, že věříte Mailu Online“, ale přece vyvstává otázka, co s naším oblíbeným pořadem vlastně bude.

Nelíbí se Vám reklamy, ale líbí se vám články?
Podpořte nás, pořiďte si VIP členství a užijte si autíčkáře bez reklam.


Mohlo by Vás také zajímat

Pro přidání komentáře se přihlašte nebo registrujte

Komentáře

CerVus
12. března 2018, 15:27
5

No, to se dalo čekat. Poslední dva díly Jeremy jen heká. A i v polovině dílů minulé sezóny si neustále stěžovali že nejsou nejmladší.
Hlavně už u nich člověk nepozná tu radost z jízdy a pocit rychlosti z aut. Kdyby TG nepokračoval, tak by si toho člověk asi ani nevšiml, ale pusťte si minulý díl, kde Chris vodí po okruhu McLaren.
Ten pořad jako takový ale mohli zachovat. Jen obměnit moderátory. Na YT je spousta lidí, kteří na to mají. A já prostě nesouhlasím s názorem, že TG skončil s původním triem. Čas nezastavíš a jednou za čas ta změna prostě musí nastat jako v jakémkoli jiném pořadu.

reagovat
tomyks
12. března 2018, 15:35
2

Top Gearu s novým triem fandím. GT už začala být nuda koncem první série.

Autíčkový Jelen
12. března 2018, 17:58
0

Souhlasím, nedávno jsem sledoval 9 díl 2. série a přišlo mi to takový prázdný, o ničem, nezábavné. Jako rozhodně se na to dobře dalo koukat, ale nebylo to nic extra. Nevím, prostě TGT mě nějak moc už nechytá, je to jen o tom triu Clarkson, Hammond a May a už asi dochází možnosti na nové vtípky. Za to TG docela fandím a hlavně je tam můj oblíbený Chris Harris.

Autíčkový Jelen
12. března 2018, 18:00
1

Ale teď když už máme i odpověď od Clarksona, který se ohradil vcelku dost negativně vůči tomuto tvrzení tak ještě pár sérií asi bude. Nicméně nechápu proč to bral tak hrubě, když říkali, že kvůli věku asi nedají více než 5 sérií.

PeterLuk
12. března 2018, 23:33
-1

Mňa už úprimne ani Top Gear, ani Grand Tour veľmi nezaujímajú. Trio z pôvodného Top Gearu je super, ale už sú proste obohraný a opakujú sa. Ešte tie trailery pobavia, ale samotná show ako kedy. V novom Top Geare sú dobrí moderátori, ale úprimne ma tiež nejak nezaujíma. Radšej si pozriem video o konkrétnom aute ktoré ma práve zaujíma na You Tube, kvalitných kanálov je dosť a väčšinou to nie je ani také silené.

reagovat
Candy
16. března 2018, 20:01
0

TG jsem viděl naposledy, když ještě trojice protagonistů neměla šedivé vlasy. GT jsem neviděl ani jeden díl, tudíž osud pořadu neprožívám. Sleduji lidi, co s auty jezdí a ne hrají fotbal.

reagovat


Poslední komentáře

Poslední inzeráty

Buick Skylark GS 1972
Buick Skylark GS

1972 rok výroby
250 koní výkon
5 700 ccm objem

Ford Mustang V8 289 CUI, automat 1966
Ford Mustang V8 289 CUI, automat

1966 rok výroby
220 koní výkon
4 700 ccm objem

Chevrolet Aveo LPG,KLIMA 2008
Chevrolet Aveo LPG,KLIMA

2008 rok výroby
92 koní výkon
1 400 ccm objem

Chevrolet Blazer K5 1981
Chevrolet Blazer K5

1981 rok výroby
100 koní výkon
6 200 ccm objem